קרבנות הכיבוש

קרבנות הכיבוש

כבר חודש שצבא הכיבוש לישראל הפך את כל הערים הפלסטיניות לבית כלא אחד גדול, ומחזיק בכלא הזה יוכתר ממליון אנשים, גברים, נשים וילדים, והופך את חייהם לגיהנום ומביא אותם אל סף הרעב. יום יום אומר לנו פואד בן אליעזר, ראש מפלגת האבודה ומצחצח נעליו של אריק שרון, כי הצעד הזה דרוש כדי למנוע פיגועים. עכשיו מסתבר שהמדיניות האכזרית הזאת לא יכולה למנוע פיגועים. החיילים אולי תופסים כמה מפגעים, אבל הפעולות שלהם בעצמן מעוררות עלינו שנאה חדשה ומגייסות מתאבדים חדשים. עד שלא נבין שאי אפשר להחזיק מליוני אנשים תחת שלטון כיבוש נמשיך לשלם את המחיר. כל אחד וכל אחת יכול להיות הקרבן הבא - קרבן הכיבוש הנמשך. מה אפשר לעשות? רק דבר אחד: להמשיך להאבק נגד הכיבוש. רק סיום הכיבוש יוכל להביא את הקץ לפיגועים ולהסיר מאיתנו את חלום הבלהות הזה. ובאופן קונקרטי אפשר להשתתף בהפגנת תנועת "האומץ לסרב" ביום שישי הקרוב , בין השעות 11 בבוקר עד 1 בצהרים בצומת הרכבת (נמיר פינת ארלוזורוב) - הפגנה נגד הכיבוש וההתנחלויות ובעד הסרוב לכיבוש. כפי שאומרים המארגנים, הסרוב לכיבוש בכל דרך הוא המעשה הפטריוטי היחיד בימים נוראיים אלו. ובמוצאי שבת אפשר להצטרף להפגנה המשותפת של יהודים וערבים שתתקיים בחיפה ביוזמת שלום עכשיו וקאליצית השלום - הפגנה נגד הגזענות ונגד הכיבוש, בעד שלום ובעד חיים יחד בארץ הזאת. (הסעה ב5.00- מחניון גן הפעמון בירושלים, ב5.15- מרכבת צפון בתל אביב, ההפגנה ב7.30- בערב ברחבת עירית חיפה). והעיקר: לא להתייאש ולא להיכנע ולא להיסחף בשטיפת המוח של ממשלת האסון. לזכור ולהזכיר: את הפיגועים מביא הכיבוש, הקרבנות כולם הם קרבנות הכיבוש, ורק סיום הכיבוש יביא את הסוף לפיגועים.

N u F a R

New member
במקומך הייתי מתביישת להוציא את האף

שלי מהבית שלא נדבר על להודיע על הפגנה נגד המדינה שלך.

Deathatred

New member
כמה עובדות שאדם קלר התעלם מהן

* בראשות הפלשתינאית יש הסתה וסטיפת מוח לרצח יהודים מאז אוסלו. כל כלי-תקשורת וספק חינוך שם מקדש רצח יהודים ומעודד למות כדי לטבוח ביהודים ולהשיג מזה"ת נקי מיהודים (יודן-ריין-מידלאיסט). * אחד מרבי המכר ברשות הפלשתינאית הוא הספר "מיין קאמפף". * הרבה ברשות הפלשתינאית רואים בהיטלר מודל לחיקוי ומעריצים את הנאציזם. יש לי אפילו תמונות המוכיחות את זה. רוצה לראות? * הטרור הפלשתינאי נגד היהודים התחיל הרבה לפני מלחמת ששת הימים. ככה שהטרור לא נובע מהכיבוש אלא מאנטישמיות נאציסטית טהורה (שכחת שהמופתי של ירושליים היה משת"פ של היטלר "המנהיג הנבחר של העם הגרמני"?). יש לי המון תמונות שמראות את ההסתה הפלשתינאית - החל משרפת דגלים, עבור בשקרים, קריקטורות אנטישמיות, שבח והלל לטבח ולרצח יהודים, שבח והלל לטרור, ילדים ותינוקות מחופשים כמחבלים מתאבדים, ילדים צוהלים אחרי פיגוע הטרור של ה 11 בספטמבר. רוצה לראות?

