קרה לכם פעם.....

• פותח הנושא ram9
  • פורסם בתאריך

ram9

New member
קרה לכם פעם.....

שיצאתם לאירוע קטן חניתם עם הכבאית בצד לקראת סיום האירוע מקבלים בקשר הודעה על שריפה בארון חשמל , אתם בנתיים שמחים לכם מתחילים להתארגן מכינים מנ"פ מטף לובשים מעיל ופתאום שמים לב שהכבאית לא זזה הכבאי כורז " בעל יונדאי אקסנט לבנה מס´ 8585858 בוא להזיז את הרכב " ואתם מתבאסים ואומרים "הלך האירוע " ... אז לי זה קרה ביום חמיש. אז מה עושים? יורדים מהרכב ומזיזים את האוטו ירדנו שני הכבאים אני ועוד צופה וחייל שעבר באיזור ועזר לנו בתהליך המצחיק בטירוף של הקפצת האוטו בקריאות של 1...2..3.. ו..... ואז הרמנו את האוטו מעל למדרכה והצידה למרחק של איזה מטר וחצי בחיים שלי לא צחקתי ככה חשבתי שכזה מקרה קורה רק במשמרת שלישית.

TAFD

New member
בטח שקורה

הנהגים הישראלים מחנים איפה שהם רוצים, גם אם הם חוסמים רכב חירום שצריך לצאת לאירוע דחוף, ככה זה המנטליות הישראלית, וזה קורה כל הזמן. נהגים חוסמים כבאיות באירוע, וקורה גם שבאים להחנות מול פתחי היציאה של תחנות כיבוי שיפריעו לכבאיות לצאת. ובמשמרת שלישית, מה שציינת קרו 2 מקרים, בפרק אחד מישהו חסם להם את היציאה מהתחנה והם פשוט התנגשו בו בכוונה עם הכבאית כדי להוציא אותו (חבל שבארץ אי אפשר לעשות את זה). מקרה שני הוא שהם הגיעו לשריפה ומישהו חנה ליד ההידרנט (כנראה שבאמריקה אסור לחנות ליד הידרנט), הם היו צריכים להעביר את הקו והם לא מבזבזים זמן על למשוך את הקו מסביב, אז הם ניפצו את החלונות של האוטו ופשוט העבירו את הקו מים דרך האוטו (זה היה הקטע שאני הכי אהבתי בכל הסדרה), חבל שבארץ לא עושים את זה....

נועה פת

New member
רותם..

האמת שגם בארץ אסור לחנות ליד הידראנט.. 2 מטר ממנו ליתר דיוק. ותאמין לי, אני יודעת, עשיתי תיאוריה לא מזמן..

TAFD

New member
וואלה ? לא ידעתי

עשיתי תאוריה לפני שנתיים אבל בקושי למדתי.......לא ידעתי שהחוק הזה קיים. האמת אני לא חושב שיש נהגים שמכירים את החוק הזה.....

fireman

New member
עם כל הכבוד

זה חוסר אחריות מצידכם כשמגיעים לאירוע יש להחנות את הרכב בצורה כזו שתאפשר יציאה מהירה לקריאה אחרת לדאוג שלא יחנה רכב שעלול לחסום אותכם כמו שקרה לכם כאן

למעלה