קרדאיי

evglev1

Well-known member
מנהל
פרידה עושה את טעות חייה

יאסין מציע למאהיר לגרום לטורגוט להעיד אך הם מבינים שיש לו עבר פלילי והוא לא יסגיר את עצמו והם מבינים שהוא חזר בשם בדוי כדי להתנקם בטורגוט. מאהיר חושב על מי שמכיר את הג'נטלמן ונשאר בחיים שזה סאייס ויאסין מזכיר שהוא אמר שהוא לא מכיר את הג'נטלמן ומאהיר צוחק שיגיד את זה לכובע שלו. הוא מחליט להיעזר בסייס כדי לטמון מלכודת למהמט סאים.

אילקנור תומכת בסאייס שעומד להשתחרר מבית החולים ומאהיר מגיע לבקר אותה ומבקש לדבר עם סאייס וסאייס אומר שיוסוף רימה אותו וניצל אותו ומאהיר אומר שזה לא משנה אם הוא רימה או רומה ושכעת יעזור לו. הוא מבקש מאילקנור להשאיר אותם לבד ומבקש מסאייס להוכיח שהוא קורבן ולעזור לו לטמון מלכודת ונותן לו טלפון. הוא מספר שגילה מי הוא הג'נלמן וברור לו שגם הוא יודע. סאייס מתקשר ומספר על סחורת נשק שהייתה ליוסוף לפני שנהרג והוא מבקש להיעזר בו כדי לחלץ אותה ומהמט סאים מבטיח למצוא לו קונה.

נאזיף שופך את הלב בפני מאהיר שהיה רוצה לשמוע ממנו על המצב של פרידה וכאב לו לשמוע על הריונה מאביה. ומאהיר מסביר שגם הוא רק גילה בבית החולים ומספר על הכוונה להתחתן ושהכין הכול לנישואים שלהם. ומספר שהם ציפו לתאומים ואחד מהם שרד. נאזיף מברך אותו על כך. סונה מאפרת את פרידה ופרידה לא מבינה מה כל כך חשוב. מאהיר מגיע ולוקח את פרידה לרשם הנישואין כדי לחתום על הנישואין, אך פרידה אומרת שלא תוכל לעשות את זה כי היא רוצה לקבל את הסכמת אביה ובטוחה שאביה יקבל אותם לאחר שישמע על ההריון, איזה נאיביות. מאהיר מכבדת את דעתה והיא מפצירה בו לא לכעוס.

מהמט סאים מבקש לארגן הכול בבית ולא בא לבית החולים עם קרימה וממילא יקח להם עד הצהריים לחזור. כשקרימה באה לאסוף את פרידה היא שואלת את סונה על פרידה וסונה אומרת שיצאה לטייל עם מאהיר ולא מספרת על הנישואים וקרימה כועסת על סונה שהיא נותנת. בינתיים מהמט סאים מכין הכול בבית לקראת החתונה הצפויה של סלים ופרידה ואומר למשרתים שמדובר בהפתעה.

פרידה חוזרת הביתה ורואה הרבה אורחים ואביה שולח אותה להתלבש ופרידה חושבת על הילד שהיא מצפה לו ממאהיר, דניז שלהם שהוא פרי אהבתם. אביה בא אליה ומבקש ממנה לרדת והיא מבקשת לדבר איתו כשהאורחים ילכו, אבל הוא מסביר שהם באו לכבודה כי היא זוכרת על מה דיברו שהיא תתחתן עם בעל שהוא יבחר בשבילה אז כעת היא תתחתן עם מפכ"ל המשטרה סלים פרידה המומה ואביה נחוש, בטח פרידה אוכלת את הלב, יכלה להיות נשואה למאהיר וזה היה יכול להיות בלתי אפשרי.

לפני כן מהמט סאים מתקשר לסאייס ואומר שמצא לו קונה. אך סאייס מסרב לעשות עסקים עם מי שהוא לא מכיר ומבקש ממהמט סאים לבוא בעצמו למקום ומהמט סאים מסכים והם קובעים למחרת בשמונה בערב. סאייס שולח איש שלו למסור את ההודעה לאורהאן. אורהאן מקבל את הבשורות ונורא מופתע אבל מעביר למאהיר את המידע ואורהאן המום לגלות שמאהיר מצא את הג'נטלמן אך מאהיר מסביר לו שזה מסובך מאוד, כשאורהאן מבקש את השם.

