קרבה מינית לבת

איריס461

New member
קרבה מינית לבת

זה סיפור דיי ארוך שאני לא רוצה לפרט עליו כרגע.אני מגדירה את עצמי כביסקסואלית נמשכת ל2 המינים(אני גרושה אגב) ,בעוד בתי לסבית,והיא בזוגיות עם בחורה בת 24.
שניהן מאוד פתוחות איתי,והן אף רצו שנקיים אורגיה,אני,היא,והבת שלי.

כמובן שאני לא מתכוונת לעשות סקס פרוע עם הבת שלי,כי זה דבר חולני אבל אני כן זקוקה קצת לאהבה.
אתם חושבים שזה עניין כזה גדול לעשות קטעים אירוטיים בין אמא ובת?אני מדברת בעיקר על נשיקות ונגיעות,לא על סקס פרוע ודברים קינקים.

לאאאאא

בת זו בת. לדעתי זה כן עניין מאוד גדול.
ילדים צריכים את ההורים שלהם בכל גיל, אם את נכנסת איתה לקטע מיני,
את פוגעת בקשר המיוחד הזה, של אם-בת.
אהבה מינית תחפשי במקום אחר.

כלעוד

New member
בס"ד בשום פנים ואופן לא אם השאלה

הזו בכלל רצינית. עונה לך רק בכדי לנסות ולעצור בעדך מלעשות עוון חמור בכל קנה מידה בוודאי בזה הדתי. תחזיקי את עצמך חזק ותחפשי לך אהבה במקום אחר. לא רוצה לאמר לך חולני ומעוות. אך תחשבי אפילו רק על נקודה קטנה שכמעט בכל שלישיה מישהוא נפגע. האם את רוצה לסכן את הקשר הטוב שלך עם בתך בגלל סקס מזדמן? תשאירי את זה טהור קדוש ומדוייק. ודתעי לך שמאד קשה לי לענות לך אפילו. אך עצם זה שחלקת איתנו דילמה כזו מעידה שמשהו בך רוצה עדיין לעצור לפני הטעות.

פשוט חולני! אני מצטערת!

אבל קרבה מינית לבת זה פשוט לא תקין!
זה נכון שאני חופשיה ליד ההורים שלי ואין לי בעיה להתלבש/להתפשט לידם, כנל מול אחותי. אבל אנחנו לא עוברים את זה!
עם כל זה שאת זקוקה לסקס/חום, שלישיה עם בת זה פשוט חולני!
אני אישת אגב נגד שלישיות ואורגיות באופן כללי. זה לא מוסרי בעייני חולני ומבלבל! אין מצב שבעולם שאקח בזה חלק!
חפשי לך זוגיות בריאה בנפרד!

Silver Gold

New member
תגידי את אמיתית??!

בא לי להקיא עכשיו את כל מה שאכלתי

את חייבת להכניס את עצמך למתקן טיפולי ולהתבודד כליל מכל אינטראקציה עם החברה

כלעוד

New member
אחרי שקראתי את תגובותיהן של הבנות רוצה

עוד יותר לעזור לך: תקשיבי, בהנחה שהסיפור הזה אמיתי ואינך גבר שסתם כותב פה.... לא רוצה לאמר לך חולני אסור וכו. מניחה שאת מודעת לדיעה זו], ולמרות זאת את חושבת לעקוף אותה. שוקלת.
אך משהו בך עוד מנסה לעצור, אולי אפילו זועק לעזרה - אחרת לא היית חושפת עניין זה כאן. תתייעצי אולי בעילום שם גם בפורום של פסיכולוגים או אנשי מקצוע שיוכלו לכוון אותך. לפני שתעשי טעות שאין ממנה חזרה. תכתימי את נפשך ואת נפשה של ביתך. שגם אם היחסים בינכן אינם קונוצינאליים, הם יפגעו אנושות. תעזרי לעצמך. אם את אשה מאמינה באלוקים תתיעצי עם רב, בעילום שם. תבקשי כוח לא לעשות טעות. כי יקרה זו טעות ועל סתם. פשוט על סתם. בטוחה שאת יכולה למצוא אהבה וסקס באופן הולם יותר בלי נפגעים. ועם בתך לכונן יחסי קירבה עצומים בלי לערב את מה שלא מערבים. החברה שלה היום איתה, מחר לא תהיה. את וביתך קשורות לנצח בקשר דם. ומה אם חס ושלום ימצא חן בעינכן? מה יהיה אז? השם ישמור ויציל יקרה, תהיי חזקה תעשי את הדבר הנכון, ואת העוולה הזו אל תעשי לא לך ולא לה. תגידי לילדות שירגיעו, שיש דברים שלא עושים ושירדו ממך עם הרעיונות שלהן ולא ישגעו אותך. בהצלחה.

כלעוד

New member
אהבתי מאד את תגובתה של פאמקי,

שידעה לשים במילים מה שלא הצלחתי לאמר בעצמי. הלוואי שתקשיבי לה.

פאמקי

New member
ראשית,

נפלא שמצאת את הכוחות להעלות ולהתייעץ בנושא כל כך מורכב.

