קראתם בעיתון סופשבוע של שבת??

yanyanlew

New member
קראתם בעיתון סופשבוע של שבת??

פשוט צריך לקחת את כל אותם רבנים סוטים שהורסים חיים של נערים וילדים קטנים ולכלוא אותם. אני לא מבין איך זה שהחברה החרדית נותנת לזה לקרוא, להמשיך ולהתקיים. אם מישהו קרא אז אני בטוח שגם הוא מרגיש כמוני. חייבים לצאת למלחמה. אסור לתת לרבנים שאונסים ילדים ומבצעים בהם מעשים להישאר חופשיים. זה לא בסדר. הפ פוגעים בילדים הקטנים סתם.. זה חבל מאוד.. חייבים לעצור את כל אותם הסוטים!! אני מקווה שאותם רבנים הם לא הומוהיים, כי אחרת אני הייתי מתבייש להסתובב ולדעת שכמוני יש גם רבנים חרדים רק שהם עושים משהו מאוד לא מוסרי ושוללים ופוגעים בילדים. בנימה זו.. חנוכה שמיייייח

shsh100

New member
זה לא רק אצלנו

א.אתה ודאי צודק שצריך ל... אבל אין איך לבדוק רב לפני שמקבלים אותו לעבודה ואין גם אפשרות לעשות הרבה כשזה קורה מה שמענין שרצו לעשות כתבה על העמותה הזאת(לא זוכר את שמה!)ובשביל זה הם עשו כתבה על זה שזה קורה בציבור החרדי זה לא פיר כך לא מכינים כתבה הוגנת!ב.זה מקרה נורא קיצוני אני לא מקבל את זה כתופעה בציבור החרדי זה שקר!ג.ודאי שצריך לטפל בזה ולמגר את העינין הזה לגמרי!ולא יעזור שום תירוץ!

yanyanlew

New member
להפתעתי זה קרה גם ב...

להפתעתי ראיתי שישי עם מיכל זוארץ בשידור המחזורי במוצאי שבת ולהפתעתי היה שם אחד שהיה תלמיד חכם וממש צדיק והיה גם עושה המון חזנות עם קול מצמרר. הוא סיפר את הסיפור האישי שלו כשהיה בחיידר וכו'.. עד שהוא הגיע לקטע שבן של אדמו"ר אחד תפס אותו בחדר מדרגות ותוך כדי לימוד גמרא ושאלות בגמרא עשה מה שעשה. ואז הוא היה רק ילד בן 11. בן של אדמו"ר. זה מזעזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע !!!! היום הוא חילוני, כי משטרת הצניעות לא עשתה עם זה כלום ואותו בן של אדמור חזר לישיבה וחזר לכל מה שעשה. וזה לא הסיפור השלישי והאחרון ששמעתי לאחרונה. (אחד הרבנים בישיבה שלמדתי היה גם "מלמד" גמרא ככה. עזוב אותי ממה שקורה גם בעולם החילוני. זה גם מפריע לי אבל פחות. כי כששומעים שזה קורא אצלנו זה יותר מפריע. יש מה שנקרא חילול ה'. כשזה קרוה אצל חילונים אין "חילול ה'". (אתה מבין כן?) קיצר... צריך לעבור בישיבות וללמד את הנערים והילדים שם שזה אסור! ואם נגעו בהם אז חייבים לעשות עם זה משהו. אין להם בושה!!!! אהה, והנה עוד סיפור קצת שונה. ביום רביעי בערב אחרי עובדה ואמאל'ה עם אורנה בנאי הייתה איזו שהיא רבנית מפורסמת בסיפור מצמרר אצל אורלי וילנאי פדרבוש וגם היא סיפרה על התעללות שעברה בתה. זה שונה כי הפעם גבר אנס ילדה ולא ילד. אבל זה לא שונה שאין להם בושה, הם עושים מעשים חמורים ואין אחד שעוצר ועושה משהו בנידון. כרגע אני בצבא ואין לי את הזמן בשביל שאני יעורר משהו בנידון. הלוואי ויכולתי להציל ילדים כאלה. ללכת לישיבות ולדבר איתם ולומר להם שאם מישהו פוגע בהם חייבים לעצור אותו. כי לשמוע שבן של אדמו"ר מטפל בכל הישיבה זה אסון.

shsh100

New member
זה לא רק אצלנו

א.אתה ודאי צודק שצריך ל... אבל אין איך לבדוק רב לפני שמקבלים אותו לעבודה ואין גם אפשרות לעשות הרבה כשזה קורה מה שמענין שרצו לעשות כתבה על העמותה הזאת(לא זוכר את שמה!)ובשביל זה הם עשו כתבה על זה שזה קורה בציבור החרדי זה לא פיר כך לא מכינים כתבה הוגנת!ב.זה מקרה נורא קיצוני אני לא מקבל את זה כתופעה בציבור החרדי זה שקר!ג.ודאי שצריך לטפל בזה ולמגר את העינין הזה לגמרי!ולא יעזור שום תירוץ!

למעלה