קרה כקרח ...

caustic

New member
קרה כקרח ...

אומרים לי אל תהיה כל כך כבד ואל תקח הכל ברצינות יתר בצ`ט אז אני לא מבין למה כולם כותבים פה בכלל? כי נראה לי שהרוב פה כואב מקשרים שהיו להם/ן מהצ`ט בין אם זה וירטואלי או ויזיואלי כאב זה אותו כאב אז הם לקחו ולו חלק קטן מהצ`ט ברצינות יתר .טוב לדעת שיש כאלה שלוקחים את הצ`ט ברצינות כמוני . בשבילי הצ`ט הוא לא מפלט לצחוקים ועשיית סייבר ,אני מרגיש שיש לי מסה עצומה של רגש ואהבה שמת לשתף אותה עם מישהיא שתתן לי אותה הרגשה . מכיון שאין ביכולתי לממש את זה במציאות ,אז יש לי מפלט בצ`ט . עוד נקודה פשוט קשה לי להבין ,מה פשר התחרות הזו בלשוחח עם עשרה אנשים בבת אחת האם יש מתנה בסוף כל שנה מניטקינג למי ששוחח עם הכי הרבה אנשים??? לדעתי הצנועה בענין זה ,שאלה שמשוחחים עם יותר מאחד בבת אחת אין להם חבר אמיתי ,וברגע של מצוקה כולם מתנדפים כי לא היה אף אחד מהם מיוחד. אלא אם כן הם לוקחים הכל בקלות בצ`ט וסוג אנשים כאלה אני מברך אותם וקצת מקנא בהם ,כי נראה לי שצריכים להיות קשים לפעמים ושלא יירתעו בלרמוס אחרים במקרה הצורך . יש לי המון מה להגיד ולהוציא ,אבל היתר אשאיר בשבילי ולא תזכו לדעת לעולם כי בטח חלק מכם ישלח אותי למקום נידח לקחת אויר ולנוח קצת עם קובץ בחורים כמוני שמרגישים שהם כבדים :)) תודה שהייתם אוזן קשבת (כי אין מנוס :)) ) כבר מרגיש טוב :-(

אהובה.א

New member
קאוסטיק חמוד

למה נראה לך שנזרוק אותך? אתה מאוד צודק , איכשהוא.... יש אנשים בצ`אט שמחפשים אהבה יש כאלה שמחפשים חברים יש הרבה שמחפשים סקס יש גם ``ילדים`` בני עשרה (לצערי , % גבוה) שמחפשים ריגושים מיניים לצערנו,בשבוע שעבר קרה אסון נוראי ואחד מהילדים מאחד הצ`אטים נרצח ע``י בני עוולה אלה שחיפשו אהבה - ומצאו את בחירת ליבם שמחה בשמחתם אלה שחיפשו חבר מיוחד - וגילו אותו משתתפת ומזדהה עימם אלו שמחפשים סקס - וזה עדיין וירטואלי אני מרחמת עליהם הילדים המחפשים ריגושים - ונכנסים לפרטי של כל אחת מאיתנו מצליחים - מצליחים הילד שנרצח - אני לא מקנאה בהוריו משתתפת באבלם הכבד רוצה לחבקם אל ליבי ולעודדם אולם אין מה שיעודד הורים שכולים מאחורי כל מחשב עומד בן/בת אנוש לכולנו לב , כולנו מרגישים יש כאלה המקבלים את הצ`אט בכייף - להעברת ערב יש כאלה המקבלים אותו ברצינות גמורה - כי זה כל חייהם יש כאלה המקבלים את הצ`אט כבריחה מחייהם האמיתיים ואיפה אתה מסוגל להיות אחר - אם לא בצ`אט? שם אף אחד לא מכיר אותך שם לא יודעים איך אתה נראה איפה אתה גר ומה עיסוקך יש לי הרבה חברים טובים בצ`אט לכולם אני אומרת היי וביי עם כמה מהם אני משוחחת בפרטי עם מעט אני משתפת בדברים עמוקים מהלב - כמוהם זה לא אומר שאני לבד זה לא אומר שאני מרגישה עזובה יש רגעים בצ`אט שאני נכנסת ``רק`` לאמר שלום בכדי לראות את חבריי כי הצ`אט הוא התמכרות (ושאף אחד לא יספר לי שזה לא נכון...) ויש כאלה שלא מסוגלים לעזוב את הצ`אט צריכים אותו כמה רגעים ביום רק בכדי להרגיש שהם קיימים עדיין בליבם של חבריהם אוףףףףףףףף אני שוב מדברת שטויות יום נעים לך אהובה