לא אחיל עלייך את ערכיי ואמונותיי, כי אם הן שונות משלך (ועושה רושם שהן שונות...),
סביר שתהדפי אותם כי הם לא יאמרו לך כלום ותעשי מה שמתיישב עם ערכייך...
רק האיר את הקשר עם הבת- ילדים צריכים הכוונה, כיוון וביטחון.
לעתים, כל זה מתערער בסקס. ולדעתי, ברור שזה יתערער עם בת!
איזו הכוונה את מעניקה לה? שאם מישהו שהיא כל כך בוטחות בו וסומכת עליו,
יכנס איתה למיטה וירצה להיות איתה (ברכות, חום ואהבה...) אז זה בסדר?
הרי הוא אוהב אותה, למה זה צריך להוות פגיעה בה?
איזה ביטחון את נותנת לה בדרכך? שלא תוכלי להגיב אחרת כי את שם ואלו ערכייך?
ילדים צריכים הורים, לא חברים, בוודאי לא מאהבות!

מדוע צריכה להיות שאלה בחיי היומיום אם החיבוק של אימי הוא חיבוק אימהי ואוהב
או סקסי ומלא תשוקה?
היכן נמתח הגבול?
ואם הגבול הזה עבר, מדוע שזה יסתיים רק "נשיקות ונגיעות"?
ומי אמר שנשיקות ונגיעות הם פחות ארוטיות מכל סקס אחר?
כאשה שבחרה לחיות את חייה עם נשים, אומר לך שאני רואה בסקס עם נשים,
שאינו מכיל סממנים סטרייטים (חדירה וכיו"ב) הרבה יותר תשוקה וסקסיות,
למה זה פחות סקס בעינייך?

מקווה שבינתיים החלטת כבר וזנחת את הרעיון.
תשוקה היא דבר נפלא, עם האנשים הנכונים
והרסנית עם אחרים.
ילדים, משפחה, קרובים נבדלים... מכל השאר,
גם בעניין הזה.

מקווה שעל אף השיפוטיות הרבה שקיבלת מאיתנו,
דברינו יוכלו לגעת בך ותעשי את הדבר הנכון, לפחות עבור בתך.

נגמרו הנשים בעולם???

מי היא? מה היא? אלן דלון???

זו אחת הפעמים שבאמת קשה לי להתייחס למה שנכתב כאן. באמת שקשה.

כלעוד

New member
אלפא את יודעת כמה חשבתי על השאלה שלה

וגם עניתי לה פעמיים. התגובה הראשונית שלי היתה שאסור לי בכלל לענות לזה... כזו טומאה.
אך אח"כ כשנרגעתי מההלם הראשוני הבנתי שיש פה שיפוטיות איומה מצידי, איומה כי היא לא תעזור לגברת הזו ולא לבת שלה בכלום, היא רק תיתן לי לצקצק בלשוני ולהימנע מלגעת בתפוח אדמה רותח....

היא מחפשת אהבה. מי כמוני יודע את הבדידות המצמיתה את הטעויות את הטירופים שהלבד מביא. היא ובתה בוגרות ושפויות. לו היה מדובר בקטינה זה כבר היה עסק לרשויות. ואחרון חביב: האם המילים "חולני, מעוות דוחה " וכו' לא נאמרו לעיתים קרובות כלפינו כל קהילת הלהט"ב? גם אנחנו נחשבים סוטים גמורים בעיני אחדים....

יש להן קשר לא רגיל, קרוב מהרגיל. אולי לא גידלה אותה, אולי גידלוה אותה בתא צמוד עם קרבת יתר. לא יודעת. יש פה צלע שלישית שאולי משפיעה ומבלבלת את שתיהן? ---------- וחשוב לחבק את האשה הזו ולעזור לה להבין את הליקוי והסכנות הנוראיות שטמונות במה שהיא שאלה עליו.
אסור לשפוט: יתכן שמדובר דווקא באהבה עצומה של אם לביתה, קירבה חזקה כלכך שיצאה בכלל פרופורציה ונעה לעבר השלילי, אך במקורה היתה דווקא חיובית? שוב פעם, הלוואי שתקשיב לנו וגם תפנה לעזרה מקצועית שתעזור לה להבין לעומק מותר ואסור ביחסי הורים וילדים. ובעיקר תבהיר לה את הסכנות שטמונות בעניינים האלו, לעומת הכמעט אפס רווח.
וכך תוכל למצוא פתרונות וקשרים טובים באמת! שזה מה שמאחלת לכולנה.

כלעודדדד כמו תמיד מדהימהההה

כמעט והורדת מעיני דמעה !
אייי מה שהתורה הקדושה עשתה
ממך פשוט בת ישראל מתוקה !
יישר כח אני נהנת לקרוא אותך כאן
אחות יקרה חיזקי ואימצי בעבודתך .

כלעוד

New member
בס"ד מתוקה מה שהתורה הקדושה עשתה

ממך, כזה פירגון ותמיכה לבנות פה לכתיבתן ובכלל, זה רק מיראת שמיים אמיתית!
נדיר מאד למצוא את זה ולראות במוחש, ברחבי הרשת ובחיים. חיבוק נשמה שלי. יום טוב.

יום מבורך גם לך נשמה יקרה שלי

אין ספק כי גם את ניחנת בפרגון מדהים ואת משפיעה
רבות מטוב ליבך וחכמתך לנשים היקרות כאן בפורום .
רק טוב שיהיה לכולנו מעריכה אותך מאוד .
חיבוק חזרה ממני להמשך יום נפלא

למעלה