להזמין גרר?
כי את נגררת אחרי כתבה שטחית ולא משקפת, ואחרי מקרה בודד במערכת שהיא כלל לא אלימה (מצד המורים),ואת גם עוזרת להכפשת ציבור שלם של מורים שחלקם חייב להתמודד עם אלימות ילדים בגיבוי ההורים וגם אחרי עיתונאית שמה לעשות, תכתוב משהו לא מאוזן בעליל.
אז ראשית על מה שאת כתבת:
האמנם זה משקף? האם המורים שלנו אלימים? אה..כתבת שלא רק זה..תודה בשמי ובשם כמה מורים ומורות שאני מכיר...
עכשיו לכתבה עצמה: מה זה תגובת "מערכת החינוך"? נדמה לי שהמורה הושעתה עד גמר הבירור..לא? כך כתוב באותה כתבה שאת מנפנפת בה. מה תרצי שיעשו? שיגררו את המורה לגרדום? לעומת הכתבת, "המערכת" עושה עבודה קצת יותר יסודית ומתיחסת ברצינות הראוייה.
אה, ועוד פרט קטן ולא חשוב, המורה מכחישה..אבל מה היא מילה של מורה (מישהו בדק את הסטורית ה"אלימות" שלה?) מול מילה של תלמיד והוריו שאולי, רק אולי רוצים לסגור חשבון עם המורה. ואל תשכחי שמדובר בתלמיד שאולי..(לא ייתכן..) אולי (בני, פוייה, מה אתה מעליל על תינוק רגיש) אלים שאותו היה צריך להפריד וייתכן שלימוד פרטני הוא הכי טוב בשבילו.
אבל האמא (שבביתה גדל תלמיד אלים) נעלבה נורא..אוייה.
רוצה לראות משפט שקומם אותי? בבקשה:
"המורה למדעים, כך מתברר, לא גינתה את הטיפול האלים, אלא להיפך. "הלכתי להביא את התיק וכשבאתי היא אמרה לי: 'עכשיו תאכל את הדייסה שבישלת'", סיפר".
"כך מתברר", הבנת? ממי מתברר? מילד בכתה ג'...היה עוד "בירור"? אה, כן, המורה מכחישה..אבל זה לא חשוב.
וחוצמיזה התלמיד בוכה שכואב לו, יש לחצים וכו' אבל לא שמעתי למשל, רק למשל על אישורים רפואיים או שאימו הדואגת לא הביאה אותו לרופא כי אולי, רק אולי לא היה צריך... ,
בקיצור, , תקראי את הכתבה בנימה ביקורתית ואחר כך ורק אחר כך תרוצי ותנפנפי בה לפני כבוד הרב בניומין...