קראתם את זה?

קראתם את זה?

דייטים במגזר הדתי ואני... לא דתיה ולא בת 25, אבל בהחלט יכולה לתרום לה לא מעט לספר
(מודה שאני מתה על שירשורי דייטים הזויים)

b e c k y

New member
דייטים הזויים?

יש סוג אחר? לא זוכרת בכלל מתי בפעם האחרונה יצאתי לדייט שבסופו לא שאלתי את עצמי אם ערב שבו הייתי יושבת בבית ומסירה שיערות עם פינצטה, לא היה נעים ועליז יותר.

הסרת שערות עם פינצטה

לא ממש סבל. היו כאלה שבמקומם הייתי מעדיפה שעווה רגל שלמה (ואני עשיתי שעווה רק פעם בחיי, אחרי המשיכה הראשונה ברחתי ולא חזרתי)

sumerfield

New member
בנות

השטויות הללו עם השערות, לא תקרבנה אתכן אל השידוך המיוחל. חפשו דימויים אחרים בכדי להמחיש את ההנאה מהדייט (למשל, ספונג'ה במרתף, קילוף במיות, גלגול רביולים, לישת בצק וכיוב)

b e c k y

New member
יש לי דימוי עכשוי...

נעים כמו....... להמתין לטכנאי שאמור לחבר את מכונת הכביסה... (יבוא / לא יבוא / יבוא / לא יבוא) וזה, מעניין כמו..... להסתכל על צבע מתייבש... וזה... נעים כמו..... בעצם, מה לא בסדר בלהוריד שיערות? הבנתי שאתה מחפש אשה-נינג'ה, אבל היא גם חייבת להיות שעירה? חוץ מזה, שאצלנו, הצ'פצ'ולות, (אלו שמעולם לא היה בבעלותן זוג סנדלי שורש) להוריד שיערות זה דווקא סימן לאופיטימיות....

sumerfield

New member
או, עכשיו זה כבר נשמע אחרת

למרות שאם הייתי ממתין לטכנאית של מכונת הכביסה אצלי, דוקא הזמן היה עובר לי די בנעימות כשאני חושב על זה.... והערה קטנה. לא יודע אם סיפרו לך, אבל אנחנו בטוחים שגם אם אתן יודעות לעשות סנפלינג מהמוחרקה רק עם השיניים, לקלף דורבן עם הציפורן של הזרת ולהדליק אש באמצע ינואר ביריקה (בשביל השיפודי דורבן), עדיין אתן נשים, שנולדו ללא שערות גוף, ריח רע מהפה/שחי או יכולת לפלוט גז כלשהו. הדימוי שלכן יושבות בבית ותולשות ערמות של שיער מתולתל מכל מיני איברים, לא ממש עושה לנו נעים בליבידו.

b e c k y

New member
דיברתי על נשים אחרות.

אני באופן אישי מעולם לא עשיתי את זה, אני נולדתי מושלמת.

אתה מכליל סתם

האשה שאיתך היא כמובן מושלמת. כל השאר סתם דודות לא מטופחות
(אגב, אשה מושלמת לא יורקת)

ממתי מגלגלים רביולי?

את הבצק המיקסר לש עבורי
במיה זה לא העדה שלנו (אלא אם אתה שחור וגר באלבמה) ואין לי מרתף. מה עוד יש לך במלאי הסבל?

sumerfield

New member
אוי לך אם

שף אנזו ספוינאלי ישמע את השאלה הזו. רביולי אמיתי מגלגלים, אחרת עדיף לתת אותו לעיזים בשביל שיהיה להן קקה רך.

sumerfield

New member
ילדה.

עוד לא למדת שלא הכל בנט. יש דברים שצריך לעבוד קשה בשבילם, ורק אחרי הרבה שנים מגלים לך את הסוד. רביולי מגולגל זה אחד מהם. גם מכת השוטו איג'ירו (להשלפת מעי האוייב כהרף עין) של פטריק קים היא כזו. סעי לפאדרה דה רביולוס (כפר קטן מצפון לוורונה), תרשמי למכללה של אנזו, ובעוד 7 שנים גם את תדעי את הסוד.

b e c k y

New member
תשובה פשוטה.

כי אני מגעילה.....
בחיי, בנאדם, איזה מן אמירות יש לך? בצפון יש אנשים כמו בכל מקום אחר. יש נחמדים ויש דוחים ומופרעים. ומאז שחיברו אותנו לחשמל ולמים, אנחנו גם הרבה יותר נקיים ומסודרים. פאק! אני לא יכולה לסבול סתומים.

b e c k y

New member
חכי.. חכי...

יש סיכוי שהמיחזור הצליח... אני בטוח אחפש משהו בשבת... לא סגורה על שבלולים.

איך את לוקחת הכל בהפוך ???

האמירה הייתה אמיתית ומבוססת על ניסיון.... לא היה בה שום דבר להגיד עליך ..... האנשים בצפון שונים מהאנשים במרכז (כמובן שזו הכללה ויש יוצאים מהכלל). הצפון רגוע יותר, אמיתי יותר, טבעי יותר.... ואני לא צוחק ולא לועג לך !!!

b e c k y

New member
עלי? בטוח שלא.

אתה עושה צחוק מעצמך. תאמין לי אדוני, אני חיה בצפון כל חיי, יש פה אנשים רגילים לגמרי, כמו בכל מקום אחר. אני אפילו אומר לך יותר מזה, חייתי שנים גם בחו"ל... וגם יחסית לחו"ל.... בצפון יש אנשים רגילים לגמרי. אז אני לא יודעת על סמך איזה "נסיון" או איזה ניסוי אמפירי שביצעת הגעת למסקנות חסרות השחר האלה. אבל אתה מדבר שטויות!!! שום דבר פה לא יותר או פחות אמיתי מכל מקום אחר. (אלא אם כשאתה כותב "צפון" אתה מתכוון לקוטב הצפוני ולכפר של סנטה-קלאוס.)

למעלה