קרה לכם פעם ש........

miss_t

New member
קרה לכם פעם ש........

שיא השיעמום בכיתה, כולם נרדמים חוץ מכמה תלמידים שמשתתפים. למורה נמאס כל כך עד כדי כך שהיא פונה ל"קורבן" ואומרת לו שיפסיק להתפרע ומוסיפה "שאם למישהו יש דברים יותר חשובים לעשות אז שיצא מהכיתה והיא לא תסמן הפרעה/חיסור, ושזה לא מפריע לה." ואז בא הרגע שאתם לא יודעים אם לצאת או לא. כל כך בא לצאת מהכיתה, אבל בכל זאת קצת כבוד למורה...
בקיצר, קרה לכם שאתם מרגישים ככה
הייתם יוצאים מהכיתה אם המורה הייתה אומרת את זה (לא בהכרך שהיא מפנה את השאלה אליכם)

קורה המוווווווווווווווווווווווווון

בהיסטוריה מורחב !!! ואני חושב שאף פעם לא יצאתי....

rAmikube

New member
אוי...

אם הייתי בהיסטוריה מורחב, הייתי פשוט מתאבד. זה נשמע משהו קטלני ביותר.

flowers girl

New member
../images/Emo28.gifמוכר.. מוכר..

אבל היא לא נראה לי מתייחסת לזה ברצינות, לכן- למה אף אחד לא יוצא
חוצמזה אני לא רוצה להיות המיוחדת היחידה שיוצאת.. ואולי בסופו של דבר היא תצעק עלי
בקיצור- לא כדאי להסתכן

XXX HEART

New member
קורה לא הרבה..../images/Emo15.gif

רק המורות האלה שמתעצבנות תוך דקהה.. לא יצאתי אפ'עם..

green beetle

New member
כן...

היה מקרה כזה אתממול בכיתה אז המורה ללשון אמרה לכל הכיתה רבע שעה לפני הזמן שהיא גמרה את השיעור ואפשר ללכת כולם נשארו ההמומים במקום איזה דקה שתים כי היה קצת לא נעים ללכת ואז מישהו יצא ועוד כמה יצאו וכולם ראו שזה בסדר אז כולם הלכו... אני אם זה היה מקרה אישי שלי לא הייתי יוצאת.. קצת כבוד למורה...

green beetle

New member
עדין זה לא נעים

היא שיחררה אותנו בגלל שהפרענו לה ולא נתנו לה להעביר שיעור...

קרה הרבה.

הייתי פשוט קם, אומר תודה ויוצא. בסוף קיבלתי 98 בבגרות.
מסקנה- לא צריך ללמוד כדי להצליח. [?] אבל אל תקשיבו למסקנות שלי. מתים מהן.

קרה...פעם שהמורה המכשפה ירדה עלי

יש לי מורה מכשפה אחת (לא המחנכת - מורה להבעה), אז היה צלצול והייתי צריכה ללכת להפיץ על ...מישהו.. שמועות בבית ספר, אז רציתי ללכת אבל המורה אמרה שצריך לכתוב משהו עוד, ואני אמרתי "אוווף" והמכשפה אמרה אם אני רוצה אני יכולה לצאת והיא לא תעניש אותי, ויצאתי, יום אחרי זה היא באה למחנכת שלי ולפני כל הכיתה ירדה עלי והשפילה אותי שיצאתי. והמורה שלי שלחה אותי להוצאה...

בֶל

New member
../images/Emo113.gifאווווו קרה ועוד איך!

מלאאאא פעמים.... תמיד רציתי לצאת אבל עמדתי בפיתוי...

למעלה