קראו.. שווה הצצה..

קראו.. שווה הצצה..

מספרים שפעם אחת, במקום כלשהו על פני האדמה, התאספו כל הרגשות והתכונות של בני האדם.. היה להם משעמם לכן שיגעון הציע: "בוא נשחק מחבואים"! הסקרנות הרימה גבה, ומכיוון שלא ידעה להתאפק שאלה: "איך משחקים במשחק הזה?" השיגעון הסביר: "אני אכסה את העיניים ואספור עד מיליון, אתם תתחבאו וכאשר אסיים לספור, אחפש אתכם.." ההתלהבות רקדה עם האופוריה, השמחה קפצה כל כך גבוה שזה שכנע אפילו את הספק וגם את האדישות... אך לא כולם הסכימו להשתתף: האמת העדיפה שלא להסתתר שהרי בסופו של דבר תמיד מגלים אותה.. הגאווה אמרה שמדובר במשחק מטופש (האמת היא אמרה את זה כי הרעיון לא היה שלה). אחת שתיים שלוש.. התחיל לספור השיגעון... הראשונה שהסתתרה הייתה העצלנות היא הסתתרה מתחת לאבן הראשונה שמצאה בדרכה. הקנאה הסתתרה מאחורי עץ ההצלחה אשר במאמצים רבים מצאה מקום בצמרת של העץ הכי גבוה.. הנדיבות כמעט שלא יכלה להסתתר כיוון שכל מקום נראה לה נפלא בשביל חברותיה, ולכן ויתרה עליו: "חור בגזע העץ? מושלם בשביל הצניעות! מאחורי כנפי פרפר? מושלם בשביל החושניות!" וכך הלאה התשוקה הסתתרה בלוע הר געש, ואהבה בתוך שיח שושנים. 999,999 מיליון!! סיים השיגעון לספור והחל בחיפושים.. ראשונה נמצאה העצלנות-רק שלושה צעדים משם, אח"כ מצא את הספק יושב על הגדר ולא מצליח עדיין למצוא היכן להסתתר. אח"כ שמעו את התשוקה מרעידה את הר הגעש. פתאום הופיעה הקנאה ועימה גם ההצלחה.. רק האהבה לא הופיעה בשום מקום.. השיגעון חיפש מתחת לכל אבן, מאחורי כל עץ, בפסגות ההרים....וכשעמד להתייאש ראה שיח ורדים והחל לחפש בין ענפיו.. פתאום נשמעה צעקת כאב: הקוצים פצעו את האהבה בעינה.. השיגעון לא ידע מה לעשות בכדי להתנצל: בכה, התחנן,ואפילו הסכים להתלוות אליה לכל מקום! ומאז אותו יום - האהבה היא עיוורת והשיגעון מלווה אותה!

זה מהמם!!

חברה שלי הראתה לי את זה לא מזמן, ואני עדיין חושבת שזה הדבר הכי יפה שקראתי! אוהבת -

אנהלה

New member
אני מכירה את זה כבר הרבה זמן וזה תמיד עושה לי צמרמורת זה מדהים!

LipStiK

New member
ווואי../images/Emo99.gif

אהבתי מאוד... איזה סיפור יפה! מי כתב אותו?

OHHH../images/Emo23.gif../images/Emo45.gif

למעלה