קראתי ב...

שגיא ק

New member
קראתי ב...

עיתון שמקומי בראיון שהיה עם הכוראוגרף קלוד דדיה (´מרי לו´ ´הברווזון´...) שמתכוונים להעלות בהבימה את המחזמר ´ללכת עד הסוף´ ובבית ליסין את המחזמר ´שיקגו´ קצת נשמע מוזר שבבית ליסין מעלים מחזמר... הם בדר"כ מתעסקים על הפקות קטנות יותר... אז סתם אני כותב את זה כאן... לידע כללי

Helmsberger

New member
לא מעלים את שיקגו

לא מעלים את שיקגו בבית ליסין בעונה הקרובה, אם כי היו כוונות להעלות מחזמר ישראלי מקורי אחר בשם "המלאך", ויתכן והוא עוד יצוץ במהלך העונה. על הכוונת של הקאסט היו המוכרים: אלון אופיר, יגאל מזרחי, חני פירסטנברג... עוד נראה עוד נראה כמה טוב יהיה בשנה בשנה הבאה :)

שגיא ק

New member
´המלאך´

את ´המלאך´ של אפרים סידון מתכננים להעלות כברכמה עונות ועדיין לא העלו... בהתחלה זה יועד להבימה ואח"כ עבר לרפרטואר של בית ליסין..

gamegir

New member
אני בספק.

קודם כל, על התכנית להעלות את "ללכת עד הסוף" ידוע כבר די הרבה זמן... אבל שיקאגו? לא נראה לי. קודם כל, זה לא מופיע ברפטואר של העונה הקרובה. מתוקף היותו של בית לסין תאטרון רפרטוארי שמציג תכנית לפני תחילת העונה, אם שיקאגו לא היה שם הסבירות שהוא יכנס פתאום נמוכה מאוד- מחזמר זה דבר יקר, ודבר יקר דורש תקציב. ואם הייתה כוונה להעלות את זה הם גם בטח כבר היו מפרסמים לפני תחילת העונה כדי להחתים עוד כמה מנויים. אבל, מצד שני, אני מקווה שאני טועה. מה שיכול להיות סביר הוא שהם מתכננים את שיקאגו לעונה הבאה, או שזה הולך ללות כהפקה חיצונית שמופיעה בבית לסין- משהו כמו הפקות של תאטרון חיפה שמתארחות ב"הבימה". לילה טוב גומא

Helmsberger

New member
בית ליסין והפקות גדולות

אם הספק שלך לגבי ההפקה נובע מהיקף הפקות העבר של בית ליסין, קח בחשבון שבמהלך העונה הקרובה התיאטרון אמור לעבור לאולם החדש של הקאמרי - דבר שמחייב לדעתי שינויים כלשהם בהתחשב בגודל האולם וגודל הבמה החדשה - ומאפשר גם דברים חדשים. זאת למרות שגם עד היום הציג התאטרון באולמות חיצוניים לאולם הבית, כמו למשל במוזיאון, בבית החייל ובאולם יהלום החדש. אגב, בשנה הקרובה תיאטרון בית ליסין יציג גם בבית ציוני אמריקה.

ben321

New member
ללכת עד הסוף

נחשב דיי כישלון בלונדון מעניין למה הם מעלים את זה בארץ...

gamegir

New member
ממש לא...

בית ליסין מסוגל מכל הבחינות להרים כזאת הפקה. בטח אמרת את זה בתגובה למשפט שאמרתי על הצורך בתקציב גדול. התכוונתי, כמובן, שתקציב גדול אחד בא על חשבון כמה תקציבים קטנים, כלומר- כדי להעלות את "שיקאגו" פתאום באמצע העונה, יש צורך לגנוז כמה הפקות קטנות יותר, מה שלא משתלם לעשות באמצע העונה. גומא

למעלה