קרה לי משהו מוזרי !

לבלבית

New member
קרה לי משהו מוזרי !

לפני זמן מה קרה לי משהו מוזרי ביותר הייתי במקלחת מתקלחת ופתאום הרגשתי כמו שהנשמה יוצאת לי מהגוף בכוח , כמו מכת מחץ על הגוף! דופק לב מהיר ביותר זה היה למשך עשרות שניות והרגשתי שאני לא בתוך הגוף שלי משהו כמו שהגוף שלי גוש בשר חסר ערך. זאת חויה מפחידה כי ראשונה בחיי אבל חויתי אותה ואני כבר לא מפחדת למות מאותו יום. אני חושבת שמתתי באותו יום משום מה ככה מרגישה. אחר מספר שניות הנשמה חזרה לגופי והחלתי להתענין בנסתר ברוחניות כי רציתי תשובות , עדין אין לי תשובות למה ועל מה . זוכרת את הדפיקות לב החזקות המהירות את מכת המחץ על גופי את השחור שבעינים באותו את חוסר הערך לגוף , את החויה המוזרה, וכעבור עשרות דקות ראיתי אור וחזרתי לגופי פתאום ראיתי רק אמת ואמת , כמו הבנה של דברים יותר בבהירות . אך כבר לא הערכתי את גופי מאז . תעזרו לי בבקשה בשאלות שלי : למה קרתה לי החויה הזו ? על מה זה בא להעיד ? מדוע לאחר החויה איבדתי ערך לגופי ? מה התופעה הזאת מביעה ? שמעתי על מקרים כאלו עוד אבל לא מובן לי. נאמר לי שגמרתי תיקון אחד ואני בתיקון השני זה נכון ? האם זאת הארה ? בבקשה עיזרו לי להבין מה קרה לי עד היום אני חושבת על זה . תודה לבלבית.

יופיאל

New member
יציאה מהגוף

נראה לי שמה שחווית זה יציאת הנשמה מהגוף - מסע אסטרלי. ברגע שזה קרה , הבנת שעולם החומר הוא שולי ולא העיקר , וערכו כבר לא נראה כל כך גדול בעינייך , כי יש את הנשמה. נפתחת לעולם חדש. דבר אחד בטוח , את מתחברת לעולם הרוחני. אני לא יכול לתת לך את כל התשובות לשאלות שלך , אך אני יכול לכוון אותך למישהי שתוכל לתת לך את התשובות. אם את מעוניינת , תשלחי לי אימייל [email protected] באור ואהבה , יופיאל המלאך

לבבית היקרה היי!!! :cool:

לבבית היקר ברוך בואך!!! ברצוני להגיב לשאלותיך. התנאי הוא שלא תקחי את דבריי כאמת מוחלטת. אלא תמשיכי לתהות לחפש ובסוף לתת לעצמך את התשובות הנכונות כפי שהאנטואיציה שלך תכוון אותך. אני לא בטוחה שמכת המחץ שחטפת הדופק המאיר שהרגשת אכן היתה יציאת הנשמה מגופך. לדעתי האישית בלבד כמי שחוותה את הדברים האלה על גופה אוכל לתאר אותן כ``חרדת מוות``. זוהיא תופעה לא כל כך חיובית ששמה:`` לילית`` על שם אשתו או החלק הנקבי של כח הרשע: ה``ש-ט-ן``. כנראה שאת במהותך נשמה מאד מוארת. לא ידעת מה לעשות עם האור שבך או לא היית מודעת לעניין. בכל אופן לכח השלילי אין גוף. הוא זקוק לאור גדול על מנת להתקיים. לכן בכל הזדמנות שיש הוא ינסה להשתלט על גוף מואר או לשלוח את `` אישתו`` לעשות זאת. כלומר לדעתי פשוט ניסו לשאוב אותך. אם בחלקיק של שניה הצלחת להשתחרר מן המחשבות לכוון חשיבה חיובית הצלחת להרחיק את הכח ממך. אם שקעת לפחדים נכנעת. לכן לדעתי כולנו מחויבים להיות בחשיבה חיובית כל חיינו על מנת להשאר מוארים. אני חושבת שבתת מודע שלך נלחמת על האור ולכן הוא חזר לגופך מאותם שודדי אנרגיה. בכל אופן ישנם גם אנשים ביננו שנכנעו לאותם כוחות והם היום השליחים של אותו כוח שלילי. לכן עלינו גם להזהר מאנשים בשר ודם ולזהות מי הם שודדי האנרגיה סביבנו ואז לשים על עצמנו מעטה של הגנה. בכל אופן אסור לך לזלזל בגופך. יש לו ערך רב הוא צריך להחזיק את נשמתך ואת האור הגדול שעלייך עד 120 שנה. כך שאת מחויבת לשמור עליו. יכול להיות שעברת משהוא אך לדעתי האישית בלבד לא סיימת את תיקונך. וזאת לפי כל התאורים שלך למעלה. אני לא בטוחה שזאת הארה. אני חושבת שכדאי שתחפשי תשובות אצל אנשים שמוסמכים לתת לך כמו מורים רוחניים מנוסים. אם תרצי שם של אחת כזו אשמח לתת לך במסגרת תפקידי כגשר בינכם ובין המומחים. בכל אופן המייל שלי הוא:[email protected] הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