roopi123

New member
כמה עובדות שאולי דת´הטרד לא יודע

*אני מכיר את המנהג שלך לסלף עובדות וציטוטים בשביל לתמוך בטיעונים שאתה מביא, אבל להמציא עובדות זה קצת מוגזם, אתה לא חושב? אף זרם דתי מוסלמי לא מדבר על מזרח תיכון נקי מיהודים, מדובר על שליטה עליהם בתור אזרחים סוג ב´ (קצת מזכיר לי ערבים ישראלים). שנאת יהודים שלא כחלק מאידיאולוגיה דתית נפוצה מאוד בארה"ב ובמערב אירופה. what´s your point? *וכמה מהקונים קוראים את הספר עד סופו אם בכלל? *כשיאסר עראפת יגדל שפמפם, אני יתחיל לדאוג. בינתיים זה נשמע כמו נתונים מפוברקים. אבל תראה את התמונות ואז אני יגיב. *אין כזה דבר נאציסטית. יש נאצית. אנטישמיות לא מקבילה לנאציזם. במקרה ולא ידוע לך, הלח"י קיים מגעים עם השלטון הנאצי - כדי להפיל את השלטון הבריטי. הערבים גם הם עם שמי. לכן אינך יכול לטעון לאנטישמיות. טען לשנאת יהודים שכן אינני יודע על שנאה מיוחדת ליהודים לפני ישוב הארץ. זה שהדת היהודית מזדהה עם המדינה הישראלית זה כבר משהו אחר, אבל בטוח לא אשמת הבורים שעושים את ההשלכה הכביכול מובנת מאליה. אכן, הטרור של אש"ף החל לפני כיבוש שטחי 67. אז הכיוון העיקרי בהנהגת אש"ף היה מדינה דמוקרטית וחופשית בכל שטחי א"י. חברים בהנהגה שהציעו הדברות נרצחו. כשנכבשו השטחים ב67 אש"ף שינתה את הכיוון בו פעלה ודובר על שטחים שישראל תפנה כשטח למדינה פלסטינית. באחת ההודעות בפורום די לכיבוש, הביא משתמש את הדוגמא הבאה כדי להראות שאין הרבה בטיעון שלפני 50 שנה אש"ף טענה לזכותה על כל שטחי א"י, גם בגין טען ששתי גדות לירדן. זו שלנו והשניה גם כן. בגין היה זה שהחזיר את סיני עד הס"מ האחרון במקרה ששכחת. אנשים משתנים. נסיבות משתנות. *תלה דגל פסטיני בירושלים ונראה כמה זמן הוא ישרוד. קריקטורות של עראפת יש גם פה, אתרי נאצה יש גם פה, אתרים אנטי ערביים ואנטישמיים (?) לא חסרים, שקרים קיימים גם בלשכתו של דובר צה"ל, שבח והלל ללאום, לצבא, לאחדות, לפגיעה בחפים משפע (משום מה להיות פטריות משמעו כנראה לעודד פגיעה בחפים מפשע). ילדים ותינוקות מחופשים כמחבלים מתאבדים ראיתי בינתיים רק אחד, תופעה מזעזעת כשלעצמה וגם עליה יש להרחיב את הדיבור, אבל לא מעידה על מיליוני הילדים שחיים בגדה. כבר אמר ימני אחד בפורום די לכיבוש, שבמלחמה עליך לשמוח על כל אבדה של האויב שכן הוא אויב וכל אבדה מחלישה את כוחו. על כן שמחת הילדים לגיטימית? כלל וכלל לא. זה נובע מחינוך והסתה לקויים ושגויים, וכולתי תקווה שעם שיפור התנאים לפלסטינים התופעות האלה יעלמו.

