קרבורטור 34PICT 5

roni marino

New member
קרבורטור 34PICT 5

משהו יכול לתת פרטים על הקרבורטור הזה , ומה השינויים הדרושים כדי להתקין בחיפושית . חשוב לציין , שהחיבור בין הסעפות לראש עצמו מתאים( TYPE 2 ) . נ.ב - למי שלא הבין אני מדבר על הקרבורטור + הסעפות שלו המקוריות .

ib1406

New member
קרבורטור 34PICT 5

רוני זה קרבורטור מדור ראשון של גולף 1.1 ל" עד 4/75. איליה

vq55205

New member
קרבורטור

מה אתה מתכוון להשיג בשינוי האם ביצועים יותר טובים ? אתה צריך לבדוק אם הקוטר של הפתח התחתון של קרבורטור זה גדול יותר מזה של הקרבורטור שלך (פתח זה נקרא צינור ונטורי) הוא למעשה צוואר הבקבוק בכמות הדלק העוברת לראשים התלויה בכמות האויר הזורמת בצינור זה (יותר מידי דלק יעלה את צריכת הדלק ולא את הביצועים).לפיכך גם קוטרה של הדיזה הראשית בקרבורטור נקבע לפי קוטר הונטורי.כלומר קוטר הונטורי גדול יותר קרוב לודאי שתשיג ביצועים יותר טובים אבל אני מניח כי גם צריכת הדלק תעלה . לפי נתוני הקרבורטור הזה שניתנו כאן עושה רושם שהוא מיועד למנוע קטן יותר ועל פי ההגיון הונטורי שלו "קטן" יותר. עד כאן תיאוריה כדי להוכיח אותה צריך לעשות נסיונות ואולי אף להפריח אותה.

roni marino

New member
אני חוזר שוב

תאורטית הביצועים יהיו יותר טובים , מכיוון שמהקרבורטור יוצאות 4 סעפות , אחד לכל צילינדר , בנוסף לכך החיבור לראש מהסעפת תואם מהתרשמות ראשונית ל -1300 . הבעיה העיקרית היא הסעפות העבות וכניסות למים שחייבים לסתום . אני בכל מקרא מוותר על הרעיון . אני עדין מחפש קרבורטור כפול פתוח שמתאים לחיפושית .

למעלה