קראתי 54 תגובות...

• פותח הנושא רו1
  • פורסם בתאריך

רו1

New member
קראתי 54 תגובות...

לסיפורו של "רוצה להגיד". ונבהלתי. מאד. הסיפור שלנו כל כך דומה. גם אני הכרתי את אהובי באחד מאמצעי הקשר באינטרנט. הוא נשוי אני פנויה. באיסיקיו בכיתי על כתפיו הוירטואליות כי היה לי רע. האהבה פרצה והתלהטה והוא ביקש להיפגש. לאחר חודש ויותר - הסכמתי. והאהבה התגברה, התחזקה. היה לי נוח בהתחלה שהוא נשוי. לא רציתי מערכת זוגית מחייבת. והוא הבטיח מראשית הכירותנו שנהיה יחד, כשנהיה בשלים.... אבל אחרי 8 חודשים, הוא עדיין אינו בשל... ואני - כן. גם הוא אמר שממילא חשב לפרק את נישואיו, ולעולם לא יאשים אותי בצעד הזה. הוא יודע במדויק את מסלול הטיול שנערוך בחו"ל בירח הדבש. אך אינו יודע, כנראה, איך לאמר לאשתו "שלום ולא להתראות". אין לי ספק שדי נוח לו במצב הזה. המחיר שיהיה עליו לשלם הוא גבוה מאד. אני עוד לא מרגישה מנוצלת. אולי ארגיש כך בקרוב. ואז - האם יהיה בכוחי להתנתק ממנו? לוותר על כל מה שאני מרוויחה ביחסי עימו? על הבטחון שזה הגבר שאיתו ארצה להזדקן? חלק מתגובותיכם על סיפורו של "רוצה להגיד" הבהירו לי מספר נקודות. ולכן - אני מבוהלת. מאד.

magy

New member
הי רו 1, ברוכה הבאה

מה הבהיל אותך בתגובות? מה הנקודה שהתמקדת בה כשקראת את עֶרֶב התגובות? אני שואלת מתוך ניסיון להבין ...ולא מתוך סקרנות.....

רו1

New member
מספר דברים

הי, מגי. המילה "ניצול" מעולם לא עלתה במוחי קודם לכן. וגם היום איני נתלית בה. אך אנשים חכמים האשימו הכותב בתכונה זו, והתחלתי לתהות לגבי הרלוונטיות שלה בסיפור שלי. העובדה ששני הגברים בסיפורים הדומים, אינם ממהרים להפרד מאשת נעוריהם למרות ששניהם מצהירים שחשבו על כך זה מכבר. מה זה אומר עליהם? על הנשים בסיפור? עלי?

רו, האם חשוב לך שיהיה אתך או שיעזוב

את אשתו? האם ההתקשרות הפורמלית היא החשובה לך? האם אתם יכולים להתגורר יחד מבלי שהוא יתגרש רשמית? לשמחתי, מעולם לא נאלצתי להתמודד עם מצבים דומים, אך אני יודעת שהם קיימים וכואבים מאד למשתתפים. מקוה בשבילך שתמצאי את הדרך הנכונה למימוש אהבתך.

רו1

New member
תודה

אני רוצה... להפגש איתו בערב ללכת איתו לסרט להתחבק ברחוב לנסוע איתו לטיול/לסוף שבוע/לחו"ל ללכת לישון איתו בלילה ולהתעורר לצידו בבוקר. להיות איתו בשבתות ובחגים. אשתו? מנסה לא לחשוב עליה לא הייתי רוצה להיות במקומה.

לא צריך להבהל, אבל כדאי להזהר....

סיפורי נשוי ופנויה נגמרים לעיתים רחוקות בנישואין או לחלופין בחיים משותפים לאור היום (כפי שתארת את מאווייך בתגובה למטה). זה לא פשוט לעזוב משפחה, ע"כ גברים או נשים משועממים\מתוסכלים מעדיפים לנהל קשר מחוץ לנישואין ולא לחתוך... קחי לתשומת ליבך, והכי חשוב שימי לו גבולות שך זמן, אל תפחדי לשאול מתי.

magy

New member
אל תפחדי לשאול מתי?

ואם יגיד שאוטוטו? ואחר כך עוד אוטוטו? ואחר כך עוד אוטוטו??? כי אם לא אוטוטו, אימתיי? כל אחד והמתיי שלו...........

magy

New member
ואם האוטוטו הגיע.....רשמית

כתוב על נייר, והוא מחליט ברגע האחרון....אבל ממש ברגע האחרון שהוא שינה את דעתו????? התבלבל לו? לא מסתדר לו......יש עוד אוטוטו בדרך......בינתיים אולי... לא כרגע, כשיעבור זעם, כשהילדים יגדלו.....כשיזכה בטוטו... כשתבוא השלכת........כשיבוא המשיח...... "אבל חכי......כי אוטוטו.........ואולי בינתיים רק נדבר כי הבטחת לדבר איתי.....וזה לא פייר לא לקיים הבטחות......" מכירה סרטים כאלו???

רו1

New member
אוף איתכם.. ../images/Emo3.gif

רק פעם אחת שאלתי מתי. זה קרה לפני כחודש כשזיהיתי שהגעתי לשלב הבשלות ורציתי לברר אם הוא עדיין בוסר. הוא לא ענה ב"אוטוטו" אבל במקבילה של המילה בשפה העברית. הבטחתי לעצמי שלא אשאל יותר. בסרטים שראיתי, מגי, לא אהבתי את הגיבורות ששואלות, מנדנדות, מתקרצצות... מחכה עוד קצת. פעם בחודש זה נדנוד אמיתי...

