קראתי את ההודעות

keren1

New member
קראתי את ההודעות

שרשמתי פה בפורום וגיליתי שהמילה "מותש" מופיעה המון. אולי יותר מדי. וזה מפריע לי באיזה מקום. נכון יש לנו שלושה קטנטנים. אבלל.... אתמול שוחחתי על כך עם בעלי. עד ספטמבר הייתי שנה בבית עם התאומים. כל מטלות הבית עשיתי בששון ושמחה. אבל עכשיו שאני עובדת שוב אני מגלה שאני חוזרת הביתה ועושה את אותם מטלות (בפחות ששון ושמחה). בסך הכל עברו חודשים וחצי וכבר אני מרגישה מחוקה. ניסיתי להסביר לו שמעצבן אותי שאני חוזרת הביתה ומתחילה עם כביסות, כלים וילדים והוא מגיע (בערך בשש) ופותח את ה TV ומתחבר לערוץ 5 (האם ניתן לבטל ערוץ זה?). אני שמחה לדווח שהגענו להסכמה שעד שהילדים הולכים לישון בסביבות 8 אין TV. זה רק שעתיים שלוש. ואחרי שהם הולכים לישון עושים את מטלות הבית ביחד !! נקווה שזה יעבוד. בעלי טוען שאנו בשלב בחיים שאנו כן מבטלים את עצמו מול ילדנו וזה בסדר. אני לא מסכימה איתו. אני חושבת שמותר לנו מדי פעם אפטר של אחר צהרים.

אפרת_ח

New member
תסלחי לי על הגלישה מפורום פמיניזם

אבל עד עכשיו מה שהיה זה ש^^את^^ ביטלת את עצמך מול הילדים והבעל ראה ערוץ 5 בכיף, אז בטח שזה היה לו בסדר. אני מקווה שהסידור החדש יעבוד לכם!!!

לאה_מ

New member
עבודות בית זה לא חובה רק של האשה!

בעיקר אם הבעל מגיע בשש הביתה. אין שום סיבה שהוא יצפה בערוץ 5 וירים את הרגלים בזמן שאת שוטפת רצפה. אני אוהבת לבלגן ושונאת לסדר. בגלל זה יש לי עוזרת, והיא עושה את עבודות הבית. לפחות את אלה שאני לא סובלת. בשביל זה אנחנו עובדים ומרוויחים כסף, כדי שנוכל לקנות לנו פטור מעבודות בית. בשאר יש די שיתוף, אם כי בן זוגי חוזר הביתה בד"כ בסביבות 7-8 בערב. אבל לא רק מותר אפטר של אחר הצהריים, אלא חייבים. משום שהילדים יהיו קטנים עוד הרבה שנים, ואני לא רואה איך את צריכה לוותר על חופש, אם השגרה מתישה אותך. ואגב, זה לגמרי בסדר שתקבעו שמדי פעם אחר הצהריים בעלך נשאר עם הילדים, ואת יוצאת לשתות קפה עם חברה. אין על זה איסור בתורה...

keren1

New member
בנות שלא תבינו...שכאילו

אנחנו גרים במערה ובעלי מושך אותי בשערותי. חס וחלילה. קודם כל גם לנו יש מנקה (תבורך) וגם לי יש פטור ממנקיונית גיהוצים וכו´ המצב היה כך שבשנה שאני הייתי בבית באמת אני הכל עשיתי. הוא הגיע מהעבודה וטבעי שירצה להסדיר את נשמתו. מה שקרה מאז שאני עובדת והוא עדין חשב שההסדר ממשיך (תיקנתי את טעותו). מה שכן גם לפני שנה וגם עכשיו מקלחות והלבשת פיגמות (עסק לא פשוט לעצמו) הוא עושה.

nonana

New member
אפשר לעשות סרט דקומנטרי

על משפחות בארץ ולגלות שאצל כולם הרוטינה חוזרת על עצמה. גם לנו יש מנקה אבל............. עדיין צריך לסדר ולנקות את הבית. וכביסות??????????.. אני לא חושבת שאפשר לפתוח את דלת חדר הכביסה מבלי שערימה ענקית תיפול עלינו. פשוט זה קיים בכל בית- בעלי בעיקר מטפל בגדולה אני יותר בתאומים. האמת בעבודתי הקודמת הייתי הרבה בח"ול והוא ממש גידל את הגדולה. בגלל זה יותר קל לו איתה. גם לנו יש שלושה קטנים ואני מאד מבינה אותך. צריך חופש ופשוט תדרשי אותו. השנה היינו פעמיים בח"ול כי היינו צריכים זמן לעצמנו. אם לא ח"ול אפשר סופ"ש יחדיו. ואם את צריכה גם חופש ממנו - אני הולכת עם חברות לקפה או סרט- מומלץ מאד

keren1

New member
בתחילת החודש

היינו בסוף שבוע בבקתה בצפון עם זוג חברים (בלי ילדים). סוף שבוע מרגיע ומהנה עם כל הצו´פרים הקטנים. מה אגיד לך בעלי התעורר 3 פעמים בלילה וחיפש את מתן במיטה וכמו אהבלים קמנו ב7:00. יותר מזה?

nonana

New member
רבותי ההסטורי חוזרת....../images/Emo79.gif

זה כלכך מובן אבל זו הבעיה בנופש קצר עד שאתה מתחיל להנות זה נגמר. משום כך אנחנו לקחנו חופשים קצת יותר ארוכים. אחד חמישה ימים. שני שמונה (אל תשאלו אילו אסונות קרו באותו השבוע). אבל לנו זה היה שווה. נכון יומיים ראשונים לא היה שקט. קמנו מוקדם וגם הרבה באמצע הלילה (את זה אני יכולה להגיד על עצמי). אבל אח"כ תענו.....ג. קמנו אמנם בשמונה אבל היום היה שלנו בלבד.

למעלה