קרב רחוב אמיתי

נכון... אבל -

מצד שני, אנחנו אנשי לחימה (או לפחות מתיימרים להיות...), ובין שאר הדברים, יש בנו את היכולת (החיובית או השלילית), להסתכל על דברים בצורה אחרת. חוץ מזה, שמה שקרה - כבר קרה (מזמן, אני מניח), והרבה יותר חינוכי, לנתח את הסיטואציה הלא נעימה הזו, ובעיקר איך ואם היה ניתן למנוע אותה, מאשר לכאוב כאבי הזדהות, ולבכות על מר גורלו של זה עם האף השבור... (אבל זו רק דעתי...).

TheWho

New member
אז אל תהרוס !!!

מה זו היפות-נפש הזאת פתאום. אחת הסיבות שאנשים בחרו ללמוד סוג של לחימה(לא משנה כרגע השיטה) היא שאם וכאשר יגיע הצורך, אזיי נישתמש בידע שרכשנו. האיזון של היין והינג אינו רק איזון בעלמא, האיזון הוא גם היכולת להביא לידי ביטוי את עצמך, משום שאם לא, אז אולי תגיע למצב בו תהייה כמו הבחור המסכן שחטף מכות "מאוזן על הרצפה ושותת דם". ומי שמתקשה לקבל את העובדה הנ"ל אולי צריך ללכת ולהפנות את האנרגיה שלו לתחומים פחות "אלימים".

ריקו`

New member
אחרי כל הניתוחים המעמיקים האלה

אני עוד מנסה להבין איך הגעתם למסקנה שהאדם עם החולצה הלבנה ידע בכלל משהו שקשור לאומנויות לחימה, או שהוא בכלל רצה לברוח אולי האגו שלו היה מנופח יותר מדי בשביל לוותר ולהישאר שלם.. ומישהו פה אמר שהמאמן שלו אמר שהוא פשוט ברח אותו דבר קרה למאמן שלי (לשעבר)

למעלה