קראתי בטאגליינס שאמרו שאפשר להביא כלי נגינה מי שיודע לנגן אז מה אפשר לנגן שם?(תריך להתכונן)
1 1212 New member 23/1/05 #1 קראתי בטאגליינס שאמרו שאפשר להביא כלי נגינה מי שיודע לנגן אז מה אפשר לנגן שם?(תריך להתכונן )
P Pukipsey007 New member 23/1/05 #2 מה שאתה רוצה.. וברוך הבא בעיקרון אתה מביא את כלי הנגינה יותר בשבילך, נראה לי.. לנגן עם החבר'ה בערב וכאלה.
מה שאתה רוצה.. וברוך הבא בעיקרון אתה מביא את כלי הנגינה יותר בשבילך, נראה לי.. לנגן עם החבר'ה בערב וכאלה.
ג גיא בר און מקורי New member 23/1/05 #3 לא רק בערב אתה יכול גם לנגן בטקסים אצל אחותי במסע מי שהביא גיטרה ניגן בטקס בטרבלינקה זה היה ממש מצמרר ומרגש
לא רק בערב אתה יכול גם לנגן בטקסים אצל אחותי במסע מי שהביא גיטרה ניגן בטקס בטרבלינקה זה היה ממש מצמרר ומרגש
א אביגל ג New member 23/1/05 #4 אני זוכרת שבערב, לאחר ארוחת הערב ישבנו מחוץ לחדרים ושרנו בליווי גיטרה שמישהו הביא. זה היה כייף.
1 1212 New member 23/1/05 #6 אבל אין לי מושג מה לנגן אני מגן סה"כ כמעט שנתיים אבל אני מתמקד בגיטרה חשמלית ואז שאלו אם אני מנגן ואמרתי שכן ושאלו אם אני אוכל לנגן שם ואמרתי שאני משאר שכן אבל אין לי מושג מה
אבל אין לי מושג מה לנגן אני מגן סה"כ כמעט שנתיים אבל אני מתמקד בגיטרה חשמלית ואז שאלו אם אני מנגן ואמרתי שכן ושאלו אם אני אוכל לנגן שם ואמרתי שאני משאר שכן אבל אין לי מושג מה
L L i T a L 1 New member 24/1/05 #7 כשתתחילו לחשוב על טקסים אז יבקשו ממך.... אני לא חושבת שאתה תחליט...
T taltal3001 New member 24/1/05 #8 אותנו שאלו בראיון.. אם אנחנוו יודעים,לשיר,לנגן.. אני לא יודעת לא זה ולא זה..חחח.. אבל הביאו גיטרה אצלנו במשלחת..והיינו שרים איתה.. וגם עושים טקסים איתה..
אותנו שאלו בראיון.. אם אנחנוו יודעים,לשיר,לנגן.. אני לא יודעת לא זה ולא זה..חחח.. אבל הביאו גיטרה אצלנו במשלחת..והיינו שרים איתה.. וגם עושים טקסים איתה..