קראתם עיתון היום?

• פותח הנושא R6Z9
  • פורסם בתאריך

R6Z9

New member
קראתם עיתון היום?

http://blog.orange.co.il/tzfanya/?p=2330 ערוץ 10 לא לומד מטעויות...במקום להעיף את ההפקה שמחרבנת להם את המוצר הזהב שיש להם ביד,הם ממשיכים לתת להם להפיק אותה. אני נותן גג עוד עונה או 2 ומורידים אותה בגלל רייטינג.

laVita

New member
צפניה צריך לשחרר...כולה תוכנית בידור

אני בעד טוויסטים שנעשים על ידי ההפקה גם אם זה לא לפי החוקים של הישרדות בחו"ל אנשים מתלהמים סתם מכל שינוי קטן של ההפקה

R6Z9

New member
נראה לי שלא הבנת עדיין

למה אנשים כועסים על זה..זה שיש מסמך שמתאר בדיוק מה הולך להיות בגמר מלבד הספויילרים הבסיסיים - רבעיית הגמר, פחות או יותר רשימת סדר ההדחות ופה ושם גם דיבורים על דברים שקרו (ועדיין לא שודרו) - מי יבגוד, מי יסיט, מי יריב וכו' זה פחות מעניין העניין המרכזי הוא שהכל מוכתב מראש. הנאומים של הפיינליסטים, השאלות של המושבעים וכו' - ה-כ-ו-ל. מנסים לתת לנו 'ריאלטי' אבל בפועל הם לא משאירים כלום לא מתוסרט והם מכתיבים למתמודדים מה לומר. וכל התסריט הזה מיועד כדי ליצור 4 תמונות מאוד ברורות על כ"א מהפיינליסטים. הכל מגמתי. הם אפילו מרשים לעצמם להמר על זהות המנצח/ת (כתוב שם. זה כנראה 'פקטיבי' אבל בכ"ז לפי התסריט נראה שהם בהחלט מכוונים לזה שזו אכן תהיה זהות של המנצח/ת)

yor24

New member
הכול בלוף- מבוים - ערוך בצורה מגמתית.

זה לא ראליטי זה נקרא חארטה. צוחקים לצופים בפרצוף אבל כניראה שמגיע לצופים - אם הם ממשיכים להתלהב ולצפות בדבר המביש הזה/ בושה לאיטלגנציה..

ליטליקSD

New member
הכי עצוב שיש קהל שבאמת מאמין להם

הם כל כך שקופים ויש כאלה שמאמינים למה שהולך בתכנית. אני נהנית מהגריעות בעונה הזאת. ברור לי ששומדבר שם לא אותנטי.

laVita

New member
אני מעדיפה שיביאו למירית תסריט

אני מעדיפה שיביאו למירית תסריט במקום שתחשוב לבד מה להגיד.. אני לא יודעת אם באמת זה מה שיהיה במועצת שבט או שזה רק תסריט פיקטיבי שרק שמות המודחים נכונים. הם מכירים את התחושות של המודחים לכן ידעו מה לרשום.. נראה בגמר אם באמת הכל מוכתב מראש. ואגב, אם הכל נראה אמיתי על המסך והם יוצרים תוכנית יחסית מעניינת אז אין לי בעיה שייו תסריטים. אני מזמן הבנתי שהישרדות ישראל זה לא הישרדות ארה"ב. משום מה הרבה פה עוד לא הפנימו את זה..

אבל זה לא נראה אמיתי

אפשר לראות שהם מדקלמים גם במועצות שבט וגם בחלק מהעדויות. וזה לא תמיד התחושות שלהם. מדברים על זה כבר הרבה זמן ומה שקיבלנו פה זה את ההוכחה לזה.

אורישקי

New member
ממתי מדיחים מישהו רק בגלל משימה?

נכון שבשלב השבטים מדיחים מישהו אם הוא חלש במשימות בגלל שזה מחליש את השבט אבל תמיד הוא יכול גם להתנגד לזה ולהימנע מזה.

droriko

New member
אורישקי

זוכר שבעונה השניה עשינו סקר מי שואלי השאלות הכי טובים בגמר? מסתבר שכל השאלות היו מבוימות על ידי ההפקה ויצאנו ממש מטומטמים (אמנם לא כתבתי כלום באותו שירשור אבל אני עדיין לוקח חלק בבושה)

אורישקי

New member
למען האמת

בעונה השניה פחות עקבתי בגלל הבושה של העונה הראשונה. אבל כמה פרקים ואת הגמר ראיתי. אז אני זוכר את השרשור אבל לא ממש אם לקחתי בו חלק.

omer719

New member
אני מסכים חלקית.

כן - צפניה צריך לשחרר, וכן אנשים מגזימים בתגובות לפעמים כי זאת כולה תוכנית בידור. אבל כן אפשר להבין הרבה פעמים את הכעס, כי זה פורמט שהוכיח פעם אחרי פעם שהוא עובד גם בלי התערבות בוטה, ובישראל באים ומשחיטים, עושים את זה שקוף ומביך, וכל פעם עולים עליהם והם לא לומדים כלום. אז למה בכוח?

denur1

New member
ממני לא יזכו אפילו ל-SMS אחד

אם הכל ברור וידוע ומוכתב, ואפילו הזוכה כבר ידוע לשם מה לשלוח SMS כדי להעשיר את ערוץ 10 וחברת הסלולר? לא לא ממני לא יזכו להתנהלות של ............

laVita

New member
אנשים כבר הבינו שעובדים עליהם בעיניים

לא רק בהישרדות אלה כל תוכניות הריאליטי שזוללות כסף מאנשים תראו כמה אסמסים נשלחים לכוכב נולד..אנשים כבר לא מצביעים..צופים כן אבל להשקיע שקל על התוכנית? לא שווה..

denur1

New member
בכל זאת יש הבדל בין שידור חי לסרט

שמציגים אותו כראליטי, ברור שגם בשידור ישיר יש כוון כללי והתערבות , אבל זה לא דומה לתסריט עם שחקנים.

monni1234

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

מישהו אמר שהוא רצה לשאול בגמר שאלה שבאה ממנו אבל בהפקה רצו שישאל שאלה שהם כתבו אותה.- אחרי שהוא התעקש אמרו שישאל את 2 השאלות אבל בעריכה השאירו רק את השאלה שההפקה כתבה לו. האסמסים והדחה בלי מועצת שבט והתערבויות לטובת מתמודד מסוים הרסו את התוכנית.

../images/Emo67.gifהלו הרגיעו.. הדבר היחיד שדפק את המשחק ז

זה : א. ההדלפות החוזרות ונשנות מההפקה - ספוילרים של צפניות ואגוזים משועממים ב. ההדחה הכפולה של אנגלנדר ומרינה . ההדחה החלישה את הרייטינג שניתן היה להפיק מדן מנו. מרוב טענות על התערבות ההפקה לטובתו באה זו ושמה לו וואחד רגל. גדעו את חייו במשחק. כולם שם רוצים לרשום על שמם את הדחת דן. אובססיה שעברה מהם לקפון שדי נגמל.נס שהגיע עד הלום. וכרגיל: הוא גם לקח חצי מיליון מראש, גם נתח פרסום ששווה הרבה יותר, וגם יצא הפרינס צ'ארמינג שהדביק בחכמה למירית את תוית המסקרה. תכל'ס קפון עבר שם חוויה מתקנת ומסתבר שהוא יודע להיות גם חביב. הלוואי שיזכה ויקח סופסוף את המיליון לאמא.

למעלה