קרה לי נס קטן

קרה לי נס קטן

מחר אני הולכת להשבחה אצל פרופסור עמית. כולי תקווה וציפיה שהפעם זה יצליח. התפללתי והתחננתי מכל הלב וביקשתי מבורא עולם שישלח לי סימן אם זה יצליח. עשיתי מדיטציה ופתחתי תנ"ך,ושאלתי ,והפסוק הראה לי"רק חזק ואמץ". תחזיקו לי אצבעות

נועם@בת

New member
עם כזה סימן נשאר רק להצליח

שישאבו ביציות יפות, שיופרו עוברים מושלמים ושאחד מהם יעשה אותך אמא בעוד תשעה חודשים
. נועם

עינת ב6

New member
עוד נס אחד ואת בחוץ...../images/Emo42.gif

אז חיזקי ואמצי מותק כי ב"ה הפעם זו הפעם... בהצלחה!

הסיבה- לחץ??.

היתכן שזה נכון מה שכולם אומרים? שאני לא בהריון בגלל לחץ? אני חושבת שזה בולשיט.

הסיבה- לחץ??.

היתכן שזה נכון מה שכולם אומרים? שאני לא בהריון בגלל לחץ? אני חושבת שזה בולשיט.

אביטל975

New member
הייי הייייייי בדיוק מה שעלה לי בראש

כשראיתי את המילה הנ"ל הרי תמיד מומלץ לנסות להירגע ולהרפות ולא להילחץ לרוב קשה וכואב ומבולבל ומלחיץ וכבד ומסובך מדי על הלב
הרבה הצלחה לכולנו

I N K A

New member
הרופא שלי תמיד אומר........

אין לי פציינטית אחת לא לחוצה ועצבנית. ובכל זאת יש לו הרבה הריונות!! אז.................בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט :) מקסימום אצלנו זה מה שנקרא הריון בלחץ :)

עינת ב6

New member
עוד סיבה למסיבה???../images/Emo8.gif

מותק שלי יש לי חברה שכולה טמפון לחוץ ולה יש כבר שניים בלי עין רעה. אז אולי כדאי לי להדבק קצת מהלחץ שלה???
ברור ששווה לקחת את החיים כמה שיותר באיזי - אבל עד שנצליח למצוא לזה מתכון של קסם אני מקווה שכולנו כבר נהייה מעוגלות ושמנמנות...

בולשיטטטטטטטטטטטטט../images/Emo6.gif

תיכף תבוא נועם, ולבטח תגיד: אם לחץ מונע הריון, כבר מזמן היו הופכים אותו לאמצעי מניעה. אבל למען השם, תירגעי! בהצלחה

אנה מ

New member
פעם הרופא נשים שלי אמר לי

שככל שרוצים יותר בהריון, באופן פסיכולוגי לחלוטין הגוף מונע אותו (והנה עוד אמצעי טבעי למניעת הריון), ומכאן יש את כל המקרים "הלא מוסברים", שכל הבדיקות תקינות ו-נאדה. אז אני עדיין בגדר של רוצה מאוד כבר למעלה משנה, וכלום. יתכן שצריך לחשוב "הפוך על הפוך" - איך אנחנו לא רוצות להיכנס להריון, וכמה שזה יהיה נורא להיתפנצ'ר - ואז אולי - בום קליעה?

אביטל975

New member
ואיך אפשר להגיע למצב שבאמת חושבים

"הפוך על הפוך" איך
באמת איך
עניין ה"בום קליעה" מתאים לי ביותר אבל אין סיכוי ש"יבקר" או "יפגע" במחוזותיי ואני לא סתם מקשה עם עצמי אני יודעת מה אני אומרת
לצערי

רוית ב

New member
מי אמר לחץ ולא קיבל???../images/Emo178.gif../images/Emo3.gif

שטויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין יותר לחוצה בעולם ממני - אין!!!!!!!!!!!!!!!! ואם הייתי שומעת את הרופא שלי אומר לי שטויות כאלו הייתי לוחצת לו קצת ביצים ושואלת אותו אם הוא יכולה ככה להיות בוועד הורים אידיוט כזה. אין קשר נשים בשואה נכנסו להריון נשים במלחמות בהריון יש הריונות (לא עלינו*) מאונס אין קשר וחוצמזה את מקבלת עזרה מההורמונים שגם את תהיי שיא הטירוף והלחץ אין לזה שום השפעה בהצלחה - חזק ואמץ וכל הכבוד האמונה מאירה את חייך!!!

ל א ו

New member
אז היום זה כבר מחר

ושהלוואי יהיו לך בשורות טובות בקרוב.

למעלה