קראתי את הכתבה הלב נשבר לי זה פתח לי את הפצע הכי כואב שלי
מ מיכל@ל New member 4/8/01 #1 קראתי את הכתבה ../images/Emo10.gif הלב נשבר לי זה פתח לי את הפצע הכי כואב שלי
י יסמין` New member 4/8/01 #4 פשוט נורא... הכתבה הזאת... ומיכל..... כל מילה שאומר לך לא תוכל להביע את רגשותיי..... וקרוב לוודאי לא תעזור.... אז נותר לי לעשות רק את זה
פשוט נורא... הכתבה הזאת... ומיכל..... כל מילה שאומר לך לא תוכל להביע את רגשותיי..... וקרוב לוודאי לא תעזור.... אז נותר לי לעשות רק את זה
ט טלי ל. New member 5/8/01 #5 עוד לא קראתי.. אבל אני רק יכולה לתאר לעצמי מה עובר עליכם..בעצם לנסות.. אבל..אני גם יודעת שאת החוזק אתם שואבים מנוכחותן ואהבתן של הבנות..ולא שוכחים את.. איתכם, אוהבים
עוד לא קראתי.. אבל אני רק יכולה לתאר לעצמי מה עובר עליכם..בעצם לנסות.. אבל..אני גם יודעת שאת החוזק אתם שואבים מנוכחותן ואהבתן של הבנות..ולא שוכחים את.. איתכם, אוהבים
ד דיאנה* New member 5/8/01 #6 מיכלוש חשבתי כל השבת על הפצע הזה שלכם. דליה יאירי אמרה פעם באיזו תכנית שאנשים שחוו שכול חיים תמידית עם פצע מדמם מתחת לחולצה. זה סוג של שכול. כאן נגמרות לי המלים. מחבקת אותך. לילה טוב מתוקה.
מיכלוש חשבתי כל השבת על הפצע הזה שלכם. דליה יאירי אמרה פעם באיזו תכנית שאנשים שחוו שכול חיים תמידית עם פצע מדמם מתחת לחולצה. זה סוג של שכול. כאן נגמרות לי המלים. מחבקת אותך. לילה טוב מתוקה.