לפני כן בולנט ואורהאן שואלים את ארדאל מה אפשר לעשות ורוצים להאשים את סאייס בחטיפה כדי לבטל את נישואיה של אילקנור, אך ארדאל מסביר שהיא תגיד שבאה מרצונה, ותראה את תעודת הזהות והשופט ישלח אותה לאזאזאל. נאזיף בדיוק מגיע ושמח לראות את אורהאן ובולנט יחד ודורש מהם לא להתערב בחייה של אילקנור וגם לא בחייו של בעלה סאייס.

יאסין נפגש עם הפקיד ומספר על ההדחה שלו והפקיד מסביר שלא יכול לעזור לו כדי לא לחשוף את התפקיד הסמוי שלו. יאסין מסביר שלא מדובר בזה אלא הג'נטלמן יהיה במקום לעיסקת סחר בנשק ואפשר יהיה לתפוס אותו. הפקיד מסביר עד כמה זה רציני ודורש לוודא שהמידע מדוייק ויאסין מבטיח שכן.

נאזיף בא לבדוק אם אייטן זקוקה למשהו ואייטן ממשיכה לטפל במסירות בנאג'דט ובתינוקות שזקוקה לחלב אם ואייטן שולחת לחפש את סואידה. אייטן מקבלת טלפון ושומעת שהולכים לפרסם את התקליטים שלה ובמקביל תנחומים על מותו של יוסוף שאיש התקליטים שמע על זה רק לא מזמן.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
נאזיף מונע מהתכנית של טורגוט להתגשם

מאהיר מודיע לאורהאן שהולכים לתפוס את הג'נטלמן ואורהאן מבקש את שמו, אך מאהיר לא מוסר אותו ורומז שהוא בסכנה ומבקש מאורהאן לדאוג למשפחה אם יקרה לו משהו.

פרידה מסרבת בתוקף להינשא לסלים ומהמט סאים טוען שהם מתאימים כי הוא שוטר והיא שופטת ויש להם מקצוע דומה ופרידה מתנגדת בתוקף אך מהמט סאים מבהיר שתעשה מה שהוא רוצה. קרימה מנסה להגן על פרידה ולא רוצה שתינשא למי שהיא בקושי מכירה אך מהמט סאים עומד על שלו ופרידה מסכימה לרדת. כשהם נשאלים אם הם נישאים מרצונם פרידה מספרת שהיא בהריון ולא מסלים ואם סלים מוכן להינשא בתנאים כאלה גם היא תשקול מהמט סאים זועם, אבל פרידה משיגה את שלה והחתונה מתבטלת מול מהמט סאים הזועם שדורש הסבר ופרידה מספרת שהיא ציפתה לתאומים ואחד מהם שרד ומתעקשת להינשא למאהיר אבי בנה, אך מהמט סאים אומר שלעולם לא יקבל את זה ודורש שתפיל את הילד ופרידה מתעקשת שלא יקבע לגבי גופה ולגבי חייה ושהיא תלד את הילד.

כשמהמט סאים הולך זועם קרימה שואלת את פרידה אם זה נכון שהיא עדיין בהריון ופרידה מאשרת זאת בפניה וקרימה מאושרת על כך. פרידה רוצה לצאת ולדבר עם מאהיר וקרימה מטיחה בה שמעולם לא הקשיבה לה ונותנת לה ללכת. פרידה מבקרת את נאזיף והוא מופתע שהיא לא עם מאהיר כי מאהיר אמר שהם יינשאו ופרידה מודה בטעות שעשתה שלא רצתה להיות בחתונה בלי המשפחות והופתעה מהתגובה של אביה שדרש שתפיל, אך מבטיחה שתלד את הילד. נאזיף אומר שילך לחפש את מאהיר וכשהם ביחידות סונגול שואלת איפה ייחפש אותו ונאזיף אומר שהוא לא אומר לפרידה אך הוא הולך לדבר עם מהמט סאים בגלל העצב של פרידה.

