קראו לי אז באתי

קראו לי אז באתי

טוב אני לא כתבתי פה הרבה, אבל אשמח לבקר ולתת כתף. אני טייפ 2 בשנה האחרונה על לנטוס. מרגישה הרבה יותר טוב. הצלחתי להוריד קצת במשקל אבל זה הולך לי קשה. בעיית הבעיות שלי עדיין זה משמעת אוכל נורא קשה לי עם. אבל מA1C 12 ירדתי ל9.4 הדרך עוד ארוכה וחסר ספורט וירידה יותר מואצת . זה גם יבוא. שושן אני מאחלת לך בהצלחה בניהול הפורום עם חן. לילה טוב

לזר

New member
איזה מזל!

גם אני מזל בטולה (26 באוגוסט). לא מגיע לך המוגלובין מסוכרר שכזה. איך את מסתדרת עם הלנטוס? פעם או פעמיים ביום? ספרי. ספרי מה את אוכלת? יתכן שלא האוכל אשם? לפי דעתי, הירידה במשקל תוליך בהכרח גם להמוגלובין מסוכרר הרבה יותר טוב. למה אני חש שרוחך נפלה? לא! אסור הדבר, כי דם זה עוזר מאוד... רק בריאות

לזר בוקר טוב

אני שמחה שאתה שוב פה חיפשתי ושאלתי בשלומך . אני רואה שאתה חזק בפנים עם הצילומים יישר כוח, יש לציין שכל מה שאתה עושה עושה ביסודיות ומקצועיות. הלוואי עליי. אז ככה אני לוקחת 54 יחידות לנטוס ומצאתי שכשאני מחלקת ל30 בוקר ו24 לילה זה טוב בשבילי אני קמה. עם ערכים טובים. עכשיו לבעיה העיקרית שלי שכל הערכים מושפעים ממה שאני אוכלת וזה ברור. למרום שבמהלך 7 חודשים הצלחתי להוריד 8 קג' עם שינוי קטן ביותר בהרגלי האכילה, למעשה הורדתי רק כמויות. אין לי משמעת עם אוכל, אני לא אוכלת ארוחות מסודרות. אני לא מצליחה לא לגעת בכלל בגלידה או עוגה, או בגט. אבל אני יודעת מה המזונות שממש מקפיצים לי את הסוכר, ומהם אני ממש משתדלת להימנע. וזה פיתה, לחם לבן ,חלה, בכלל קמח לבן ומוצריו אפילו אורז לבן מקפיץ לי. אז נהבחינה הזו די מצליחה כל הזמן להישתמש בלחם שיפון או חיטה מלאה, ולמדתי להכין לי טוב את האורז החום. הוספתי דייסת קוואקר לתפריט שלי לפעמים בוקר לפעמים ערב. עם הפירות גם קשה לי אני נורא אוהבת פירות. כמובן שיש איתי עוד בעיה והיא התמדה בספורט ניסיתי 3 חודשים עשיתי הליכה וזה היה נהדר. לא הצלחתי להמשיך. אבל מאז שאני עם הלנטוס, יש לי פרקי זמן גדולים שאני מתעוררת בגבולות ה130,150 ולמעשה רק אחרי ארוחות אני גבוה.כאבי רגליים פחתו. (האמת נורא התפלאתי שאני עדיין 9.4) חשבתי שהתוצאות יהיו טובות יותר. חוץ מזה שאני מאשימה את עצמי בחוסר התמדה, ועצלנות בנוגע לאוכל. יש לי סיבות אמיתיות לקצת מתח ולחץ בחיי שלוקח ממני אנרגיה לטפל בעצמי, אני מפרנסת יחידה ופוטרתי לאחרונה מהעבודה, ואני יודעת שזה עושה את שלו , מלחמת ההישרדות, או לספק לעצמי את הטוב ביותר. אבל רוחי לא נופלת אני נחושה להצליח פעם הייתי בהכחשה,וממש שנאתי את היותי סוכרתית. היום אני במקום אחר לגמרי אני יודעת שאפשר לחיות עם זה טוב. ובאמת באמת שהיה לך חלק בגיבוש הזה אצלי, הייתי באתר שלך, ואני קוראת הרבה את מה שאתה כותב. כמובן שאני שמחה שחזרתה ואשמח לקבל ממך כל רעיון איך להגיכ לתוצאות טובות יותר. שיהיה יום נפלא.

