קראו והשכילו

akobig

New member
קראו והשכילו

עברי כותב ומלחין שירים מדהימים ואני מאוד מצליח להתחבר אליהם, כנראה בגלל שהוא מזל דלי כמוני אז יש קרבה כלשהי בין האישיות שלו לשלי ואני מאוד מתחבר לשירים. חוץ מהתוכן שמתי לב שלשירים שלו יש תמיד מבנה\תבנית מודגשת חוזרת - מה שמתאים למזל דלי מבחינת החוש הטכני. תחשבו על זה, תקראו את פרופיל המזל ותלמדו קצת על עברי! אולי יום אחד יהיה לי כוח ואני יאסוף את כל הדוגמאות מהשירים וישווה הכל לפרופיל המזל. מה שיכול לקחת הרבההה מאוד עמודים פה בפורום ואולי למלא אותו קצת! תזכירו לי

האמת, זה נכון

שימו לב שהשירים שלו בדרך כלל מורכבים מבית-פזמון-בית פזמון-(לפעמים יש גם פעם שלישית-בית ופזמון) לפעמים לפני הפזמון יש עוד שורה שלא קשורה לבית ועוד איזה בית שלא תואם את המבנה של הבית הרגיל... הבנתם מזה משהו??????????

נו בטח שהבנו...

את שתית היום יותר מדי קפה! אני לא מאמין בכל החארטות האלה ככה שזה לא משנה... אבל יהיה מעניין לקבל דוגמאות סתם כדי לראות! אגב... איך דלי הולך עם בתולה?

דוגמאות:

צוכה בוחקת: פזמון-בית-פזמון-בית-פזמון ובית שונה מהבית הרגיל (ראיתי שמה שני פרקים והם יפים ואמיצים...) איש יקר: בית-פזמון-בית פזמון- בית שונה (חצי ירח מביט על בן אדם שלא זורח...) כמה שאני אוהב- בית -פזמון-בית-פזמון בית שונה (כיא ין לי צורך במכונית...) תמיד אהבה שוב, אותו סיפור, והבית השונה הוא "אז זה יפני או סיני... יש עוד הבמון... והקטע עם השורה לפני הפזמון אפשר לראות לדוגמא ב"ביום שמש יפה" "והיא טובה בשבילי אז היום אני לא נותן לה ללכת..." ועוד ועוד...

למעלה