קרדיולוג ילדים

שי99

New member
קרדיולוג ילדים

גילו למיקה מזמן אוושה שאמרו לנו להתעלם ממנה
. לאחרונה, הרופאה התחילה לבדוק את זה כל פעם שאנחנו באים (אפילו אם הנושא הוא ילד אחר). בפעם האחרונה היא המליצה לנו ללכת לקריולוג ילדים כי לדעתה זה מחריף
. בקיצור, אני צריכה המלצה לקרדיולוג ילדים טוב. עדיף באזור ת"א/השרון. לא אכפת לי ללכת פרטי (יחי הביטוח). אם הוא מקבל דרך מכבי ספרו לי. אני עדיין מקווה שיגידו שזה קישקוש (הרופאה שלנו נראית מודאגת
) תודה, שי

שי99

New member
ואם ברופאים עסקינן...

מישהי מכירה אנדוקרינולוג מומלץ? זה בשביל האמא של מיקה
תודה

ואני מחפשת נוירולוג ילדים טוב

לא אכפת לך, שי, שאני מתעלקת, נכון? (ככה זכית גם בהקפצה...) בקיצור, לאור היקף הראש הקטן של נגה (למרות צילום גולגולת שיצא ככל הנראה תקין) הופנינו לנוירולוג. הרופא אמנם התלבט אם זה אכן נחוץ, אבל בגלל שיש עוד כל מיני דברים שלא יזיק שנוירולוג יראה (בעיקר א-סימטריה בפעילות ימין ושמאל) החלטתי בכ"ז לגשת. אז מי שמכיר ויודע על נוירולוג ילדים טוב ונחמד שמקבל דרך מכבי, אני מאוד אודה לכם אם תשתפו אותי.

gilal

New member
גלית, אני לא מכירה נורולוגים, אבל

אני שולחת מהרשימה שיש לי נויורלוגים ידועים ונחשבים טובים בתחום. אין לי מושג אם הם מקבלים במסגרת "מכבי". השמות: ד"ר נתן ברנד. מנהל היחידה לנוירולוגיה ילדים בי"ח תל השומר - 5302687-03 ד"ר הדסה גולדברג-מנהלת מחלקת אפילפסיה-מרכז שניידר. 9253952-03 פרופ' שאול הראל. מנהל מכון נוירולוגיה בביה"ח "דנה". 5171506-03 ד"ר רפי וייץ. מנהל מרפאה נוירולוגית. "שניידר". 9253612-03 ד"ר טלי שגיא. מנהלת היחידה לנוירולוגיה. ביה"ח וולפסון. 5028458-03 פרופ' יהודה שפירא. מנהל המרכז לנוירופדיטריה. ביה"ח הדסה עין כרם. 5844751-02 בהצלחה

gilal

New member
אני שולחת לך 3 שמות של הרופאים

בתחום הרפואה הקרדיולוגית. אני לא מכירה באופן אישי וגם לא מסיפורים אבל שמות הרופאים האלו הם מתוך כתבה שמפרסמת, פעם בשנה, בעיתון "מעריב" ובה הם מפרסמים את שמות הרופאים הטובים ביותר, כל אחד בתחומו, בארץ. אז הקרדיולוגים האלו הם קרדיולוגים לילדים: פרופ' לאונרדו בלידן - קרדיולוג ילדים. מנהל מכון הלב ב"שניידר" - 9253715-03. פרופ' מיכאל ברנט - קרדיולוג ילדים. מנהל היחידה לבדיקות פולשניות (אקו-לב ואקו לב עובר) - "שניידר" - 9253715-03 ד"ר שמואל דיאמנט - קרדיולוג ילדים. מנהל היחידה לקרדיולוגיה לילדים. טל': 6974512-03 (לא כתוב באיזה בי"ח אבל לפי הטלפון נראה לי שזה באיכילוב, ז"א "דנה"). בהצלחה

