קרבי/tapuzforum/images/emo2.gif

Champ14

New member
קרבי/tapuzforum/images/emo2.gif

איך זה קרבי/tapuzforum/images/emo4.gif

JORDIK

New member
קרבי זה הכי אחי

אבל מה אני יודע?!? עוד לא התגייסתי... לדעתי זה ממש תלוי בבן אדם אם הוא מתאים לזה מבחינה נפשית ומביחנה של מוטיווציה אני הולך לקרבי בגלל שתכלס חשוב לי לעשות תפקיד משמעותי בצבא ולמרות שיש לי סלידה גדולה מאוד לפעמים מדברים שהצבא שלנו עושה אני מבין שאין מה לעשות וזו המציאות שבה אנחנו חיים!! אני אישית לא יודע אם אני בנוי לזה בכלל אם אני מתאים לסוג שירות ארוך ואינטנסיבי שכזה אבל בדבר אחד אני בטוח ב100% שזה משהו שאני חייב לעשות בשביל עצמי ובשביל המדינה שלי והמשפחה שלי יש עוד הרבה תפקידים בצבא שהם בעלי חשיבות גדולה מאוד... אפילו יותר מקרביים ואם אתה יכול להגיע לשם (ולא רוצה קרבי) אז יאללה בהצלחה אחי... אבל אם לא, אל תלך להיות סתם ג'ובניק...

aloniguy

New member
כל הכבוד אח שלי!!

כן ירבו אנשים כמוך במדינה שלנו...

aloniguy

New member
עמוק עמוק

במיטה... עם 40 מעלות חום...
מתי יש עוד אחת בצח? ואיך היה לך?

בעעע איתך!

אחלה טיימינג
מממ יש גם בשבת הזו אבל אני לא אהיה... לי היה מצוין לקריין הרבה יותר קל מלהתחרות
איך המרגש עכשיו?

aloniguy

New member
עכשיו מצויין...

וסחטיין עלייך.... ותסכימי איתי שהרבה יותר כיף להתחרות מאשר לקריין... לפני כמה שבועות הייתי בתחרות בכפר וורבורג, ולא התחרתי, ראיתי את מתן ומוזר מתחרים, וכולי אכלתי את הלב!! זה כל כך נתן חשק....

253Daniel

New member
בוא נגיד ככה...

יצא לי לדבר עם המון "ג'ובניקים"- כאלה שיש להם ראש על הכתפיים וגם הם אמרו לי..אם אתה יכול ללכת להיות קרבי- תהיה-עדיף.. יש לי חבר שיצא משריון על רפואי ומאז רק חולם בלילות איך לחזור לשם מהיחידה העורפית שהוא משרת בה היום. לא סתם אומרים- קרבי זה הכי אחי..!

S h r i k y

New member
דווקא לא מסכים איתך ב- 100%...

אני חושב שמישהו שהוא חכם במיוחד ( נניח מבחינת חשיבה ריאלית ) או שיש לו שפת אם שחיונית למודיעין, אז הגיוני ועדיף שילך לג'וב, כי המדינה צריכה את האנשים הספציפים האלו, שקרביים יש המון. מבחינת התרומה האישית יש ספק, גם מבחינת ההרגשה וגם תרומה לאופי ולהמשך החיים.. אבל אין ספק שהחבר'ה שהולכים לכל ה- תלפיות, שחצלות, 8200 וכדומה הם חשובים מאין כמותם... והיכולות שנדרשות מחייל בגדוד 51 לדוגמא, הן הרבה פחות ספיציות ממה שדורשים שם. ולמרות כל זה, גם אם הייתי חושב שאני גאון או בעל יכולות מיוחדות לא הייתי הולך לג'וב.. אז זה כי אני טמבל

253Daniel

New member
בסדר..דיברתי על הרגשה אישית של הבנאדם..

איפה יותר מיוחד, חוויתי... להיות קרבי זאת חוויה שאין שני לה..וג'וב זה ג'וב בסופו של דבר- לא משנה כמה הוא חשוב..תסכים איתי. אני מסכים שיש ג'ובים חשובים שאנשים בעלי יכולות מיוחדות צריכים לנצל אותן שם- והצבא יודע לאתר אותם היטב. אבל אם זאת בחירה בין קרבי לג'וב באופן כללי אני אגיד- קרבי זה הכי אחי... אנשים שהיו ועודנם שם אומרים שזה הדבר ולמרות כל הרגעים שקשה, שבוכים, שטוחנים ושחרא...זה שווה בסוף כל רגע. יצא לי לדבר יום אחד עם בחורה באוטובוס...חיילת בחמ"ן..עם חבר בקורס חובלים... אמרה לי אין- תלך תנסה להתקבל לחובלים, קרבי זאת חוויה אחרת...עזוב את האפשרויות הלא קרביות שלך...מניסיון..:) לימים קרה מה שקרה חח...

למעלה