קראתי כתבה קטנה

danezeq

Member
קראתי כתבה קטנה

בתחילת 2005 יחלו בשיפוץ המבנים סביב כיכר רבין, השיפוץ כולל את קומת המסחר וימשך כשנתיים! אלה חדשות יותר מטובות!!

gilka

New member
רק שנייה

על איזה ביינים אתה מדבר? האם מדובר על בניינים בבעלות העירייה (אני לא מכיר כאלה חוץ מבית העיריה עצמו) או בבניינים פרטיים (וז מדובר בדיקטטורה ותו לא)?

gilka

New member
לא.

מישהו אמר שהם רוצים בזה? פעם, לדוגמה, היה לעירייה רעיון גאוני שלפיו אנחנו צריכים לצבוע את כל חזית הבנין בגוונים שונים של ירוק. (למה? כובע). אנחנו הלכנו איתם לבית המשפט שכמובן ביטל את השטות הזאת, אבל זה עדיין לא מבטל את העובדה שהעירייה ניסתה להכריח אותנו לעשות שיפוץ (על חשבוננו, לא פחות) מזוויע בבנין שנמצא בבעלותינו. אני לא יודע מה המהות של השיפוץ (ועל חשבון מי הוא יהיה), אבל לאור נסיוני המר עם עיריית ת"א אני בכלל לא בטוח שזה "מתנה לדיירים". נ.ב. כמה לא מפתיע שעיריית ת"א לא תתפנה לשפר לדוגמה את צינור הביוב העילי שביפו, או את גינות השעשועים שהן פשוט בושה לאינטיליגנציה שנמצאות בדרום העיר, אלא דווקא להשקיע משאבים במה שנמצא לרון חולדאי ולשאר פקידי העירייה ממש מול העיניים. כמה שאני מופתע.

danezeq

Member
אני אגיב על זה כשאני

אחזור הביתה שבוע הבא (אני בטלפון עכשיו) יש לי מגילה לכתוב לך.

גראנד

New member
כמובן ברור שעדיף את הכאוס מסביב

לכיכר, איזה תיסכול אנשים כמוך גורמים שכל דבר מפריע להם בחיים ואני יגיד לך יותר מי זה חלק מהעיקובים של נתב"ג 2000 נבעו מאנשים בדיוק כמוך שכאב להם בלב שבנו את הפרויקט, והגישו אלפי התנגדויות ובגצי"ם כנגד התוכנית שיש האומרים שבלעדיהם הפרויקט יכל להסתיים עוד בשלהי 2002, כל דבר שמנסים לעשות ולשפר בארץ הזאת ניתקל בחמתם של אנשים פלצניים כמוך או כאלה שמנסים לעשות קופה על חשבון המדינה אין שום סיבה הגיונית כמו שנאמר פה כבר שזה לא יחשב כמתנה לאזרח בת"א ומתנה לדיירים מסביב תאמין לי שהם יודו לאל אחרי שזה יקפיץ להם את מחירי הדירות על המתנה הזאת ,ואם זה נחשב בעניך דיקטטורה אז אני יגיד לך יותר מי זה לפי דעתי צריכים לחוקק חוקים של התרים בכל מה שקשור לחזית בניינים כלומר בכל מה שקשור להצבת מזגנים שילוט חנויות דאגה לנקיון של חזית חנויות צביעת בתים וכו...

למעלה