רובם הגדול

ואחרי שנתיים, 8, 13, 21, 36 שלך ו/או של אחרים לא נפרדו דרכיכם? בואי ניתן קרדיט לגברים (לפחות לחלקם?) שגם הם רוצים זוגיות נפלאה. לא רק אנחנו. ורובם הגדול לא קופץ מאולי אחת לאולי אחרת. וכן, שמעתי על איש שכבר חי עם אשה אחרת ואז קרה אסון במשפחה המקורית והוא חזר לבית הראשון. אז? שמעתי גם על אחר שהתגרש, והתחתן שוב עם אותה אישה שבסופו של דבר נפרד ממנה בהליכים מכוערים. אז? שום מקרה אינו דומה לאחר. הפורום מאפשר לנו ללמוד מנסיונם של אחרים. האנשים כאן עברו מזמן את ה-18 והם אחראים למעשיהם. גם לקבלה או אי קבלה של דעות שונות.

רו1

New member
קרן אור שלי.... ../images/Emo42.gif תודה...

מרוב קיטורים ובהלה שכחתי לאמר שאני אוהבת אותו שהוא אוהב אותי ובשום מקרה לא שיקר לי הכנות בראש מעייננו, גם כשלא תמיד נעים לשמוע אותה. והחוויות שאנו חווים יחד, ראשוניים לשנינו. זהו. ממתינה. בסופו של דבר יחליט ש..... ואקבל את החלטתו.

טוסקה

New member
ואני מכירה זוג כזה...

הוא נשוי והיא רווקה (חברה שלי). לאחר מספר שנים הוא עזב את אשתו ועבר לגור עם חברתי הרווקה... והתחרט וחזר הביתה... והתחרט שוב, עזב את הבית, התגרש, עבר לגור עם חברתי הרווקה, התחרט שוב, וחזר הביתה ונישא שוב לאשתו. וכל זה - סיפור אמיתי מהחיים. אז מה עושים? אין ערבויות ואין בטחונות לאף אחד מהצדדים.

בוני101

New member
למה מנוצלת רו 1 ?

שלום רו1 אני תמהה ליצר שבנו לסמן טריטוריה . טריטוריה מסומנת (של אשה או בעל לגיטימיים)מאתגר שבעתיים . ידעת כל הנתונים והיית בהכרה שנוח לך עמם : לחיות עמו בזמן שאול. היית בוגרת במחשבתך ובראיית התועלתיות ההדדית ובכל זאת ,מקסם שוא של שותפך ,הפך להרהורי ליבך גם. כמה שאנו מתבגרים ,אין אנו מתחסנים משגיאותיהם של אחרים כל השלטים דולקים ,אך דמיונינו מפליג על כל קרן אור. אני מקווה שיהיה בך הכח לפתוח דף חדש ,מבלי להחפז למסקנה שהניצול (אם בכלל היה כזה) היה חד צדדי . אני לא מבקר אותך חלילה . אני רק מחזק את אופן התנהגותך הראשוני . גם בלי מערכת זוגיות מחייבת מפיקים הנאה איש מרעותו (והפוך) . שנה טובה

רו1

New member
נכון, בוני

המילה "ניצול" לא היתה קיימת בתודעתי. וגם עכשיו איני מרגישה כך. היא בלטה בתגובות לקודמי עם הסיפור הדומה והתחלתי לבדוק אותה בקשר אלי. יש תועלת הדדית בקשר הזה. בוודאי. ובמשך תקופה מאד ארוכה היתה גם נוחות רבה לשנינו ממצבינו המשפחתי. התאימה לי מאד עובדת היותו לא פנוי. והחלום לחיים משותפים נחלם על-ידו, אני הייתי בתפקיד ה"בלם" ה"מבקר" "הספקן" וניסיתי למתן אותו, אותי, את החלומות. אבל עכשיו, כשאני מרגישה אחרת כשאני רוצה לממש את החלומות....

באלי7

New member
הסיפור שלא נגמר ..........וטוף!

אין ביטוח לאהבה מוזר לכלכלת השוק החופשי ואנשי השוק התמהים מחולקים ל2 אילו שיש ואיול שרק חולמים ולך שיש למה עולבת באהבה בדוח רוח והפסד והכי הכי לא מבין למה מבוהלת הלו המניות שלך בנסיקה
למרות הכל הצלחת לרגש....ללמדך שאין מרגש מאהבה

דניאלה1311

Active member
מנהל
לכולנו יש מה להגיד - איך לא? קודם כל למצוא אהבה, לאהוב ולהיות נאהבת, היש יפה מזה? לא כל אחד או אחת מוצאים אהבה, לא בקלות מוצאים אותה, מחפשים ומחפשים כל החיים. בלי אהבה, אני מרגישה כמו דג בלי מים, זו אני , ואת? אז יופי שמצאת אהבה. את אוהבת ונאהבת, נפלא. באנגלית אומרים rejoice לא יודעת אם יש מילה תואמת בעברית. לא קל להיות הצד הפנוי כשהצד השני נשוי בעיקר בשבתות וחגים כשנדמה שכולם יחד זוגות זוגות משפחות משפחות ורק את לבד,לא ביחד איתו. אלו ימים שבהם מהרהרים אם זה כדאי, או לא. אבל החגים עוברים כמו כל דבר אחר בחיים. ולא נסיוננו הוא שידריך אותך, רק ליבך ושכלך, ויש לך את שניהם ועשי מה שטוב לך, רק מה שטוב לך ושתהיה שנת אהבה לכולנו.

למעלה