קרדילוג ילדים היי בד"כ אני קוראת סמ

ויה של הפורום ומדי פעם מגיחה מהארון לכתיבת תגובות אם יש משהו שאני יכולה לענות עליו.בכל מקרה את הרופא הראשון בלידן אני מכירה מהילדות שלי הוא טיפל בי והייתי במעקב אצלו בגלל בעיית לב מסוימת.בפעם האחרונה שבאתי אליו לביקורת לפני כמעט שלוש שנים הוא אמר לי שאני יכולה לרוץ בלב שקט לאולימפיאדה.הוא רופא טוב לפי דעתי האישית כמובן. מקווה שעזרתי יום טוב לכולם! יעל

michal66

New member
שי בוקר טוב, שלמה (בעלי) מכיר את

כל הקרדיולוגים בארץ (עובד איתם) ולכן התקשרתי אליו ושאלתי אותו, אם היית צריך לקחת את אחד הילדים לקרדיולוג למי היית פונה? והוא ללא היסוס ענה ד"ר לורבר מרמב"ם בחיפה , רופא מצויין שעושה סבב בבתי חולים בכל הארץ. ופרופסור בלידן משניידר, גם נחשב מעולה, וגם נחמד מאוד . ודרך אגב, לי אבחנו איוושה בגיל צעיר מאוד ועד היום היא קיימת ואני חיה עם זה טוב ואפילו בעברי הייתי ספורטאית וזה לא הפריע לי. למעט מעקבים מיד פעם. תהיו בריאים מיכל

שי99

New member
../images/Emo25.gif תודה לכן../images/Emo70.gif

אז בנתיים הבנתי שאני מנסה את בלידן. יש לי את הטלפון של הקליניקה הפרטית שלו (תודות לגיגי שנתנה את הטלפון בשניידר), והשארתי שם הודעה. מה עם אנדוקרינולוג? לאף אחד אין איזה המלצה?

gilal

New member
מה? אנדוקרינולוג? טיפול בהורמונים

אני פעם הייתי מטופלת אצל אנדוקרינולוג בגלל בעיה הורמונלית. כשמיכל נולדה, בגלל משקלה הקטן, היא תחת מעקב רפואי בכל מיני תחומים, אחד התחומים זה אנדוקרינולוגיה שבה עוקבים אחרי הורמון הצמיחה/גדילה שלה.

אנדוקרינולוגית ילדים מאוד מומלצת

ד"ר אורית חמיאל-פנחס. מקבלת בתל-השומר (אולי גם דרך אחת הקופות). 03-5302692. המליצו לי עליה עוד בפגייה בתל-השומר. והיא גם מאוד נחמדה, סובלנית, מסבירה וכו'.

דנשי12

New member
אנדוקרינולוג ילדים

אנחנו נמצאים בטיפולו המסור של ד"ר אליקים מבי"ח מאיר (בגלל הפגות לא התפתחה אצל דנאל בלוטת התריס)

../images/Emo140.gifעשינו אצל לורבר

הוא מסתובב עם ניידת בכל הארץ (פגשנו אותו בקרית שמונה) וכל מה שהיינו צריכים זה טופס 17 מקופ"ח כללית. איש מקסים.

ליהיS

New member
שי! אני לא זוכרת את הפרטים המלאים

אבל תבררי דרך מכבי. יש במלון בזל בת"א מכון לב-פרוקרדיה. עובד שם קרדיולוג שנחשב בין הטובים בארץ, דר' הגש. הוא לא כל כך נחמד אבל יש לו שם מעולה-את נגשת לכל רופא במכבי ומקבלת אליו הפנייה.

zoshi123

New member
הקרדיולוג לילדים

אני קוראת סמויה וסופסוף הגעתי למקלדת בעיברית. ולעניין... הקרדיולוג לילדים הוא ד"ר דיאמנט בדנה, הבעיה שנדרש טופס 17. לביקור הנוכחי הרופאה (מכבי) המליצה על ד"ר הגש שמקבל במלון בזל בת"א.

למעלה