קרה לכם פעם שהפסקתם לשמוע מיידן להרבה זמן? יעני לא שבוע אבל כמה חודשים ?
M MetalliKosta New member 16/9/04 #1 קרה לכם פעם שהפסקתם לשמוע מיידן להרבה זמן? יעני לא שבוע אבל כמה חודשים ?
M matt hensley New member 16/9/04 #2 יאפ לאחרונה חזרתי לשמוע אחרי שאיזה חודש ככה לפחות הפסקתי לשמוע אותם...
T THE ULTIMATE LIOR New member 16/9/04 #3 בשבועיים האחרונים לא ממש יוצא לי לשמוע בכלל מיידן, אולי ייצא לי לשמוע קאבר פה ושם(לא יודע למה בזמן האחרון אני רק שומע פאוור).
בשבועיים האחרונים לא ממש יוצא לי לשמוע בכלל מיידן, אולי ייצא לי לשמוע קאבר פה ושם(לא יודע למה בזמן האחרון אני רק שומע פאוור).
M MetalliKosta New member 18/9/04 #6 זה מבאס רצח אני כבר איזה חודש לא שמעתי מיידן...לפני שבוע ניסיתי לשמוע את נאמבר אוף דה ביסט וזה די שיעמם. טוב זה בטוח יחזור,זה תמיד חוזר.
זה מבאס רצח אני כבר איזה חודש לא שמעתי מיידן...לפני שבוע ניסיתי לשמוע את נאמבר אוף דה ביסט וזה די שיעמם. טוב זה בטוח יחזור,זה תמיד חוזר.
T The Morbid Bride New member 18/9/04 #7 ברור../images/Emo70.gif קרה לי מלא פעמים... אני בכלל בנאדם של מצבי רוח...
T THE ULTIMATE LIOR New member 19/9/04 #8 צודק, בלי ספק לשמוע מוזיקה זה לפי מצב רוח שונה, להכריח מישהו לשמוע משהו שהוא ברגע מסוים לא רוצה לשמוע זה טיפשי
צודק, בלי ספק לשמוע מוזיקה זה לפי מצב רוח שונה, להכריח מישהו לשמוע משהו שהוא ברגע מסוים לא רוצה לשמוע זה טיפשי
E egdragon New member 20/9/04 #9 זה בא..זה הולך..זה חוזר! תמיד יש את הקטע הזה שאתה מפסיק לשמוע אותם, וזה יכול לקחת חודש , חודשיים או חצי שנה.....אבל אז....שאתה מתמלא אנרגיות ובא לך פתאום ....אתה שם במערכת ומתחבר לסאונד המוכר ,הקטלני ,והבלתי מתפשר של הבתולה..... ..up the irons!
זה בא..זה הולך..זה חוזר! תמיד יש את הקטע הזה שאתה מפסיק לשמוע אותם, וזה יכול לקחת חודש , חודשיים או חצי שנה.....אבל אז....שאתה מתמלא אנרגיות ובא לך פתאום ....אתה שם במערכת ומתחבר לסאונד המוכר ,הקטלני ,והבלתי מתפשר של הבתולה..... ..up the irons!