קראתם את זה ?

קראתם את זה ?

קראתם על הכתבה שפורסמה nrg על עובדת חדרה <? הנה הכתבה ................... קלטת סקס לוהטת משגעת בשבוע האחרון את עיריית חדרה. בקלטת, המופצת ברשת האינטרנט, נראית אחת מעובדות העירייה בפעילות מינית עם בחורה. העובדת המצולמת, בחורה נשואה עם ילדים, אינה מגיעה לעבודה מאז שהופצה הקלטת. הכל החל ביום חמישי שעבר, כששמועה החלה לעבור בין עובדי עיריית חדרה על אודות סרטון קצר בין שתי דקות וחצי, ובו נראית אחת מעובדות העירייה במערומיה. "השמועה פשטה בעירייה כמו אש בשדה קוצים", מספר אחד מעובדי העירייה, "באותו רגע כולם הפסיקו לעבוד, והתבוננו בבחורה העירומה". הסרטון הופץ ברשת האינטרנט באמצעות תוכנת שיתוף הקבצים emule, וכך יכול היה כל עובד עירייה להוריד את הסרט ולצפות בעמיתה לעבודה בסצינות הלוהטות. בקלטת נראית העובדת כשהיא שכובה עירומה על מיטה, ולצדה אישה נוספת, עירומה אף היא. השתיים צולמו כשהן מתנשקות ונוגעות זו בזו במקומות המוצנעים. הן צולמו על ידי גבר שהלהיב אותן להמשיך ולהתגפף, ואף הביא להן אביזר מין. העובדת המצולמת היא בחורה נשואה עם ילדים, דבר שהוביל חלק מעובדי העירייה למתוח ביקורת על הצפייה הממושכת. "צריך לזכור שמדובר בצנעת הפרט", אמר עובד בעירייה, "הרי זו בחורה נשואה עם ילדים. אני לא חושב שמה שצריכים להתעסק בו עובדי ציבור, זה להיות מול האינטרנט כל היום-בטח לא מול תכנים שכאלה". "היה קשה לראות את זה", מספר עובד עירייה נוסף, "אני בטוח שהבחורה הזו לא תיארה לעצמה שזה יגיע לרשת האינטרנט. באותו יום שהופץ הסרט, היא כבר לא הגיעה לעבודה". מסתבר שהסרטון הלוהט של עובדת העירייה הכה גלים גם מחוץ לכתלי העירייה. השמועה פשטה בקרב תושבי חדרה והביאה לכך שאזרחים סקרנים רבים צפו במעלליה של העובדת בחדר המיטות. "אני בכלל לא עבדתי בעירייה באותו יום", סיפר אחד העובדים, "ועדיין הגיעה לאוזניי השמועה אודות הסרט".

k1235

New member
כן..

כן וראיתי את הסרטון.. ודווקא נדלקתי על זאת שאיתה יש לה כ*ס יפה.. :)

למעלה