לבלבית

New member
אני מזמן גמרתי את התיקון שלי

כבר מעל שנה חושבת את דרכי למות אולי בפיגוע אולי במות תאונת דרכים אולי רעידת אדמה אולי התקף לב אולי ככה סתם לישון ולא לקום רק על מות חושבת אני לא רוצה להיות פה יותר סתם חיי עוברים עברתי סבל רב גמרתי הכל למה אלוהים לא לוקח את נשמתי כבר ? למי מחכה מה מחכה ? אני כל כך מוכנה למות למה סתם ככה להמשיך אני לא חולה אני בריאה בגיל 30 אבל רוצה למות סבלתי הרבה די לי בחים האלו הכל מסביב חסר חשיבות רק למות יש יתרון אני רוצה להוולד לחים חדשים אין ערך לגוף כלל מזה גוף זה כלום נפשי מתענה למה לא גמרתי את התיקון מה יש לי לעשות פה ?

לבלבית

New member
ואני מרגישה את המות לידי

פה ממש ממש לידי מצפה לו כל שניה כל דקה אני יודעת שהוא פה שיגיע אני רואה אותו רואה אותי בתמונות איך אני מתה הגוף מתפרק לצדדים או רעידת אדמה ואני בתוך האדמה למטה ואין לי אויר עד שנכנעת למות או בים בלי אויר אד שריאות שלי מתנפחות במים כל מיני תמונות מחרידות אבל מקוה שהוא יהיה קל בבום וזהו לא רוצה לסבול למות בבום וזהו בי לבלבית

יופיאל

New member
לבלבית

את רחוקה מאוד מאוד מלגמור את התיקון שלך... את צריכה ללמוד להשלים עם עצמך. לגוף יש חשיבות גדולה מאוד , הוא הבית של הנשמה שלך , ואם את לא מעריכה את הגוף , את גם לא מעריכה את הנשמה שחיה בתוכו. פגיעה בגוף שווה לפגיעה בנשמה , שלא לדבר על התאבדות שתוסיף לך 1800 תיקונים נוספים למה שכבר יש לך עכשיו. את צריכה עזרה. האם פנית למישהו ? את מקבלת יעוץ , טיפול?? את צריכה ללמוד להתמודד עם החיים שלך , ולא לנסות לברוח מהם. יש משמעות לכל דבר , ואת צריכה לחפש את המשמעות שלך בחיים שלך , ולנסות להגשים את עצמך. מה גרם לסבל בחייך? מה את עשית בשביל לשנות את החיים שלך? האם רק ישבת מהצד ובכית על מר גורלך? את יכולה לקחת את עצמך בידיים , אבל את צריכה להחליט לעשות שינוי ,ולחפש את האושר. המוות הוא בריחה , את לא רוצה להתמודד אז את מעדיפה למות , אך זה לא יפתור שום דבר , כי תגיעי בדיוק לאותה נקודה גם בחיים הבאים , אם לא תפתרי את הבעיות של כאן ועכשיו. אני מציע לך לפנות דחוף לטיפול , ורצוי טיפול אנרגטי. אם את רוצה אני יכול להפנות אותך למישהי מומחית. תכתבי לי [email protected] שום דבר הוא לא חסר משמעות , אולי את מסרבת לראות את המשמעות האמיתית של הדברים שקורים לך. אני מקווה שתחליטי לעשות שינוי בחיים שלך. באור ואהבה , יופיאל המלאך

לבלבית

New member
יופיאל עיינתי במודעה שלך ובכיתי

היה לי ידיד שאמר לי שאם אעשה משהו לעצמי אני אצטרך לעבור כל הסבל מחדש בגלגול הבא שאל אותי אם אני מוכנה לעבור אותו שוב ? אמרתי שלא ואני רק בוכה אני זקוקה לעזרה ומפחדת מהחשפות

למעלה