irish coffe
New member
קראתי הכל,הנה תגובתי ../images/Emo13.gif
טיפה ארוך.. רומן - תודה רבה על הרשיהמ המפורטת של מה כוללים בדיוק החלבונים הפחמימות השומנים הירקות והשאר,ידעתי את הרוב לפני כן,אבל חידשת לי גם כמה דברים. עינת ודורון- הויכוח שלכם,אם חלב חיוני לבריאותנו או לא,לא נראה לי שיש לו פתרון,מה שכן,העובדות מדברות בעד עצמן,אנשים חיים על חלב,24 שעות ביממה,מעטים האנשים ששותים חלב סויה,או אם תרצו-דבק מגע
אלי ורמי-תודה גם לכם על התיקונים,ההוספות,והמידע שתרמתם. עכשיו אני אסכם בקצרה,המסקנה שהגעתי אליה,היא: אני צורכת יותר מדי חלב. פשוט ככה. אנשים אמרו לי כבר בעבר,שהכמויות של החלב שאני שותה ואוכלת הן לא נורמליות,חשבתי אפילו על להיות צמחונית,אין לי בעיה בכלל..אבל אז מגיע התסביך-ויטמינים שאני אצטרך לקחת,ואין לי את הזמן לשבור את הראש עם זה. מה גם שזה מוסיף המון בעיות,יש לי כמה וכמה חברים צמחוניים,והבעיות מתעוררות אצלהם בלי סוף. כל אחד יודע גם מבלי לנבור במאמרים על חלב ולעשות דוקטורט על זה,שחלב גורם להרבה ליחה [יריקות,אם תרצו
] ולפעמים גם לגירודים בגרון. אני אנסה למתן את כמויות החלב שאני צורכת,לאט לאט,אבל אני אגיע לשם. בנוסף,נראה לי שאחרי כל אימון אני מעמיסה על עצמי יותר מדי,אני לא אוכלת לפני האימונים,כי זה משפיע עליי מאוד-מאוד,ואחרי האימון,שעה בערך אחר כך,הרעב של כל היום מגיע אליי בבת אחת. וזה רע. גם בגלל שהאימונים שלי מסתיימים בערב,וגם בגלל ש-זה רע
. אין צורך להסביר. ואז כשכל הרעב הזה עולה לי לראש,ולבטן,אני לא שמה לב מה אני אוכלת,כאן נכנסת בעיית השומנים/פחמימות/חלבונים/ירקות [מעט מאוד] -אני אוכלת הכל מהכל,ולא חושבת אפילו לרגע מה כדאי ומה לא,בתירוץ של-לא אכלתי כלום כל היום,זה לא יהיה נורא כל כך. אז אלו שתי הסיבות,שלדעתי בגללן הכושר שלי לא משתפר,והסיבולת שלי גם היא נשארת על קו ההתחלה. מה אתם אומרים? מה אני צריכה לעשות עם הבעיה השניה? לא של החלב-כי על זה אני אעבוד כבר.. מחכה לתשובות!
טיפה ארוך.. רומן - תודה רבה על הרשיהמ המפורטת של מה כוללים בדיוק החלבונים הפחמימות השומנים הירקות והשאר,ידעתי את הרוב לפני כן,אבל חידשת לי גם כמה דברים. עינת ודורון- הויכוח שלכם,אם חלב חיוני לבריאותנו או לא,לא נראה לי שיש לו פתרון,מה שכן,העובדות מדברות בעד עצמן,אנשים חיים על חלב,24 שעות ביממה,מעטים האנשים ששותים חלב סויה,או אם תרצו-דבק מגע