קרבורטור?????

sarusi40

New member
קרבורטור?????

בחיפושית שלי מורכב קרבורטור סולקס 3 האם אפשר להרכיב במקומו סולקס 4 ??? האם יש הבדל בביצועים או חיסכון בדלק? ובכלל מה עדיף על מה אם בכלל. אבי.

vq55205

New member
איזה נפח המנוע?

מה הכוונה 3 ומה הכוונה 4 , תן מפרט מלא של הקרבורטור.

דרור 914

New member
תתחיל בלציין נפח מנוע

אח"כ תציין את המספר המלא לדוגמא 31-3 או 34-3 או 30-1 וכו' ואז אולי תקבל תשובה

sarusi40

New member
אז ככה

הקרבורטור שלי הוא סולקס pict 31 3 והקרבורטור שאני מעוניין להרכיב הוא 4 31 שניהם במנוע 1300

vq55205

New member
אם אני לא טועה

משאבת התאוצה גדולה יותר במודל של ה- pict-4 ולכן תהיה לך האצה טובה יותר .

דרור 914

New member
רצוי הקרבורטור המקורי

או זה שמתפקד כיום טוב יותר ז"א עם אחד מהם דפוק אז השני עדיף אין הבדל משמעותי מבחינתך. רק תוודא התאמה לפלאנג' ולמיקום כבל הגז

vq55205

New member
בדקתי ואני טועה

אין הבדל בגודל משאבת ההאצה בין הדגמים , כפי שציין ערן יש הבדל בגודל משאבות ההאצה בין 30pict ל- 31pict

eazrieli

New member
30PICT3 לאומת 31PICT4

אבי, ההבדלים המשמעותיים ביותר הם בצינור הונטיורי של הדגמים 24.5 לאומת 25.5 ב 31 כמו כן כמו שצינו משאבת תאוצה - השניים הנ"ל משפרים את ביצועי הקרבורטור מבחינת הגדלת נפח הארוסול הנכנס למנוע וזמן התגובה. החסרון של ה 31 הוא שקשה להשיג את הדיאפרגמה של משאבת התאוצה. שורה תחתונה אני ממליץ על 31 יש לי אותו כבר 16 שנה ולא אכזב. בכל מקרה עם אין לך מה לעשות איתו יתקבל בברכה ערן

vq55205

New member
תהרוג אותי

לא הבנתי איך הגעת למסקנה הזו , אבל עזוב ,חבל להכנס לויכוחי סרק.

יעקב אין צורך להרוג אותך...

ולא בשביל כך אני נמצא בפורום. הגעתי למסקנה בהזאת על סמך נסיון בלבד, והשוואה שהיתה לי את ההזדמנות לכך, בגלל מקצועי, שמחחיב אות י לטפ=ל בכל הדגמים הפופלרים" 28-30= 31, ודגם 31PICT4, הידוע לשמצה בגלל זרוע במשאבת תאוצה ש הזרוע בעל הגלגלת הנוטה ליפול ולהעלם, בגלל הדיאפרגמת תאוצה הגדולה , שקשה ויקרה להשגה, בגלל עוות שנוצר בגלל סגירה לא שווה של בית המשאבת תאוצה אשר מתעוות בגלל סגירה לא שווה, שגורם לנזילות דלק, בגלל שטנגה עם אוקולונים שנשחקים ומתבלים..... יש צורך להוסיף עוד? ואני לא כאן בשביל להתווכח. בברכה צביקה

למעלה