קראתן את הטור של רענן שקד על הילד הלא-מחונן?

קראתן את הטור של רענן שקד על הילד הלא-מחונן?

מצחיק ונכון דווקא שווה לקרוא לאור דיוני המחוננים שהיו פה לאחרונה ומי שיש לה "7 ימים" שתקרא גם את הכתבה על טלי סיני ומשולם ריקליס.וואלה? צודקים.

juspan

New member
לא, אולי תתמצתי לנו קצת

בפעם האחרונה שקראתי טור של שקד זה היה על הפייסבוק וזה כ"כ הצחיק אותי (למרות שאני לא פייסבוקאית). בכלל זה מדהים איך שהשנים עוברות, רענן שקד, חוץ מהזמנים שהיה מבקר טלוויזיה, בעיקר מתקשר לי תמיד לכל הדיונים שלו בזמנו נגד ילדים (נו, בחירה מילים אומללה, הוא לא היה נגד ילדים, כביכול מאלו שטענו שאינם רוצים ילדים, יחד עם דבורית שרגל ועוד כמה בארץ שכתבו על זה המון בזמנו) וכבר הגיע לגיל ההתעסקות ב(לא) מחוננים?! ומה צודקים? לא הספיקותי לקרוא ולכן לא הבינותי
(סתם, הרי טלי אוהבת לדבר ככה, ספק בבדיחותא (
) ספק מעתיקותה וזה בלתי נשלט.

בלתי אפשרי

לתמצת, כל הניואנסים ילכו לאיבוד
הוא כזה ציני שזה משהו רוצה שאנסה לסרוק לך מהעבודה?

juspan

New member
אם זו לא טרחה נוראית אז סבבה

תכלס אי אפשר להעלות את זה כאן בפורום, אז איך שבא לך (במייל). ובמקרה ראיתי היום בגיא פינס את הצילומים של הצילומים לידיעות של טלי וזוס

ExNewYorker

New member
קראתי את שני הטורים.

בהחלט נזכרתי בדיוני המחוננים כאן. וכן, גם את הכתבה על טלי ומשולם ריקליס קראתי... אם שניהם מבסוטים, אז שימותו הקנאים... זה כל מה שיש לי להגיד - כל אחד ומניעיו.

miki669

New member
אני ממש אוהבת את הטורים של רענן שקד

(ושל לפיד ודניאלה), הוא כותב כ"כ מצחיק על החיים והפרספקטיבה שלו על גידול הילד שלו מאוד מאוד משעשעת אותי.

irfa

New member
קראתי ואהבתי מאד....

את רענן שקד... ממש התחברתי. אני אוהבת את הטורים שלו. הכתבה על הריקלסים... טוב נו...

למעלה