קראפ

קראפ

כרגיל אני מקבלת סימפטומים מוזרים.
שמתי סרום פנים ששכב אצלי במגירה ללא שימוש כמעט עכשיו הוא ידוע כמחמם קצת אבל ציפיתי שיחמם קצת את הפנים וזהו אולי ארגיש חום כמה דקות ובזה זה יגמר אחר כך הלכתי והיה לי פשוט חום פנימי שלא הפסיק עד עכשיו אבל לעומת תופעות של גלי חום ( שלא אמורות להיות לי בגילי ואולי זה רגשי אני צריכה לבדוק את זה) הגוף שלי דווקא קריר למעלה בחלק של העור או לפחות לא מזיע כאילו בסדר כזה אבל לצערי הרגשתי כמה שעות פשוט חום פנימי וגם קרח לא עזר.
לא נראה לי שזה גלי חום גם כי אני לא בגיל וגם כי אני גם ככה ידועה כמישהי שכל מיני דברים מוזרים קורים לה כשזה נוגע לסימפטומים פיזיים אבל אני בהחלט צריכה לבדוק את זה עם המטפלת שלי אולי זה קשור לקרם פנים ( שלא אמור לדעתי לעורר בעיות כאילו בקנה מידה כזה), ואולי זה תגובה רגשית למשהו.

מודטחדש

New member
למה את לא פונה ליצרן?

אולי תהיה להם איזו תשובה. אולי גילית משהו שהם לא ידעו עליו. וכמו במקרה של תרופות רבות, בודקים אותן על מספר קטן של אנשים (או חיות מעבדה - איכס) ומוציאים אותן לשוק. אחרי זמן קצר מסתבר שהם (אולי) עוזרות למשהו אבל הורסות איברים משמעותיים שלא נלקחו בחשבון.

מודטחדש

New member
גם 'טבע' אמורה

להיות חברה טובה. גם 'פייזר'.... זה לא אומר שהן חפות מפאשלות במוצר כזה או אחר. או בתגובה אצל אדם כזה או אחר. אני לא מאשים שום חברה שהיא לא טובה. קחי את התרופה הכי "פשוטה". קראי מה כתוב ב-"השפעות לוואי"...

מודטחדש

New member
למה לזרוק?

לא עובד? נותן תוצאות שליליות? מגיע לך כל כספך בחזרה!!! תחזרי אל מי שמכר לך את זה ודרשי את כספך.

דווקא זה עשה בדיוק את מה שזה צריך לעשות

לעורר את מאורי האש .
חיוב שלך במשא ומתן וערבות הדדית .
וקיבלת אנרגיה מה רע .
דוד

למעלה