roopi123

New member
כמה עובדות שדת´ הטרד מתעלם מהן או

אולי פשוט לא יודע *אני מכיר את המנהג שלך לסלף עובדות וציטוטים בשביל לתמוך בטיעונים שאתה מביא, אבל להמציא עובדות זה קצת מוגזם, אתה לא חושב? אף זרם דתי מוסלמי לא מדבר על מזרח תיכון נקי מיהודים, מדובר על שליטה עליהם בתור אזרחים סוג ב´ (קצת מזכיר לי ערבים ישראלים). שנאת יהודים שלא כחלק מאידיאולוגיה דתית נפוצה מאוד בארה"ב ובמערב אירופה. what´s your point? *וכמה מהקונים קוראים את הספר עד סופו אם בכלל? *כשיאסר עראפת יגדל שפמפם, אני יתחיל לדאוג. בינתיים זה נשמע כמו נתונים מפוברקים. אבל תראה את התמונות ואז אני יגיב. *אין כזה דבר נאציסטית. יש נאצית. אנטישמיות לא מקבילה לנאציזם. במקרה ולא ידוע לך, הלח"י קיים מגעים עם השלטון הנאצי - כדי להפיל את השלטון הבריטי. הערבים גם הם עם שמי. לכן אינך יכול לטעון לאנטישמיות. טען לשנאת יהודים שכן אינני יודע על שנאה מיוחדת ליהודים לפני ישוב הארץ. זה שהדת היהודית מזדהה עם המדינה הישראלית זה כבר משהו אחר, אבל בטוח לא אשמת הבורים שעושים את ההשלכה הכביכול מובנת מאליה. אכן, הטרור של אש"ף החל לפני כיבוש שטחי 67. אז הכיוון העיקרי בהנהגת אש"ף היה מדינה דמוקרטית וחופשית בכל שטחי א"י. חברים בהנהגה שהציעו הדברות נרצחו. כשנכבשו השטחים ב67 אש"ף שינתה את הכיוון בו פעלה ודובר על שטחים שישראל תפנה כשטח למדינה פלסטינית. באחת ההודעות בפורום די לכיבוש, הביא משתמש את הדוגמא הבאה כדי להראות שאין הרבה בטיעון שלפני 50 שנה אש"ף טענה לזכותה על כל שטחי א"י, גם בגין טען ששתי גדות לירדן. זו שלנו והשניה גם כן. בגין היה זה שהחזיר את סיני עד הס"מ האחרון במקרה ששכחת. אנשים משתנים. נסיבות משתנות. *תלה דגל פסטיני בירושלים ונראה כמה זמן הוא ישרוד. קריקטורות של עראפת יש גם פה, אתרי נאצה יש גם פה, אתרים אנטי ערביים ואנטישמיים (?) לא חסרים, שקרים קיימים גם בלשכתו של דובר צה"ל, שבח והלל ללאום, לצבא, לאחדות, לפגיעה בחפים משפע (משום מה להיות פטריות משמעו כנראה לעודד פגיעה בחפים מפשע). ילדים ותינוקות מחופשים כמחבלים מתאבדים ראיתי בינתיים רק אחד, תופעה מזעזעת כשלעצמה וגם עליה יש להרחיב את הדיבור, אבל לא מעידה על מיליוני הילדים שחיים בגדה. כבר אמר ימני אחד בפורום די לכיבוש, שבמלחמה עליך לשמוח על כל אבדה של האויב שכן הוא אויב וכל אבדה מחלישה את כוחו. על כן שמחת הילדים לגיטימית? כלל וכלל לא. זה נובע מחינוך והסתה לקויים ושגויים, וכולתי תקווה שעם שיפור התנאים לפלסטינים התופעות האלה יעלמו. בקשר להצעתך להראות לאדם קלר או למי שמופנה אליו ההודעה שלך את הממצאים המרגשים שבידך, אשמח לראות בעצמ

Deathatred

New member
זה הרבה תמונות אז אני אענה לך

בהודעות נפרדות לפי נושאים.

