קראו!!!

D SHADY

New member
קראו!!!

באמת שכל נושא הגזענות כבר יצא לי מכל החורים אבל הכתבה הזאת באמת העלתה לי תסעיף העצבים
כאילו לא שזה איזה קומץ קטן של אנשים שתומכים בו אלה יש דיי והותר אנשים שסוגדים לו וזאת אפשר לראות גם לפי התגובות לכתבה ויש גם המשך לחלק השני של הראיון,והוא עוד מדבר על החרבת כנסיות?!אני רוצה לראות איך בארה"ב למשל מישהו יציע לגרש את כל היהודים וידבר על החרבת בתי כנסת,הרי ישר יתחילו לבכות ולהתבכיין על אנטישמיות "מסכנים" ועל מה שהוא כתב אפילו לא התיחסו לזה אני אפילו לא רוצה להמשיך להגיב שלא אחרוג מהנורמות!

Evil Gremlin

New member
../images/Emo46.gifדי! כמה מעצבן

זה בדיוק כמו שהנאצים היו...ותשים לב שבהרבה מהתגובות אנשים מסכימים איתו!

Russia 4 Ever

New member
תגובה

האמירה שלו: "אתם הדמוקרטים, אתם אלו שצריכים לשחק בכללים האלה. אנחנו לא דמוקרטים ואנחנו לא כבולים בכללים האלו". הזכירה לי אמירה של יוזף גבלס: "אם הדמורטיה נהגה כלפינו, כשהיינו באופוזיציה, לפי העקרונות הדמוקרטיים הרי היתה היא חייבת לעשות זאת. אך אנחנו לא אמרנו מעולם שאנחנו מייצגים את העקרון הדמוקרטי". גם כהנא עצמו, בתמונה משמאל, מזכיר לי מישהו מאוד ספציפי (תפעילו את הדמיון...).

SupermanZW

Well-known member
נו, זה חבר של "כהניסט בדם"

לא הגזען הראשון ולא האחרון, כ"ך הוכרזה כארגון טרור והוצאה מחוץ לחוק בצדק, אין מה לדאוג. בארה"ב הוא כבר מזמן היה נכנס לכלא, כאן לצערי מוותרים לו.

Dynamo1929

New member
פשוט בזיון

שטרוריסטים כאלה מתהלכים חופשי וממשיכים בהסתה ובגזענות חמורה. בושה למדינת ישראל.

Evil Gremlin

New member
נכון

זהו! הבנו שהרבה אנשים לא אוהבים אותנו.... בסדר אי אפשר שכולם יאהבו אותך...תפסיקו להתיחס לכל זה יותר מדי

למעלה