קראנק

קראנק

אני יודע שרוב הפורום חושב שזה סגנון צעקני שנועד למטרת כסף בלבד, וזה אולי נכון, אבל הסגנון הזה הוא גם הדבר הכי מקפיץ ומעיף ת'צורה שיצא לי לשמוע בשנים האחרונות, ואחריי שראיתי אנשים מכל העולם מצלמים את עצמם רוקדים "Crank Dat Dance" "SNAP YO FINGERS" ו- "get low" פתאום קלטתי איזה קטע יש לסגנון הזה, וכמה הוא הולך להחרט על ספר ההיסטוריה של ההיפ-הופ, אם נרצה או לא- הדבר הרעשני הזה פשוט כובש!! אז תעשו את זה שרשור קראנק ושרשרו לפה את כל השירים הכי מעיפים שאתם מכירים

Funky Giraffe

New member
היפ הופ בלי סנייר או היי האט

ועם סאונדים מסונטזים מעבר לגבול הטעם הטוב, זה ההיפ הופ הכי אנמי שיכול להיות. לא מקפיץ ולא בטיח, אותי לפחות.

extra g

New member
בלי סנייר או היי האט?

מה? אמנם לא סנייר או היי האט חי, אבל התפקידים האלה נמצאים שם...

Funky Giraffe

New member
לא אמרתי חי

ברוב השירים יש בייס דראם (עלאק בייס דראם, קיק מסריח בשתי שקל) וקלאפ של TR-808 מהסוג הנכחד. לעיתים נדירות מאוד אפשר למצוא היי האט של TR-808 או 909... הכי מבאס בארץ... וכל הסינטים של NORD נשמעים הכי מעפן שיכול להיות.

חולוני

New member
2 שירים מ-Crunk Juice

Don't Fuck Wit' Me - הפקה של ריק רובין, קראנק-רוק לפנים. Stick That Thang Out - הפקה של הנפטונז, הכנסתי אותו לאוסף הנפטונז האלטרנטיבי שלי.

dune d

New member
תעשה חיפוש על המילה הזו

בפורום ותקבל לא מעט תוצאות לדעתי. אני בכל מקרה ממליץ על חומרים של פיטי פאבלו, הפקות של ליל ג'ון כמובן.

קראנק זה דבר טוב.

כל עוד הוא מבוצע בצורה טיפשית ומקפיצה, כמו שהוא נועד להיות. זה טוב שיש גם צדדים כאלה כיפיים בהיפ הופ. לא יודע מה אתכם אבל אני נהנה מזה מאוד.

O M R 1 1

New member
הקראנק האהוב עלי ביותר

Last call מתוך speakerboxxx ביג בוי ליל ג'ון והחברה מהמזרח. זה לא ממש קראנק כמו get low וsnap yo fingers אבל זה מצוין !

omerr8

New member
מה עם E-40?

הוא גם בקראנק לא? בכל מקרה לבנאדם יש פלואו ענקי וסטייל בכמויות. ממליץ.

obd4life

New member
e-40 עושה הייפי

שזה דומה לקראנק אבל לא...זה עוד יותר מטומטם,יש להם מושגים מחורפנים לגמרי(קשור לעובדה שהם מאיזור המפרץ של קליפורניה ושם יש את הגראס הכי טוב וחוקי בארה"ב) מי שמעוניין להבין מה זה הhyphy music שיוריד את האלבום hyphy hits מהאינטרנט ויקבל מושג לטמטום המקפיץ הזה,קראנק מיועד יותר לביטים כבדים יותר,או לפחות ככה הוא התחיל(למי שזוכר את bia bia של ליל ג'ון שאירח את too short והכיר לעולם לראשונה איזה ראפר לא כ"כ מוכר כיום בשם ludacris... המלצות לקאנק(חוץ מlast call שתכלס גם אני מת עליו ברמות)-petey pablo-vibrate, bubba sparxxx-back in the mudd remix, young buck-shorty wanna ride with me, lil jon-go showty go, pastor troy-are we cuttin ובכוונה הבאתי יותר את אלה שמקפיצים ולא את הכבדים בהכרח...

אם כבר הייפי

אף פעם לא התלהבתי מהסאונד של הז'אנר הזה, אבל בשבוע שעבר נתקלתי בקליפ החדש של Mistah F.A.B ונגנבתי. קוראים לשיר Ghost Ride It והוא מסמפל את הנעימה האהובה מהסרט "מכסחי השדים" (אגב, חברת ההפקה של הסרט רוצה לתבוע אותו על הסימפול). Ghost riding היא אחת התופעות היותר מטומטמות שנתקלתי בהן בחיים שלי, לפיה יורדים מהאוטו תוך כדי נסיעה ומתחילים ללכת/לרקוד מולו/לצידו. כל כך דבילי... אבל השיר הזה עושה את זה מגניב, אהבתי במיוחד את השורה על פטריק סוויזי. קליק לצפייה - תגידו שזה לא מגניב...

dune d

New member
יאללה

אז יש לי קצת זמן היום לשם שינוי והנה כמה דברים שאני ממליץ: Keak Da Sneak - 3 Freaks ft Turf Talk & Droopie Prod. DJ Shadow Dem Franchize Boyz - On Top Of Our Game האלבום מעולה Deep Side feat. Petey Pablo - Deep Into Your Coochie Cubo feat Chingo Bling & Jimmy Chocolate - M.I.A.M.I. Nelly Ft St. Lunatics & Paul Wall- Grillz Dj Semtex Presents - Crunk And Grime אלבום שמשלב בין קראנק לגריים, שווה במיוחד וכמו שכבר אמרתי לדעתי יש לפיטי פאבלו אחלה חומרים בסיגנון הזה, כנ"ל גם ל-3 6 מאפיה המעולים.

למעלה