Deathatred

New member
הסתה ואנטישמיות ברשות

>> אני מכיר את המנהג שלך לסלף עובדות וציטוטים בשביל לתמוך בטיעונים שאתה מביא, אבל להמציא עובדות זה קצת מוגזם, אתה לא חושב? אף זרם דתי מוסלמי לא מדבר על מזרח תיכון נקי מיהודים, מדובר על שליטה עליהם בתור אזרחים סוג ב´ (קצת מזכיר לי ערבים ישראלים). << ומה זה לזרוק את כל היהודים לים? ביטוי ששגור ברחבי הרחוב הפלשתינאי והערבי? >> אין כזה דבר נאציסטית. יש נאצית. אנטישמיות לא מקבילה לנאציזם. במקרה ולא ידוע לך, הלח"י קיים מגעים עם השלטון הנאצי - כדי להפיל את השלטון הבריטי. << מדובר במיעוט סהרורי (משהו כמו גוש שלום) שהוקעו ע"י כלל הציבור היהודי. רק להזכירך, מי ששיתף איתם פעולה היה המופתי של ירושלים, המנהיג של הפלשתינאים ומי שמייצג אותם. >> הערבים גם הם עם שמי. לכן אינך יכול לטעון לאנטישמיות. טען לשנאת יהודים שכן אינני יודע על שנאה מיוחדת ליהודים לפני ישוב הארץ. << המונח "אנטישמיות" נטבע ע"י וילהלם מאר ופירושו "שנאת יהודים". מבחינה מילולית הוא מרמז על שנאה לכלל השמים אבל הכוונה היא ליהודים. להבא, שאני משתמש במושג אנטישמיות בהקשר של הערבים תדע שהכוונה היא שנאת יהודים אובססיבית. >> אכן, הטרור של אש"ף החל לפני כיבוש שטחי 67. << סוף סוף מישהו מהשמאל הקיצוני מודה בזה. ומה אתה מסיק מזה? >> העיקרי בהנהגת אש"ף היה מדינה דמוקרטית וחופשית בכל שטחי א"י. << כמו הרשות שמהווה דוגמה ומופת לדמוקרטיה, לחופש ולזכויות האדם? >> קריקטורות של עראפת יש גם פה, אתרי נאצה יש גם פה, אתרים אנטי ערביים ואנטישמיים (?) לא חסרים << הראה לי בעיתונות קריקטוריות הסתה, הראה לי במערכת החינוך ספרי לימוד שטוענים שיש לרצוח את כל הערבים, הראה לי כאן תעמולה ממוסדת לטבח שיטתי וחסר-הבחנה!!! כל זה יש ברשות. חוכמה לחפש אתרי נאצה באינטרנט - מקום שבו כל אחד יכול לפתוח את הפה ולכתוב. בכל מקרה, תביא לי לינקים! אם אצלנו יש הסתה אז היא מחתרתית ושייכת למיעוט ואילו אצלם ההסתה היא ממוסדת ואצל הרוב. >> כבר אמר ימני אחד בפורום די לכיבוש, שבמלחמה עליך לשמוח על כל אבדה של האויב שכן הוא אויב וכל אבדה מחלישה את כוחו. << לדעתי הוא התכוון לשמחה על מחבל שמת ושמחה כזאת בהחלט לגיטימית. הוא לא התכוון לשמחה על ילד שנהרג בטעות. מצ"ב תמליל של דרשה דתית ממוצעת ברשות.

Deathatred

New member
הפגנות ניאו-נאציות ברשות הפלשתינאית

>> כשיאסר עראפת יגדל שפמפם, אני יתחיל לדאוג. בינתיים זה נשמע כמו נתונים מפוברקים. אבל תראה את התמונות ואז אני יגיב << מה מעניין אותך השפם של ערפאת? צריך לעניין אותך שהוא מארגן טבח שיטתי של יהודים ושהוא בונה תרבות שלמה שהערך הכי מקודש בה הוא רצח יהודים, צריך להדאיג אותך שמערכת החינוך שם היא בעצם מערכת הסתה ושטיפת מוח, צריך להדאיג אותך שערפאת שולט שם בתור דיקטטור! >> אין כזה דבר נאציסטית. יש נאצית. אנטישמיות לא מקבילה לנאציזם. << כשהאנטישמיות הופכת משנאה והתנכלויות לאידיאולוגיה שמטרתה ג´נוסייד לעם היהודי אז זה כבר גובל הנאציזם (לפחות בהקשר אחד שלו). דרך אגב, האיסלאם הקיצוני (זה של בין-לאדן, חמאס וערפאת), כמו היטלר בזמנו מדבר על השלטת הגזע הערבי ברחבי העולם ורצח כל הלא-מוסלמים. >> *וכמה מהקונים קוראים את הספר עד סופו אם בכלל? << הם קונים את הספר בשביל לקרוא. במצבם הכלכלי הקשה לא נראה לי שהם יבזבזו כסף על ספר שהם לא מתכוונים לקרוא. הם קונים. וקוראים. ומפנימים. זה מה שעצוב בכל העסק. היום גם יוסי שריד מצטער שאז השמאל התעלם מההסתה שברשות ונתן לה לתפוח למימדים גבלסים. מצ"ב לך לינק למאמר שנכתב באינדי-מדיה פלשתין והוא ציטוט של תעמולת גבלס. http://jerusalem.indymedia.org/news/2002/04/11479.php

