אם את דומה לה אתה בטח מזה שווה...
C CiNdErElLa3887 New member 27/9/04 #24 גם לי אמרו שאני דומה לאורלי ויינרמן ואני גם לא בלונדינית....בעע
D dilan angel New member 27/9/04 #25 אשלי סימפסון../images/Emo110.gif והילארי דאף לא וואנבירוקיסטית היא פופ כבד..
C CrAzY MuSiC New member 28/9/04 #33 מה זה לעזאזל פופ כבד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif והיא כן וואנבי רוקיסטית, את צריכה לראות רק הופעות שלה והיא מזה משחקת אותה Rock Chick.. ויש לה מוזיקה בול אבריל לאבין
מה זה לעזאזל פופ כבד../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif והיא כן וואנבי רוקיסטית, את צריכה לראות רק הופעות שלה והיא מזה משחקת אותה Rock Chick.. ויש לה מוזיקה בול אבריל לאבין
R ReD AnGeL 89 New member 28/9/04 #37 חחח, פופ כבד.. [ד"א - אהבתי את המושג הזה..] הממ.. זה כל זמרות\להקות הפופ, שכל השירים שלהם מדברים על אהבה..
חחח, פופ כבד.. [ד"א - אהבתי את המושג הזה..] הממ.. זה כל זמרות\להקות הפופ, שכל השירים שלהם מדברים על אהבה..
T TheRasmus New member 27/9/04 #29 קשה לבחור.. טוב הילארי דאף מקום אחרון זה בטוח, אבל זה בסך הכל האלבום הראשון של אשלי כך שקשה לדעת אם אני אוהב עוד שירים שלה.. אז אני אבחר באבריל, שמכל השירים שהוציאה שנאתי 3,עוד שניים חיבבתי והשאר טובים לדעתי.
קשה לבחור.. טוב הילארי דאף מקום אחרון זה בטוח, אבל זה בסך הכל האלבום הראשון של אשלי כך שקשה לדעת אם אני אוהב עוד שירים שלה.. אז אני אבחר באבריל, שמכל השירים שהוציאה שנאתי 3,עוד שניים חיבבתי והשאר טובים לדעתי.
M Michal Bloom New member 28/9/04 #34 ../images/Emo141.gifאבריל../images/Emo127.gif למרות שגם אשלי מאווווד טובה. והילרי פשוט מעצבנת .
C christina the best New member 28/9/04 #36 אממ זה קשה!../images/Emo3.gif אבל אני יבחר באבריל למרות שכולם ממש טובות!
R ReD AnGeL 89 New member 28/9/04 #39 ../images/Emo3.gif גמאני חשבתי על זה.. אבל כולם פה הסכימו לגמרי שהם רוצות להיות רוקסיטיות.. אז חשבתי שרק אני האהבלה.. $: $:
../images/Emo3.gif גמאני חשבתי על זה.. אבל כולם פה הסכימו לגמרי שהם רוצות להיות רוקסיטיות.. אז חשבתי שרק אני האהבלה.. $: $: