קרב רחוב

shlomym

New member
קרב רחוב

פשוט,קצר ולעניין. לפי הטריינינגים זה בטח במזרח אירופה

אבל מלמד דבר מעניין

שלא כל מכה - אפילו חזקה ואפילו לראש / פנים, מנטרלת מיד את היריב ...

shlomym

New member
זאת ממש לא יוהרה,ב...

וינג צו'ן שאני מכיר,ממש לא בונים על מכה אחת. אבל...... אני מכיר במקרה חבר,שיש לו את האגרוף ,לטעמי,הכי טוב בארץ,אשמח להכיר לך אותו. שאללה ייסטור לקבל ממנו את השמאלית, שתקשיב תבין
בהזדמנות

|הפרט המשליך על הכלל ?|

אם נצא מתוך הנחת עבודה שראית / הצלבת ידיים עם כל אמני הלחימה בארץ ואני מקבל את הנחת העבודה שלך, הרי שאותו אחד משישה מליון (החיים כאן) הוא הדוגמא שלי

shlomym

New member
אם רצית להגיד שהעניין לא ברור מאליו

ולא פשוט.אני אסכים. ואם אתה מדבר על הרוב המוחץ,אז ללא ספק שאחד לא יספיק. ואני בטח אסכים אתך שלא כדאי לבנות על האחד. מה שכן,יש כאלה שנופלים מהר,ויש כאלה שמפילים מהר. ואני עומד מאחורי דברי לגבי עוצמת האגרוף של חברי,שאין בה שום קשר להצלבות. אמרתי כבר,כשתקשיב תבין.

shlomym

New member
עשו נכון בקרב מגע למינהם...

שהלכו על הקטע של המיפשעה,ושמו דגש על כך(מהמעט שאני מכיר) מכה אחת הגונה למפשעה מפילה ו/או משתקת יריב. כמובן שגם בסגנונות אחרים יש יישומים שכאלה,יש כאלה שהזניחו לגמרי,כל אחד שיעשה הטוב על ליבו. זה פשוט,וזה עובד .

בלי להעליב את העם ה../images/Emo89.gif,

מכה לאשכים אולי משתקת את היריב, אבל בסך הכל זו מטרה קטנה למדי...וצריך לדייק מאוד במכה על מנת לא לפספס אותה.

צודקת. זאת ועוד:

אנשים המצויים תחת השפעה נרקוטית של סמים / אלכוהול וכד' נוטים במקרים רבים שלא לחוש כאב, ואותם "משתשמשים" הם לצערנו גם בעלי פרופיל תקיפה פלילי גבוה. בכלל:הטאקטיקה של לחימה באמצעות טכניקות של פיין קומפלאיינס קרי גרימת כאב, מוגבלת מאוד ושנוייה במחלוקת בקרב קהילת הלחימה מבוססת המציאות.

ננדין

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifאמרת שזה בינינו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואמרת שאני יכול לספר לך הכל

למעלה