קראתם ???

MARMELAD

New member
קראתם ???

בזמן הורוד הייתה כתבה מאוד מעניינת על איך מגיבים מקומות הבילוי לגייז ל"מצב". רב בעלי בתי הקפה והמקומות הקטנים סובלים, אין להם תקציב לאבטחה 0ולחלקם גם אין עניין לשים שומר בכניסה). המקומות הגדולים יותר הפכו למבצרים - שירזי וחיים פנחס מדווחים על המוני שומרים, גם בתוך מקומות הבילוי, ועל המון חינמים ומשקאות חינם. ואני שואל: כשמחיר הכניסה ל TLV או לדום עדיין עולה כמו רבע משכורת ממוצעת שלי (ואני דווקא מקבל קצת מעבק למינימום) - וכמובן שאני לא מקבל משקאות חינם בבאר אלא משקיע את מיטב כספי - אז מה האינטרס שלי בכלל לצאת למקומות האלה? דווקא בימים האלה כשגם ככה מפחיד לצאת מהבית טוב היו עושים עסקני הבילויים של הקהילה אם היו משקיעים קצת גם בבליינים הרגילים - כמוני, כמוך. אבל כשבכניסה ל TLV עדיין ניצב הבולדוג המתקרא סלקטור ובקופת הדום אתה נאלץ להציג ערבות בנקאית לקופאית - אני מוותר מראש. ולגבי המקומות הורודים הקטנים - אני לאאוט לא מוכן ללכת בתקופה כזו. לא טוב לי לעמוד בתוך אקוואריום קטן ולחכות למחבל. הריינבואו גם מפחיד אותי - למרות ששם אפשר להתחבא על הבאר הרחוק מהחלונות. קפקא? המרפסת קורצת לי - רק שהמאבטח שאין שם קצת מוציא את החשק. והמינרווה? אללא ירחמו. השאדאו דרך אגב שיחקו אותה כשהעבירו את הבאר לאזור החלונות - כך אם יש פיגוע הבאר (על שני הברמנים) הופכים לתל אפר אבל הבליינים יחסית מוגנים. והבדיקה בכניסה בהחלט מעודדת אותי לצאת לשם גם בימים כאלה. מה איתכם...? שיניתם הרגלי יציאה? התחלתם לצאת למקומות בילוי של סטרייטים? או שרק שאדאו יש לכם בראש?

לירוי25

New member
אני את שלי לא שיניתי

מהאאוט והקפקא נפרדתי רישמית ברגע שהכרתי את הנסיך. אומנם פעם בחודש וחצי אני קופץ לקפקא להגיד שלום נימוסי אבל זהו. מקומות של סטרייטים מאז ומעולם היו חביבים עלי ("התכלת" למשל) וכן, אני מקפיד לפקוד את המקום בממוצע של פעם בשלושה שבועות. יש שם אבטחה מקסימלית כמו שתמיד היתה גם לפני שמצב התדרדר, הפעם אני פשוט מגיע קצת לפני חצות כך שעדיין לא ממש מלא בחוץ. אפרופו שדאו, אני לא רוצה להלשין... אבל מאי הודיעה שהיא מבריזה!! ריגשי ולחץ פיזי מתון לשינוי רוע הגזירה יתקבלו בברכה.

dodobird

New member
אה! זה נורא פשוט../images/Emo13.gif

השרשור הזה מוכרז כרגע כ-"השרשור של הבאת מאי לשדאו בלי לחץ פיזי אלא רק עם מניפולציות רגשיות ". ואני אתחיל. מאי כפרה... היה לך כזה קול מתוק ומקסים בהודעה שהשארת לי...
אני חייב לפגוש אותך או שאמות מצער ולב שבור
(נו, אני לא משהו בזה, למרות חינוך פולני א´ א´, תעזרו לי"

לירונר

New member
אז ככה...

אפילו למכולת לא מרשים לי ללכת אז לשדאו,, באלנבי, בתל אביב יתנו לי
בקושי לחברים שלי אני יכול לסוע

dodobird

New member
ואללה?../images/Emo4.gif

באסה. אין בפי מילות נחמה, אז אני אשתוק. נקווה שיעבור מהר.

לירונר

New member
בוא נראה...

אם לא נותנים לי לצאת בגלל המצב הבטחוני והמצב הבטחוני הארור הזה הולך להימשך הרבה זמן אז... זה יעבור מהר

dodobird

New member
לא.

אבל אולי נהיה אופטימיים ונקווה שהמצב לא ישאר ככה. חוצמזה- כרגע שקט
|טפו||טפו|טפו| , לא ישאירו אותך בבית עד שתגדל שורשים, נכון (אני מקווה...?)

לירונר

New member
אני אופטימי...

אבל שים לב כמה שנים כולנו אופטימיים ומה קורה ואל תשכח שגם לי יש פחד מלצאת החוצה

למעלה