קרבות שלא היו....

avishai55

New member
קרבות שלא היו....

מה דעתכם היה קורה אם: * באפי הייתה נלחמת בדרוסילה? (נלחמת=הולכת מכות=נגד) * פיית' נגד דרוסילה? * אניה(השדה) נגד אנג'ל * ספייק נגד קנדרה או עוד רעיונות ביזארים

הממ,

ספייק וקנדרה נלחמו קצת ב-What's my line part 2, אבל לחשוב על קרבות שיכלו להיות זה דווקא דיי מגניב.. :) לילה טוב.. מיה.

Aspen

New member
לדעתי לא

ובאפי יותר חזקה מפיית' (למרות שהן כמעט כמעט שוות, פשוט לבאפי יש יותר ניסיון בלחימה). אולי דרוסילה ניצחה את קנדרה, אבל אפילו באפי אומרת למה היא הייתה מנצחת אותה (באפי את קנדרה), כך שלא נראה לי שדרוסילה הייתה מנצחת את באפי.

Aspen

New member
../images/Emo207.gif

בעמוד הראשי של הפורומים, יש סקר שבאפי משתתפת בו. תצביעו לה!

the first 666

New member
אמ.. יש לי כמה

מאסטר ודארק וילו - זה צריך להיות מעניין דרלה ופיית' - למרות שבטח פיית תנצח השופט ודון - שיהרוג אותה כבר..(!) אנג'ל ואדם - או שאולי הם נלחמו כבר?! אני כבר לא זוכר *רץ לבדוק את בעונה הרביעית*

rds15

New member
מה השופט יכול לעשות נגד דון?

הוא יכול להרוג רק יצורים שיש בהם אנושיות...

the first 666

New member
אז לא השופט - מישהו שיהרוג אותה כבר

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

finally, עוד מישהו שאוהב אותה!!

איכ

מוות לדון. היא פשוט היצור הכי מעצבן בבאפיוורס. להרוג אותה. ביסורים. שתבין מה היא עשתה לנו כל פעם שהיא צרחה או שרה או התבכיינה ><

*אהמ**אהמ**אהמ**אהמ*

אישה. כמה זמן אנחנו ביחד, יקירתי? חבל לקטוע את זה עכשיו.
בכולופן, את יכולה להביע את מחשבותייך באופן קצת יותר מתורבת, אנחנו פורום של גיקים, וזה לא פורום אוונסנס. חוצמזה שאני די בטוח שיש חוק בתקנון נגד הודעות כאלה.

האוס?

(מצחקקת בעקבות צפייה בהקלטה של הפרק האחרון ששודר מהסדרה, שלא התכוונת אליה ובכל זאת, ארבע פעמים ברציפות.) הסבר, בבקשה?

למעלה