קראתם כבר את

אומנם עדיין לא

אבל התוכן ממש לא חדש. לא נשמע שהכותב ממש שקל ברצינות לחזור לירושלים, או שהוא פשוט מחובר היום לתל-אביב ומנסה לתרץ זאת במה שאין בירושלים. הוא ממחזר טיעונים נפוצים ולא נכונים (יש כאן איפה לשתות בירה בשישי, השפל בחינוך קיים בכל הארץ ולא רק בירושלים, ודווקא לאחרונה יש מגמת חזרה של צעירים והרבה פעילות קהילתית של צעירים ולא רק, וראש העיר החילוני ניר ברקת לא בהכרח הפך אץ המצב ל"גרוע יותר", אולי הכותב שכח מה היה כאן לפני הבחירות), ואם יש לו חיים אישיים היום בתל-אביב - שיציג את זה כך, ולא כאילו זה הדבר הנכון האפשרי היחיד.

davidfainshtein

Member
מנהל

giba70

New member
לא קראתי הכל אלא רק קטעים

ולכן אין לי מה להגיב יותר מדי. כמובן שאנחנו יודעים טוב מאוד איך זה לחיות בירושלים.
אבל הכי הצחיק אותי שהוא אומר שבירושלים יש "שבטים מוזרים".
הבן אדם חי בעין הוד, הוא מדבר על מקום עם אנשים מוזרים? (לא
שיש לי משהו נגד אנשי עין הוד, כן?)

amit1270

New member
איכשהו, ירושלים גורמת לאנשים מסוימים

לא רק שלא להסתיר את בורותם אלא אפילו להתגאות בה.

תגיד אתה עובד כאן בתשלום?

נראה שאתה כל הזמן כאן ומגן על העיריה יופי יופי. אז שיבושם לך. אתה לא רלוונטי . כתבת גם נגד המפגינים בעיר גנים. אם תמשיך לכתוב מטעם, בכל פעם נענה לך עד שתבין שאתה לא במקום הנכון. כאן מעלים נושאים כואבים שכנראה אינך מבין את מהותם.וגם אם כן, אתה עובד כאן ומנסה לבלבל את המוח. לך חפש לך חיים.

חיכיתי שאחזור

מה"גלות" בתל-אביב כדי להגיב גם כן.
מאוד בא לי להיות קטנונית ולהחזיר לו לבחור מנה אחת אפיים. בסוף החלטתי לרדת מהעניין... במקום להיות קטנונית אספר לכם שבאזור שער הגיא פתחתי את חלונות המכונית, נשמתי אוויר הרים צלול כיין ואמרתי לעצמי: מזל שיש ירושלים...

שבת שקטה ושלווה שתהיה לכולנו

למה בכלל להסביר ולהצטדק על בחירה בעיר או לא

שכל אחד יגור ויטייל איפה שמתאים לו אם יכול.
למה צריך להצטדק או להסביר למה לא גרים / מטייליםבירושלים דוקא? לא מבקשים הסברים למה מישהו לא רוצה לגור / לטייל בתל אביב או בקיבוץ יראון.

למעלה