לזר

New member
מצטער על כך שתשובתי כה מאוחרת

אני לא חושב שלארוחות הסדירות יש משמעות למשקל הגוף. ההרגל לאכול בשעות מסוימות יכול להתפרש רע מאוד לפעמים על ידי הגוף. אם ידוע לגוף שהוא יקבל מזון בשעה מסוימת, אז יש הפרשות לעיכול בקיבה. אם את לא אוכלת בשעה היעודה זה לא טוב. המציאות שלנו היא משוגעת ורק המבוגרים בפנסיה יכולים לאכול במועד קבוע. אני נוהג הפוך: אוכל רק כשאני רעב ולא סתם. כל דבר מגובה באינסולין. את לא יכולה כך, זה ברור לי,הלנטוס עבורך הוא כמו הבזל של המשאבה. הבזל של המשאבה לא משחק תפקיד בתזונת הסוכרתי. רק הבולוס. לך אין בולוס, אלה תרופות שמועד פעילותן לא ברור גם לרופאים. אי אפשר לדעת מתי התרופה בשיא או חסרה בגוף וכמה. לפי דעתי, רק פעילות גופנית יכולה לתרום רבות לאיזון שלך. נסי לעשות אותו בקביעות ותראי מה קורה כל טוב

לזר

New member
מקווה שמחר אקבל סברס טריים

ואשלח לכולם שצולמו ישר מהחווה

לזר הרקפת יפיפיה

ואני חשבתי שרקפות הן רק בסגול ודרך אגב אתה מרשה לי לשמור את הצילומים שאתה מעביר לפה, זה פשוט מדהים. ולעיניין האיזון שלי , כשאני קוראת את דברך אני מבינה יותר ויותר גם חשוב לי הפעילות הגופנית. ואני חייבת לקחת את עצמי בידיים. תודה

לזר

New member
רקפות בכל הצבעים, היי זה משהו

בהחלט, את יכולה לשמור את הצילום. הרי הוא בשבילך. משפט נוסף שמזמן כבר המליצו לכל בני התמותה ביחס להרגלי התזונה וזה כולל אותנו הסוכרתיים: לאכול לפחות 6 פעמים ביום ארוחות קטנות. אין צורך, לפי דעתי לאכול במועדים קבועים מראש. לא, זה לא משמין. אם האינסולין מתלבש עליך טוב, אין שום סיבה להשמנה. משהו שלא חשבת עליו מגיע עכשיו, עכשיו: הביטי בהוריך ושאלי: איזה מבנה גוף אני ירשתי משניהם? הביטי טוב, טוב. לאחר שתגיעי למסקנה, תוכלי גם להניח בודאות גבוהה מאוד שזה מה שמצפה גם לך. לא ניתן להימנע מהגנים התורשתיים ותיהיה הדיאטה והפעילות הגופנית אשר תיהינה - זה העתיד. רק שינוי מלאכותי בגוף וגישה דרסטית מאוד יכולה לשנות זאת. זה ממני והנסיון שלי בהתבוננות באנשים סביבי, כולל המשפחה שלי ושל אשתי וגם הילדים. אני מתבונן ישירות וגם דרך הצילום

הי לך ותודה

האם הירידה היא מהלנטוס? האם זה במקום כדורים? האם לא ניתן להעלות מעט את המינון אם את יודעת שאת אוכלת יותר?

כן בהחלט הירידה מהלנטוס

ואני ממשיכה לקחת גלוקופג' ןגלובן. אני צריכה להפסיק לאכול יותר זהו. רק שאצליח. האמת ששמתי לב שהמינונים של הלנטוס גבוהים. אני פשוט רעבה וזה מן מעגל כזה. עד לפני 3 שבועות לקחתי 20 בוקר 20 ערב אבל בעקבות תוצאות הבדיקה עלינו שוב קצת.

למעלה