קראתי את זה

puma141

New member
קראתי את זה

ונזכרתי בך בני...
זו הרמה במערכת החינוך שלנו למשל.
לא אומרת שרק זה, אבל במקרה של מערכת חינוך זה גורלי, משקף ובעיקר עצוב.
לי זה נראה כמו משהו שלא יתכן בכלל.
שים לב לתגובת מערכת החינוך, ותבין את ההפקרות הגדולה..זה מה שמפחיד.

http://www.mako.co.il/news-israel/education/Article-9c8ae9d543a2f31004.htm

להזמין גרר?

כי את נגררת אחרי כתבה שטחית ולא משקפת, ואחרי מקרה בודד במערכת שהיא כלל לא אלימה (מצד המורים),ואת גם עוזרת להכפשת ציבור שלם של מורים שחלקם חייב להתמודד עם אלימות ילדים בגיבוי ההורים וגם אחרי עיתונאית שמה לעשות, תכתוב משהו לא מאוזן בעליל.
אז ראשית על מה שאת כתבת:
האמנם זה משקף? האם המורים שלנו אלימים? אה..כתבת שלא רק זה..תודה בשמי ובשם כמה מורים ומורות שאני מכיר...
עכשיו לכתבה עצמה: מה זה תגובת "מערכת החינוך"? נדמה לי שהמורה הושעתה עד גמר הבירור..לא? כך כתוב באותה כתבה שאת מנפנפת בה. מה תרצי שיעשו? שיגררו את המורה לגרדום? לעומת הכתבת, "המערכת" עושה עבודה קצת יותר יסודית ומתיחסת ברצינות הראוייה.
אה, ועוד פרט קטן ולא חשוב, המורה מכחישה..אבל מה היא מילה של מורה (מישהו בדק את הסטורית ה"אלימות" שלה?) מול מילה של תלמיד והוריו שאולי, רק אולי רוצים לסגור חשבון עם המורה. ואל תשכחי שמדובר בתלמיד שאולי..(לא ייתכן..) אולי (בני, פוייה, מה אתה מעליל על תינוק רגיש) אלים שאותו היה צריך להפריד וייתכן שלימוד פרטני הוא הכי טוב בשבילו.
אבל האמא (שבביתה גדל תלמיד אלים) נעלבה נורא..אוייה.
רוצה לראות משפט שקומם אותי? בבקשה:
"המורה למדעים, כך מתברר, לא גינתה את הטיפול האלים, אלא להיפך. "הלכתי להביא את התיק וכשבאתי היא אמרה לי: 'עכשיו תאכל את הדייסה שבישלת'", סיפר".

"כך מתברר", הבנת? ממי מתברר? מילד בכתה ג'...היה עוד "בירור"? אה, כן, המורה מכחישה..אבל זה לא חשוב.
וחוצמיזה התלמיד בוכה שכואב לו, יש לחצים וכו' אבל לא שמעתי למשל, רק למשל על אישורים רפואיים או שאימו הדואגת לא הביאה אותו לרופא כי אולי, רק אולי לא היה צריך... ,

בקיצור, , תקראי את הכתבה בנימה ביקורתית ואחר כך ורק אחר כך תרוצי ותנפנפי בה לפני כבוד הרב בניומין...

puma141

New member
סליחה על חוסר

ההתיחסות למה שכתבת, אני קצת עסוקה..
אבל אני אגיב.

קח עוד אחד-רק כי אין לי זמן..
נדמה לי שזה משבוע שעבר, אבל תקבל עוד-מלא..

כ"כ לצערי..
http://www.youtube.com/watch?v=RgoClPvT51k

puma141

New member
בני אני חוזרת בי..

אני מרגישה שגם אתה נוזף בי כל הזמן.
אם אני אענה לך אז "תצעק" עלי...שאני לא צודקת וככה! ולמה אני מסיקה
מסקנות נמהרות...

אני אענה בתנאי שתבטיח שאתה שוקל מילים בכובד ראש, כותב בנועם, לא
כועס עלי..

פומה, אני לא כועס עלייך

כתבתי מאד בציניות אבל לא אישית עלייך ואם תשימי לב גם לא הבעתי דעתי על המקרה או על מערכת החינוך. כן הבעתי את דעתי על המסקנות שלך ובעיקר על הטיפול התקשורתי. ברור גם שכשהעשן ידעך ויסתבר אולי שהמורה לא אשמה, איש לא יספר על זה בטלויזיה...
מה שאני רוצה לאמר זה שהיום כולנו אינסטנט. הכתבה וגם את הפכו למערכת שופטת בלי לשקול את העובדות ובלי לעצור לרגע ולאמר, היי פומה/בני/כתבת, מה קרה שם באמת?
ובלי לדעת מה קרה שם באמת כבר מסיקים על המקרה, על טיפול מערכת החינוך ועל המורים?
קחי אויר קודם
וקחי חיבוק

puma141

New member
בנילה הלו

אז קודם כל קיבלתי מה כתבת:)
מתאים לך רכות, שתדע..

האמת שלגבי מערכת החינות רציתי להביא לך כתבה אחרת, אבל שמתי את זו.
אז אני אחפש ואראה לך.
בכל מקרה זו מערכת נוראית.. אין לך מושג כמה.

אני אחפש עוד מעט את הכתבה שקראתי ואביא לך.

למעלה