בדרך נאזיף נכנס אל אוסמאן ושואל אותו אם סונגול לבד באהבתה שהיא אוהבת אותו וויתרה על נישואיה בגללו. אוסמאן מבהיר שהוא מתבייש להסתכל לו בעיניים, אך נאזיף מבהיר שלא זאת הייתה השאלה שלו הוא שואל אם הוא אוהב את סונגול. אוסמאן מודה באהבתו לסונגול אך מבטיח להתרחק ממנה ונאזיף מבהיר שהוא רוצה להיות בקשר עם אנשים אמיצים שמסוגלים להתוודות על רגשותיהם ודורש ממנו שיספר למאהיר על אהבתו לסונגול ושלא יתנהג כמו פחדן.

טורגוט חוזר הביתה ומוסטפה מעדכן אותו שמהמט סאים חי וטורגוט זועם ושואל למה מאהיר מחכה ומבין שמאהיר מהסס בגלל אהבתו לפרידה. הוא שומע שבלגין הכתיבה לו פתק ובפתק כתוב שתכניתו משתבשת שמאהיר לא הורג את מהמט סאים אלא טומן לו מלכודת. טורגוט זועם שמאהיר לא רוצה להרוג את מהמט סאים אלא להכניס אותו לכלא. מהמט סאים נוסע לפגישה ומכונית חוסמת את דרכו והוא מזהה את טורגוט ומבין שבלגין לא מילאה את המשימה. הוא עוצר ודורש מטורגוט הסבר למעשיו וטורגוט מספר לו על המלכודת שמאהיר טמן לו כדי שייתפס ומהמט סאים נוסע בחזרה.

יאסין, סאייס, מאהיר והמשטרה ערוצים לתפוס את הג'נטלמן וסאייס מופתע כי בכל הזמן שהכיר אותו הוא מעולם לא איחר ויאסין מבין שמשהו קרה שאו שקרה לו משהו או שהוא שמע על המלכודת. כשהם מבינים שמהמט סאים לא יגיע כבר סאייס מתקשר למהמט סאים למחות על שבא לפגישה ומהמט סאים מטיח בו את הבגידה שהוא עשה יד אחת עם מאהיר ומבטיח לו שישלם על כך. סאייס מספר למאהיר שמהמט סאים גילה על המלכודת ואומר למאהיר שכעת רק הוא והג'נטלמן נשארו בזירה.

מאהיר מחליט שחיכה יותר מדי זמן ויאסין מנסה לעצור בעדו אך מאהיר מתעקש שבזבז יותר מדי זמן והולך לחפש את מהמט סאים. הוא בא לביתו ומהמט סאים שואל מה רצונו ומאהיר מטיח בו את רצח אימו ספייה ואחיינו נאזיף שידיו מגואלות בדמם ושהוא אחראי לרציחות רבות. מהמט סאים עדיין מתעקש לדעת מה מאהיר רוצה והוא מכוון אליו אקדח. מהמט סאים מזכיר שהוא אביה של פרידה ומאהיר אומר שרק עכשיו הוא נזכר בזה ומטיח בו את הסבל שגרם לפרידה ועומד לירות בו.

נאזיף מגיע ברגע האחרון ועוצר את מאהיר ומבקש ממנו לא לעשות זאת. מאהיר מבקש ממנו לא להתערב, ונאזיף מזכיר שהוא אביה של פרידה. מאהיר מספר לנאזיף שהוא הג'נלמן שהוא אחראי למותם של אימה ונאזיף והוא מנהיג כנופיית סוחרי נשק ומעודד את מלחמת האחים ובזמן שאימהות קוברות את ילדיהם הוא עושה כסף. מאהיר עומד לירות בו ונאזיף מזכיר לו שהוא כבר עבר זה והנקמה לא תגרום לו תחושת הקלה אלא רק סבל בגלל הרצח שביצע ומפציר במאהיר לא לעשות את זה. מאהיר נותן את האקדח לנאזיף ומוותר ומבטיח למהמט סאים שהחוק ייטפל בו. מאהיר ונאזיף הולכים ומהמט סאים שולף אקדח מהמגירה ועומד לירות במאהיר אך נאזיף מבחין בכך ויורה במהמט סאים.