roopi123

New member
כמה נקודות

1 - בקשר ליחסו המשתנה של בגין ל"שטחים תמורת שלום" והנושא אליו זה מתקשר, שאנשים משתנים ונסיבות משתנות 2 - עדיין לא הראית לי תמונות או ציטוטים שמראים שאנשי רשות בכירים תומכים בנאציזם (מה שלא מעיד בהכרח על כל הרשות אבל בכל זאת מסתמן כמקרה חמור) וכמו כן ספרי לימוד מטעם הרשות הפלסטינית שכוללים את המשפט "צריך להרוג את כל היהודים". 3 - הנאציזם לא קידש ג´נוסייד (רצח עם) ביהודים, הוא קידש את המושגים של מדינה, של עם, של מנהיג נבחר בעל זכויות של דיקטטור, הוא קידש את הגזע הארי וקידש את האדמות שכבשה גרמניה. הוא מעולם לא קידש טבח ביהודים אלא ראה זאת כעבודה נחוצה. מדאיגה אותי השחיתות במשטר הפלסטיני מאוד, אף פחות מהשחיתות במפלגת ש"ס ובסיעתו של עמיר פרץ ובשערוריות הכספים והמין שבהם מעורבים שרים, חכ"ים וראשי ממשלה. העם פה לא רעב כמו העם הפלסטיני, מהסיבה הפשוטה שלנו יש יותר כסף בסטוק. אנחנו יכולים לעמוד משך זמן ממושך יותר במצב של מלחמה מאשר הרשות. אבל הנה גם מאגרינו שלנו מתחילים להגמר, והמלחמה ממשיכה, על חשבון דיור חינם או מסובסד לאמהות חד הוריות והן נזרקות לרחוב כדי לממן את הפגז הבא. אכן חמורה ההסתה ברשות ומחוצה לה. זוהי נקודה שראויה לטיפול אינטנסיבי ובינלאומי. אין זה שולל את זכאותו של העם הפלסטיני למדינה! אין זה מוריד או מעלה מ"כשירותו" לקבל מדינה, שכן איננו נותנים אדמות, אנחנו מחזירים אדמות! זה לא צריך להעשות לפי התנאים והדרישות שלנו ולהתאים לאינטרס הישראל שכן אין אלו שטחים ישראלים ומעולם לא היו! שטחים מסוימים אכן נקנו ע"י קק"ל והטיפול בהם צריך להעשות בצורה נקודתית. אין זה מה שצריך למנוע הקמת מדינה לעם הפלסטיני. וכן. יש כזה עם.

Deathatred

New member
לא מזעזעים אותך התמונות?

1. מה הקשר? 2. ציטוט מספר הלימוד "פלשתין ארצנו" לכיתה ו´ מטעם הרשות הפלשתינאית: "אין אלטרנטיבה להשמדת מדינת ישראל." האם נכנסת לקישור למצגת שנתתי לך? יש שם ציור שבו שורפים יהודים. מעלה בך זכרונות (איזה עוד עם שרף יהודים?)? 3. הפלשתינאים מקדשים את רצח העם היהודי ולפי שיטתך, הנאצים ראו ברצח רק אמצעי ואילו אצל הפלשתינאים הוא המטרה. לכן הפלשתינאים יותר גרועים מהנאצים. >> אין זה שולל את זכאותו של העם הפלסטיני למדינה! << מדינה שכל עניינה זה השמדת מדינה אחרת - אין לה זכות קיום. זה מעשה בלתי מוסרי לתת נשק בידי אלה הבאים להרגנו. >> אין זה מוריד או מעלה מ"כשירותו" לקבל מדינה, שכן איננו נותנים אדמות, אנחנו מחזירים אדמות! << האדמות לעולם לא היו שייכות לפלשתינאים. נקודה. לעולם לא. השטח תמיד היה כבוש בידי מדינות אחרות: הטורקים, הבריטים, הירדנים, היום הוא מוחזק ביטחונית ע"י הישראלים עם אוטונומיה לרש"פ. הירדן ויתרו על כל התביעות שלהם מישראל בגדה המערבית, כלומר - היא לא דורשת בחזרה את שטחי הגדה שכבשנו ממנה (ולא מהפלשתינאים!) במלחמת ששת הימים. לכן גם לפי החוק הבינלאומי השטחים הללו הם שלנו. ובטח ובטח שגם מבחינת זכות היסטורית מוסרית וזיקה. >> זה לא צריך להעשות לפי התנאים והדרישות שלנו ולהתאים לאינטרס הישראל שכן אין אלו שטחים ישראלים ומעולם לא היו! << ומהי מערת המכפלה? בית-הכנסת העתיק ביריחו? קבר יוסף? קבר רחל? כולם מבנים יהודיים עתיקים. אם תפתח ספר היסטוריה תראה שבשטחי יהודה ושומרון ישבו פעם ממלכות ישראל ויהודה. הלאה, הפלשתינאים מעולם לא שלטו בשטחים הללו שליטה מלאה. יתרה מזאת, הירדנים ויתרו על בעלותם על יהודה ושומרון ונתנו אותה לישראל. לכן השטחים הללו שייכים חוקית לישראל. הפלשתינאים לא יוכלו לקבל מדינה עד שלא יפסיקו את הטרור ויקימו הנהגה דמוקרטית שוחרת-שלום שתפרק את ארגוני הטרור.

