קרה לי אסון!!!

idany100

New member
קרה לי אסון!!!

חחח...סתם טוב....אל תילחצו...............אבל קרתה לי איזשהי תאונה קלה ורציתי לשאול אתכם אולי מישהו יוכל לעזור לי. אני גר בדירה שכורה ויש לי מיקרו......(של הבעלים...איזה באסה).---בקיצור....4 שנים שמרתי עליו כמו שצריך.....אבל אתמול חיממתי שם איזה קוראסון....ושכחתי אותו תוך כדי שאני מדבר בטלפון...ופתאום כמעט כל הבית עלה בעשן......חחחחח למזלי,הרחתי את הריח השרוף....ואז ישר רצתי וסגרתי את המיקרו... כמובן שאת הקוראסון כבר לא יכולתי לאכול......אבל זה לא הקטע. הקטע הוא שמהמיקרו יצא עשן כזה...מן הסתם,כי נשרף . למזלי,המיקרו עובד בסדר גמור,אבל אי אפשר להתעלם מהריח השרוף שיש שנכנסים למטבח. זה קרה שלשום...הריח היום הוא כבר פחות חריף..אבל עדיין...מרגישים אותו. ניסיתי לנקות בפתחים של המיקרו קצת עם מטלית יבשה כזו...ונדבק אליה ריח כזה של "שרוף"....ולאט לאט הריח מתפייד..ואני מרגיש שהכל חוזר לקדמותו...ז"א....הריח נעלם!! השאלה שלי,אם יש איזשהו תכשיר,ריסוס...משהו שאני יכול לשים במיקרו שיגרום לריח להיעלם או שזה אבוד מראש?? אשמח לתשובות מאלה שאולי נתקלו בבעיה כזו .

להפעיל את המיקרו עם כוס מים ולימון

או כוס מים ומלח לימון להפעיל עד שהמים ירתחו והמיקרו יתמלא אדים אחר כך לנגב היטב

אוצה

New member
למזלך עכשיו חורף ויש לימונים....

קח קערת עם מים, קלף לימון ושים במים וסחוט לשם את מיץ הלימון. הפעל את המיקרו לכמה דקות. ריח הלימון ידבק במיקרו ויהי קל לנקות את האדים במפניםץ הריח ממש מרענן את המיקרו במפניםפ ונראה לי שכמה פעולות כאלו יפיגו את ריח השרוף. אה, גם תפוז עובד....

idany100

New member
לא הבנתי..

כל אחד אומר לי משהו אחר. האם לחצות רק את הלימון ולשים אותו בתוך צלחת מים עמוקה...ואז להכניס למיקרו עד שהמים כזה ירתחו? או שלקחת קערת מים...ולסחוט לשם את המיץ לימון..??? ואז להכניס למיקרו עד שהמים ירתחו? ענו לי כמה תשובות,אבל כל אחד אומר משהו אחר. אשמח לדעת.

למעלה