אייטן דורשת מאנשיו של נאג'דט למצוא את סואידה ודורשת שייחפשו בכל מקום. ולבסוף שומעת שהיא הולכת לשיר במועדון וזועמת. היא מגיע לאותו מועדון ודורשת מסואידה לחזור וסואידה מסרבת ואייטן מסבירה לה שהתינוקת שלה זקוקה לחלב שלה ומתגעגת לאימה וגם אין לה צורך להופיע כי יש לה את הכסף של נאג'דט ומצליחה להחזיר אותה אל נאג'דט וביתה.
 

evglev1

Well-known member
מנהל
איזה חוסר מזל שלמאהיר ולג'נטלמן אותו סוג דם

נאזיף ממהר להזעיק אמבולנס ומאהיר מתעקש לא לעשות זאת כי הוא קיבל את המגיע לו, אך נאזיף מתעקש שלא עליהם להחליט על כך ונאזיף מזעיק אמבולנס בעצמו. מאהיר חוטף מנאזיף את האקדח ומפציר בו לא לספר את מה שקרה ושכולם יחשבו שהוא ירה במהמט סאים ונאזיף מסרב, אך מאהיר מתעקש שעליו לקחת אחראיות כי הוא היה מסוכסך איתו והוא משכנע את נאזיף לעזוב וכשהצוות הרפואי מגיע הוא מראה להם את מהמט סאים שנלקח לבית החולים.

סואידה רואה את התינוקת ומסרבת לטפל בה ואף אומרת לאייטן שלא רצתה את הילד ורק העמידה פנים כדי שנאג'דט יהיה איתה ובורחת למרות התחנונים של אייטן. פרידה וסונגול מבחינות בריב ורואות את אייטן מתחננת לפני סואידה שאומרת לה שגם היא לא חייבת לטפל בתינוקת של הגבר שפגע בה, אך סואידה בורחת ואייטן שבורה ופרידה וסונגול מנסות לתמוך בה כשהיא בוכה שהכול מתמוטט לה ועכשיו היא גם תגדל את התינוקת שאימה לא רוצה אותה.

נאזיף חוזר הביתה וסונגול שמה לב שהוא לבן כמו סיד והוא מבקש ממנה מים. פרידה נמצאת עם התינוקת של נאג'דט שנאזיף מזהה ומבקש לדבר עם פרידה בהקדם ובזמן שפרידה מחזירה את התינוקת ואייטן שופכת את הלב בפני סונגול נאזיף מקבל התקף לב וסונגול מוצאת אותו כך ומזעיקה את כולם. פרידה מזעיקה אמבולנס, אך כל האמבולנסים תפוסים ופרידה יוצאת להזעיק עזרה והשכנים באים ופרידה מבינה שעליהם להכניס את נאזיף למכונית ולקחת אותו לבית החולים ואיסמט מסיע אותם כשפרידה ממהרת ונלחצת ממה שצפוי לנאזיף.

מאהיר נשאל מה סוג הדם שלו כי השר זקוק לתרומת דם וסוג הדם שלו O + מתאים וחיי מהמט סאים בסכנה ומאהיר יכול להציל אותו ומאהיר מהסס כי הרי הוא גרם לו כל כך הרבה נזק. ובדיוק שוטרים באים לתחקר את מי שהביא את מהמט סאים לבית החולים ומוצאים אדם אחר כי מאהיר לבסוף מסכים לתרום דם ותורם את הדם לשר ומבקש עידכונים לגבי מצבו. סלים מודיע לקרימה על הירי במהמט סאים והיא ממהרת לבית החולים.

אורהאן שומע שאנשים פלשו לבית קפה והולך לפתור את המצב ומסתבר שזה הילמי המתארגף שמחפש את מאהיר וכשמאהיר לא נמצא ואורהאן מתנדב לטפל בו, אנשיו של הילמי חוטפים את אורהאן בכוח והוא דורש להיפגש עם מאהיר. הילמי מאיים לאורהאן שיחליף את מקום הפה והאף שלו אם מאהיר לא יבוא ואורהאן לא מפחד ממנו. אך אנשיו של הילמי לא מצליחים למצוא את מאהיר.

אוסמאן בא אל הבית של נאזיף ומחפש את מאהיר ושומע על מצבו של נאזיף וסונגול מבקשת לנסוע איתו לבית החולים, אך מבקשת מאייטן לא לספר למאהיר את מה שקרה ואוסמאן לא מעיז לספר שגם אורהאן בסכנה. אנשיו של הילמי לא מוצאים את מאהיר בשום מקום והילמי מאיים על אורהאן שאם לאחיו לא אכפת ממנו הוא יחטוף מישהו אחר ממשפחתו עד שמאהיר יבוא ויוכל להתחשבן איתו.

