קראתם על ברקוביץ..

קראתם על ברקוביץ..

הוא חוזר למבי חיפה בסיום הקריירה. אם הייתי יודע קצת מחשב הייתי מצרף גם את הכתבה (שנמצאת באתר one). גם מכבי ת"א,שכל הזמן מחפשים כותרות..רוצים את ברקו. אם קראתם את הכתבה על יוסי בעיתון "אנשים" הוא אמר שהוא לא יודע לאן לחזור בסיום הקריירה,כי ב"ש זה הלב,וחיפה זה הבית,או הפוך... בכל אופן,יוסי צריך לחזור לפה,לב"שתנו..ואז אני יצדיע לשחקן הכי חם היום בסנטאנדר. נחזיק ידיים שמכבי יקבלו בראש....אמן אמן...בווסרמיל.

ההה,ומשהו לגבי אתמול..

שמעתי שרוצים להשאיר את טומאסיץ. הוא רוצה לעזוב,למה לא נותנים לו? שחקן כמוהו ישגם בנוער ומקסימום יש רכש ישראלי. אופובנמי לא מרשים אותי,ולדעתי אלי כהן נותן לו את הבמה,ושלא יבוא בטענות לאף אחד האופובונמי הזה. ניצה עוזב,וזה חבל מצד אחד.אני אוהב את השחקן הזה (בן 23 עוד מעט),והוא יכול לעזור.מצד שני הוא למעשה כמו חלוץ ישראלי ממוצע.יש לו מהירות וכישרון,אבל אין טיפול טוב בכדור,לדעתי בכל אופן.

ושמעתם על "האווירון"?....

אומרים שהוא אולי חוזר ל"ווסרמיל". אם הוא יחזור לפה,הוא פשוט יעשה צחוק מעצמו(וגם ז'ינו). לא בגלל שהוא כבר לא מבקיע כמו פעם. לא בגלל גילו. וגם לא בגלל שעזב אותנו שהיינו צריכים אותו מבחינת נשמה. הצחוק שהוא יעשה מעצמו הוא שלפי זיכרוני הוא עבר למרכז כי המשפחה שלו לא מרגישה בנוח שהוא משחק כאן,וזה רחוק לאישה ולילדיו. קטונטי מלדבר על משפחה כי זה חשוב מכל דבר אחר בעולם.אבל א אלון יחזור זה אומר שמה שהוא אמר כדי לעזוב אלו סתם עלילות שב... הרי הוא שוב יסע כל יום לב"ש "המסריחה" ו"הרחוקה",כאילו אנחנו מדינה של 30 מיליון איש,שממקום למקום צריך יומיים. אז...ה"אווירון"....בבבקשה...אל תעשה צחוק מעצמך ולא מאיתנו.

למעלה