קראו..:)

LizLuvGC

New member
קראו..:)

הלכתי היום בערב לקניון שלנו וכזה נכנסנו אני וחברה שלי לטאואר רקורדס והתחלנו לחפש דיסקים של גוד שארלוט, באסטד וסימפל פלאן עכשיו לא מצאו כלום..חח אז באנו למוכר והתחלנו לשאול אם יש את זה אז הוא אמר היה גוד שארלוט אתמול גם את הדיסק הישן וגם החדש...וכבר קנו! והיה להם רק עותק מכל אלבום..:( עכשיו איזה חמוד המוכר!! יואוא! הוא חייך אלי
ואז הוא הזמין בשבילי את הדיסק!
הקיצר עכשיו אני צריכה לחכות והוא יתקשר אלי..:)

EleVaTioN

New member
נדמה לי...../images/Emo129.gif

שאני קניתי את העותק האחרון
היום הלכת? את מראשון נכון? בקניון רוטשילד? אני קניתי את הישן היום

LizLuvGC

New member
וואלה

וואלה נחמד..איזה כיף לך! נכון יש שם מוכר עם עיניים כחולות ושיער שטני ארוך? איזה חמודדדדד כן אני מראשון...

EleVaTioN

New member
לא זוכרת...../images/Emo129.gif

הייתה שם אחת שעשתה לי חשבון
בואנה בראשון את הולכת ברחוב וכל הזמן רואה את אותם האנשים חחחחחחח רציניייי כל פעם שהלכתי נתקעתי במישו שראיתי חצי שעה לפני
איזה עולם קטן

EleVaTioN

New member
ואם כבר...../images/Emo129.gif

אני רוצה לומר, שבדיסק שניתי היום השירים כל כך לא נשמעים אותו דבר! כמו אלה שבנט ממש ממש ממש אבל ממממממממממממממממששששששששששש לא! בדיסק הם הרבה יותר יפים
ולא זו לא האיכות-ממש הוסיפו מילים, הקצב הכל. או שפשוט קניתי איזה חידוש שהם עשו לדיסק?

LizLuvGC

New member
חחחח

חחח מגניב!! אין לי מושג למה זה ככה...חחח אני מחכה ליאנג אנד הופלס... איזה חמוד המוכר!
את גרה בראשון?! באיזה איזור? איזה בצפר את לומדת?

joelgirl

New member
חחחחחח

אם את מתכוונת שקנית את האלבום הראשון אז הוא יצא במין מהדורה מיוחדת כזאת שהם חידשו את רוב השירים ותשמעו קטע- פנו אלי מהאתר של כריסטינה מגעילרה והם רוצים להחליף בנארים חחחחחחחחחח

EleVaTioN

New member
חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo129.gif

הממממ אז בטח קניתי את החידוש הוא מדהים
ואינני מראשון אני מאשדוד

למעלה