כולם דואגים לנאזיף והרופא לא מוסר כלום כי לא יודעים במה מדובר ולא ברור אם נאזיף ינצל או לא ופרידה וסונגול מודאגות מאוד. גם יאסין מתעדכן מקמאל גם לגבי מצבו של נאזיף וגם לגבי מצבו של מהמט סאים וממהר לבית החולים ששם גם הוא לא מקבל מידע חדש, אבל מספר לפרידה את מה שקרה לאביה ופרידה ממהרת לבית החולים בו אביה מאושפז.

סלים גם נמצא בבית החולים ופרידה שואלת אותו אם נמצא קצה חוט ולסלים אין מושג מי ירה באביה, רק שהוא נורה במשרד שלו והוא מבטיח שהמשטרה תחקור ותמצא את האשם. טורגוט ישן ובלגין מצלצלת בדלת ומוחה שלקח כל כך הרבה זמן לפתוח לה. היא מטיחה בטורגוט שהם צריכים לחגוג כי מהמט סאים נורה וטורגוט שואל אם מאהיר ירה בו ובלגין מניחה שכן שאם אף אחד מהם לא עשה זאת אז כנראה מאהיר. וטורגוט שמח שמאהיר הלך לפתור את זה בעצמו כשלא היה לו מזל ומהמט סאים לא נפל לתוך המלכודת שהוא טמן לו. בלגין רוצה ללכת אך טורגוט דורש ממנה להישאר עד שיוודאו שמאהיר היורה או שמהמט סאים ימות כדי שהוא ישמע את החדשות ויוכל לנחם את פרידה.

מאהיר מגיע הביתה ושואל על כולם ואייטן מספרת לו על ההתקף לב הנוסף של אביו ושפרידה לקחה אותו לבית החולים. מאהיר ממהר לבית החולים ושומע את מה שקרה לסונגול ומבין שאביו לא הספיק לדבר עם פרידה ולספר לה. יאסין מבקש לדבר עם מאהיר ושואל אותו אם הוא ירה במהמט סאים ומאהיר טוען שכן ויאסין מצטער שלא עצר בעדו, ויאסין שואל אם מישהו ראה אותו ומאהיר מבהיר שלא, אך הוא יסגיר את עצמו ויאסין מפציר בו לא לעשות זאת כי אולי מהמט סאים ימות וזה לא יוודה לעולם. אך מאהיר מסרב להיות כמו מהמט סאים ולהסתכל בעיניים של פרידה כשהוא רוצח. יאסין שואל מתי יספר לפרידה שהוא הג'נטלמן ומאהיר מבהיר כשיהיו הוכחות ויאסין מזכיר שפרידה תרצה לדעת למה ירה באביה ומאהיר מבין שפרידה תשנא אותו.

יאסין מפציר במאהיר לחשוב בהגיון שאם מהמט סאים ימות הוא יואשם ברצח שר בכיר ואם הוא יחיה הוא ירדוף אותו כי הוא יודע את זהותו, ולא להגיד שהוא הג'נטלמן זה כמו לקפוץ מגשר. מאהיר לא רוצה לגרום את הכאב לפרידה במיוחד אם אביה ימות והיא תזכור אותו לרעה ויאסין מנסה לשכנע אותו להסתיר את זה, אך מאהיר מתעקש ויאסין מבקש שלפחות יחכה עד שאביו יתאושש, אך מאהיר מתעקש לעשות זאת לפני שאביו יתאושש, אבל בדרך לתחנת המשטרה אוסמאן עוצר אותו ומספר על החטיפה של אורהאן בידי הילמי ששוב ברח מהכלא ואין להם קצה חוט איפה לחפש.

סלים ואדנאן מדברים ומגלים שמי שהביא את מהמט סאים שזה מאהיר נכנס בכוח למשרד ונעל את השומרים. פרידה שמה לב שהם מסתירים משהו ושואלת אם גילו משהו ואדנאן מספר שיש להם חשוד ופרידה מבקשת להוציא צו מעצר ורוצה לדעת במי מדובר והמומה לשמוע שהחשוד הוא מאהיר.

אייטן חוזרת לטפל בתינוקת וסואידה חוזרת לראות אותה ואייטן מנסה לשכנע אותה לדאוג לה. נאג'דט כמעט קם מהמיטה ודורש לדעת מה קורה, אך לא יכול לקום.
 
למעלה