moran.l

New member
איזה שטויות ואיזה נעליים??!?!?

כל מילה ז ה ב. צריך לשים את זה כהוראות ועלון לצרכן בדף הכניסה לצ`ט.... חחחחחחחחחחחחחחחח ;-) אוהבת מורן

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחחחחחח

כבר חשבתי שאני מדברת שטויות..... זה באמת נראה לך , מורן? מתה עלייך אהובה

caustic

New member
תודה על האכפתיות ..

תודה לפירושים הנחמדים אין לי טענות על אופיו של כל בן אדם ,אני באופי שלי שונה מאחרים וזה מובן ,אבל מה אם קשה לקבל אופי של בן אדם שאתה מרגיש שהוא חשוב לך?? ומה שיותר חשוב שהבנתי פרט אחד שלא היה מובן בשבילי קודם . תודה מכל הלב

leonori

New member
בכל זאת מצאת חבר... ואולי אף יותר

קאוסטיק אינך צריך להיות על המשמר. תוכל לומר את כל אשר תחשוב . החבר שמצאת - המבין את כל הניגודים באופייך שבגללם שופטים אותך אחרים שלא כדין, במחיצתו אתה נושם. אתה חופשי ומשוחרר.ומה שטוב בכל זה אתה יכול גם לשתוק איתו, אין זה משנה, הוא מחבב אותך, הוא מבין, אתה יכול לחטוא איתו לצחוק איתו, ועל הכל יותר מכל, הוא רואה, מכיר וגם לפעמים אוהב אותך. קאוסטיק יקר, אל נא בכעסך, תמצה את מה שקיבלת- ועוד תקבל איתך L

caustic

New member
את צודקת .....

תודה LEONORI כנראה שכן שכחתי שאני עומד על המשמר תמיד שזה מבטא היותי כבד מאד מקל עליי שאני יכול להיות מובן לפעמים לצערי/לשמחתי כי תמיד חשבתי שלא אוכל להיות מובן . תודה

tairon

New member
צאט...כ..

הצאט משמש מפלט להרבה אנשים בכל מיני צורות יש שלוקחים אותו בקלילות כאמצעי בידור יש כאלו שלוקחים אותו ברצינות וממש הצליחו לפתח חברים חדשים ואפילו נפגשים מחוץ לצאט איש או אישה כל אחד לפי מה שנוח להם ישנם כאלו שמסוגלים להיות מתפזרים ומצליחים לשוחח עם עשרה כדבריך תשמע זה כשרון מיוחד לא כל אחד מסוגל לזה יש כאלו שיגידו שזה בוודאי שיחות רדודות לא מחייב אגב אגב יש לי שאלה מה נטקינג מחלק פרסים למי שמצליח לדבר עם כמה שיותר? אני יודע בברור ששום פרס לא מחולק שם כי אם תמצא שם עשרה איש זה יהיה בגדר חסד עליון ולגבי תפוזהם גם שששש מגלה לך סוד מקצועי לא נדיבים בחלוקה של דברים אני לתומי סברתי שאני יקבל רכב עם נהג צמוד אפילו קורקרינט לא קיבלתי לחזור להיות רציני לשניה.. כל אחד שואב מהצאט מה שמתאים לו או לה כל אחד עם הנאות שלו ולא הייתי פוסל שום הנאה שמח שאתה כותב פה ..שיהיה לך יום נפלא

למעלה