קראתי את המאמר...

Adiya

New member
קראתי את המאמר...

נומרולוגיה וזוגיות-מפתחות הקסם להצלחה אז קודם כל... תודה רבה לך מיכל אני מאוד נהניתי לקרוא אותו :) עכשיו סתם שאלה.. לי קוראים עדי ואני ניסיתי לראות מה יש בתוך השם וגיליתי ידע עד יד יעד דע די אז זה אומר שאם אני אשתמש בדברים האלה שמצויים בשם שלי כמו למשל ידע זה יעזור לי? אז איך אני יכולה לפרש למשל את "די " ואת "יד " ואת "עד" ? אשמח אם תהני לי :)

נכון מאד עדי בדיוק הבנת את הפואנטה

אם תשתמשי במפתחות שמצאת ההצלחה תהייה מצויה בידייך לנצח. זה הסוד הקסום. ודאי שידע יעזור לך את הרי מחפשת אותו כול הזמן... את די את יכולה לפרש לדוגמא בזה שתפסיקי להיות טיפוס מרצה ותדעי לעמוד על זכויותיך ולהגיד די במקום הנכון. את יד את יכולה לנצל וללכת ללמוד רייקי או כול קורס הילינג אחר ולהגיש עזרא בריפוי אנרגטי לך ולאחרים. עד- משמע לנצח נצחים. ועל מנת לדעת עוד ועוד דברים על עצמך לשם כך ישנם יועצים ומאבחנים בנומרולוגיה קבלית. אם תחליטי לבחור בי ליעץ ולכוון אותך בצורה יותר מעמיקה, הפרטים שלי מופיעים בכל מקום שתרצי ותוכלי לתאם איתי פגישה. בהצלחה בכל בחירה

mahayan123

New member
מיכל איזה מאמר?

נשמע מאוד מעניין הנושא הזה של נומרולוגיה קבלית וכבר כתבתי לך, פשוט את נמצאת בכפר יונה ואני בחיפה ודי רחוק לי.... אשמח לקבל פרטים מעין

מעין היי- המאמר בנושא נומרולוגיה קב

קבלית וזוגיות הוא מופיע גם ברשימת המאמרים כאן http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=199&art_id=15 אצרף עבורך קישור ישיר יום נפלא

למעלה