קראתם בעיתון קראתם בעיתון על זו שזרקה את התינוק כמה זה לא הוגן? אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים
א אמא של שחף New member 25/3/04 #1 קראתם בעיתון קראתם בעיתון על זו שזרקה את התינוק כמה זה לא הוגן? אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים
R Raining in my heart New member 25/3/04 #2 כן, גם אני חשבתי על זה. ../images/Emo46.gif נכתב ע"י אמא של שחף: קראתם בעיתון על זו שזרקה את התינוק כמה זה לא הוגן? אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים לחץ כדי להרחיב... כן, גם אני חשבתי על זה. אם הייתי שם היה בא לי לקחת את התינוק הביתה...
כן, גם אני חשבתי על זה. ../images/Emo46.gif נכתב ע"י אמא של שחף: קראתם בעיתון על זו שזרקה את התינוק כמה זה לא הוגן? אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים לחץ כדי להרחיב... כן, גם אני חשבתי על זה. אם הייתי שם היה בא לי לקחת את התינוק הביתה...
א אמא של שחף New member 25/3/04 #3 ניסע להביא אותו נכתב ע"י Raining in my heart: כן, גם אני חשבתי על זה. אם הייתי שם היה בא לי לקחת את התינוק הביתה... לחץ כדי להרחיב... ניסע להביא אותו
ניסע להביא אותו נכתב ע"י Raining in my heart: כן, גם אני חשבתי על זה. אם הייתי שם היה בא לי לקחת את התינוק הביתה... לחץ כדי להרחיב... ניסע להביא אותו