קרה לכם פעם

Sunset Night

New member
קרה לכם פעם

שהרגשתם שכל מה שאתם צריכים כדי לקבל את הכוח לקום ולעמוד איתנים מול כל הסערות שנקלעתם אליהם, זה רק חיבוק? לא אייקון וירטואלי או מילות עידוד. פשוט סתם ככה חיבוק. שמישהי תבוא מאחורי ופשוט תעטוף אותי בחיבוק ולא תעזוב. פשוט לקחת הפסקה לשניה מהעולם ולנוח, רק לרגע.

בדדי

New member
קרה

וקורה כל פעם מחדש שהסערה מגיעה... חיבוק אחד חם ואוהב חיבוק דוב כזה שעוטף ואוסף ומילה אחת טובה לא יותר.. "לא פעם זה קשה אבל לרוב מילה טובה מיד עושה לי טוב רק מילה טובה או שתיים לא יותר מזה.... שניהם ביחד הם הסם האמיתי של החיים.......מסתכם במילה אחת: אהבה......

גם לי../images/Emo10.gif

במיוחד כשאני מגיעה מהעבודה וצריכה לשמוע על כל הצרות . הבנק פה והכסף שם . נמאססססססס

גם לי../images/Emo10.gif

במיוחד כשאני מגיעה מהעבודה וצריכה לשמוע על כל הצרות . הבנק פה והכסף שם . נמאססססססס.

קורה לי קולהזמן ../images/Emo24.gif

ואם זה לא בא לבד אני יוזמת..ומתכרבלת......... וכעת בחורף....זה כיףףףף ומרגיע ונוסך ביטחון....

../images/Emo24.gif אופוא את בכלל?../images/Emo24.gif

את יודעת כמה ה"כנפיים שלי" גדולות? לא? אז הנה אני פותחת אותן גדול גדול ... בואי, תיכנסי בפנים - זה נוצות פוך... זהו!! עכשיו ...אני סוגרת את הכנפיים... אוחחחחח... בכיף.. את מכורבלהה להה ללהה להה לה לה לה

נשמה ../images/Emo24.gif

אני כידוע חונה לרגע...ועפה למחוזות אחרים... רק שבזמן האחרון התקשתי למצוא לעצמי חניה... התעסקתי כל הזמן ברדיפה אחרי השלווה..... נראה לי אני מתחילה לאחוז בזנבה... אוטוטו תופסת אותה (
שבת שלום יקירה - ורק טוב
ו-

אפרופו חנייה ../images/Emo73.gif

השבוע חיפשתי אותך... אני חושבת שאכניס הודעה לפורום הבית... כן, זה מה שאעשה, אולי..כזה ...מתישהו..

למעלה