rain of ice

New member
ומאיפה לך לדעת

עזוב אם אתה צודק או לא עזוב אם זה נכון או לא מאיפה לך לדעת מה קורה בשטחים? אני יכול לאמר לך שהמצב בשטחים אינו מעודד אך שני הצדדים לא בסדר יחס גורר יחס מי מכאיב לשני יותר? מי התחיל? מי צודק? מה זה משנה זאת עובדה ואיתה אנו חיים אולי אתה לא מסכים איתה אבל אני רוצה לראות אותך מסביר את הכיבוש למניעת טרור כפעולה שגויה לאם שאיבדה את בנה או יותר גרוע לילד שאיבד את אימו אז לפני שאתה מדבר תידע עלל מה אתה מדבר ואני מבטיח לך שהייתי בשטחים ויותר מכך אני מדבר עם האנשים שמחליטים מה קורה בשטחים משני הצדדים מתוקף תפקידי שלא ממש קשור למה שקורה בשטחים אז על תדבר על משהו לפני שאתה יודע כי כך או כך אתה לא יודע אם לא היית שם אני באמת לא יודע אם היית בשטחים אבל כנראה אם היית לא ראית את התמונה הכוללת

arazi2292

New member
2 תסריטים למה שיקרה בסיום הכיבוש

למה לחשוב בקטן, קלר? אני מציע בכלל להסיר את כל המעט גדרות גבול, לפרק את משמר הגבול מנשקו, להכריז על הגבול בינינו לרשות כגבול פתוח, לעודד ישראלים לקנות חומוס בטול כרם, חשוב מכך - לעודד את כל הפלסטינאים לבוא ולעבוד בישראל (אולי נציע להם חופשה באילת, או יותר טוב - בת"א, ליד השגרירות האמריקאית ויתר הקונסוליות כדי שיראו שאנחנו סומכים עליהם), ובכלל להכריז על ערבי שירה משותפים פתוחים לקהל הישראלי-פלסטיני הרחב, וכמובן - הדובדבן שבקצפת: להכריז על צה"ל כצבא שהשירות בו אינו חובה... אחחח איזה עולם נפלא יכול להיות אם מחר נסיר את ה"כיבוש" כפי שאתה טוען... משהו אומר לי שיקרה דווקא תסריט אחר: צה"ל יוצא מהשטחים הפלסטינים. הפלסטינים נשארים עם הבלאגן שלהם, ההנהגה הגרועה שלהם (שמעולם לא סיפקה להם פתרונות כלשהם, אלא דאגה לקופה של ה"מנהיגים" הדגולים). השנאה כיום כבר קיימת וזה מספיק שנאה כדי לייצר גל של 20-40 פיגועים בחודש הקרוב (זה באשר לטטענה כאילו שאנחנו עכשיו יוצרים מתאבדים חדשים ב"כיבוש מחדש". הרי הם כבר קייצמים! מטרת הכיבוש הזה היא למנוע ככל האפשר את הביצוע של זממם!). הפלסטינים עוברים את קו התפר בלי שום בעיה מיוחדת ומגיעים לכל נקודה שבה יחפצו לבצע פיגוע, ייתכן ותהיינה שתיים-שלוש הצלחות בסיכולים כתוצאה מעירנות של שוטרים/אזרחים, או מודיעין מאוד מאוד מדויק. (להתנחלויות אני לא מתייחס כי בתסריט הזה נסוגנו נסיגה מלאה כולל התנחלויות) מאות אזרחים ייהרגו בגל הזה. מה חשבת שיקרה, שמחר בבוקר נצא מהשטחים ויהיה שלום על ישראל??? כבר עדיף לחכות למשיח... יש יותר סיכוי שהוא יבוא לפה מאשר שהם יפסיקו את פיגועי הטרור כל עוד מדיינת ישראל קיימת...

למעלה