קרבין זה הכי אחי!!

קרבין זה הכי אחי!!

קבלו סיפור, הייתי במטווח לפני כשלושה שבועות והייתי בין המקצים הראשונים.. קיצר אני מקבל קרבין טוב ועתיק.. יורה 10 כדורים והולך לבדוק פיגעות (אחרי פריקת נשק ובדיקתו ע"י מפקד המטווח כמובן).. לאזבתי הרבה אני רואה בסך הכל שני חורים לא מסומנים במטרה.. אחרי ההלם אני מתפנה לבדוק שוב, ואכן רק שני פיגעות.. בזיון! אני מתבייש לומר לרָשמית את התוצאה. אבל מה לעשות הלכתי לשבת בספסלי המטווח אבל וחפוי ראש.. הגיע הזמן של המקצה השני, בחור אחד תופס ת'נשק שאני יריתי בו מכניס מכסניח ומתחיל לבצע ירי לעבר המטרה... בזמן שאני מתבונן בו יורה אני רואה חלק מהקרבין פשוט עף מהרובה.. זה היה יותר גדול מתרמיל.. הבחור נצר, הסתכל על החלק המעופף... זה היה לא יותר מאשר כל הכוונת החרירית והתושבת שלה.. ידעתי שיש משהו מוזר ברובה הזה.. לשמחתי הרבה מפקד המטווח אישר לי לבצע ירי נוסף, והפעם עם קרבין שהכוונת נשארת עליו.. פגיעות 10 מ-10 השיבו את כבודי האבוד... נמאס.

ESU Boscorelli

New member
זה קורה...

גם לחבר שלי הוא דרך ירה יצא כדור וכל הכוונת עפה למעלה והמכלול יצא...

AVIL055

New member
תגובה ל : קרבין זה הכי אחי !!

תגיד תודה שלפחות לא נפגעת , אני מכיר מישהו שעשה מטווח ראשון שלו בקרבין והתרמיל פשוט עף לעבר בן אדם שטווח לידו ופגע לו ביד הבן אדם חטף כוויה חבל"ז . וגרך אגב סתם קוריוז קטן מהמטווח , טווחתי בקרבין אחרי שנתיים שלא יריתי בכלל והתערבנו אני והמדריך ירי על כמה פגיעות במטרה , הבן אדם לא האמין שזה קורה , פגעתי 9 כדורים מתוך 10 בלב (מטרה בצורת אדם) ואחד בחזה , לא האמנתי למראה עיניי .

קרבין הוא טוב

הקרבין נשק טוב ואמין(ביחוד שהוא מקבל יחס אוהב בנשקייה) והוא יחסית טוב בשביל הפעילויות של המשא"ז(וגם של מג"ב)

הכן כן נשק מצוין

למרות שיש לו הרבה תקלות אבל הוא נשק טוב תאמין לי שי יריתי בו ממש נהנתי נשק אמין ביותר

AVIL055

New member
תקלות בקרבין ? (לא יכול להיות) חחח

תקלות ? , תקלות אולי בגלל תפעול לקוי של הנשק או בגלל תחזוקה שוטפת לקויה ביותר . חוץ מזה לדעתי הנשק הזה טוב למג"ב כפרי מהסיבה הפשוטה , הוא לא ממשיך הלאה כמו כדור של M16 לדוגמא , הרי אם תעמיד קבוצת מטרות אחת אחרי השניה ותירה עם M16 רוב הסיכויים הם שהוא יעבור דרך רוב המטרות , לעומת הקרבין שהכדור שלו תוכנן להיות פחות חודר (פוגע בבן אדם ונעצר - לא ממשיך כמו כדור של M16) .

שמע קטע

הייתי במטווח לאקדחים עשינו ניסוי קטן- העמדנו תרמילים של תופי 357 ירינו ב022 ארוך זה עבר אותם בלי בעיה אתה רואה תחור בתרמיל- יש לי אותו בבית תתרמיל של זה חבל על הזמן נגנבתי הכדור לא עצר בתוך התרמיל המשיך הלאה-לראות את זה חבל על הזמן אהבתי

חחח... הסיפור לא נגמר...

הספקתי מאז הסיפור הזה להיות בעוד מטווח... הפעם היה זה תורם של המדפסים להתפרק באמצע הירי... פתאום.. אחרי ירי כדור.. אני רואה עץ מול העיניים שלי... פשוט התנתקו וקפצו למעלה.. מה יהיה עם הקרבין הזה הא? נשק טוב!... נשק אמין! (בדרך כלל..) נמאס.

למעלה