קראו והשכילו =)

Fexonite

New member
קראו והשכילו =)

שלום שוב! כל משתמש קבוע של פורום זה בוודאי קרא חלק מהודעותי, הודעותיו של wheelman או אמיר מנהל הפורום אחד לשני ואחד על השני, כמו כן משתמשים נוספים שמחו לגבי מנהל הפורום וכאלו שמחו מכנגד והגנו על מנהל הפורום, ניתן לשבת ולהסביר מה התרחש בשבועות האחרונים במשך כמה ימים, אבל אקצר ואומר שכל הנושאים שמשתמשים שונים רבו לגביהם בכללם מנהל הפורום ואנוכי, תמו והסתיימו. מצב מגוחך זה הגיע עד כמעט לבתי משפט ודברי רפש שונים ע"ג הפורום משני הצדדים. הבהרנו את המצב ביננו בכדי שפורום זה יחזור למסלולו התקין ועוולות תוקנו משני הצדדים. חוקים חדשים וישנים יאכפו לעיתים קרובות יותר ויפורסמו כבר בימים הקרובים ע"י מנהל הפורום. על כל בעיה שתצוץ עם החוקים החדשים ניתן יהיה לדון ולשאול את מנהל הפורום, רוב החוקים נקבעים ע"י הנהלת הפורומים של תפוז ולכן מנהל הפורום לא יוכל לשנותם והמשתמשים מתבקשים להתנהג בהתאם או לחפש פורום חלופי. כבודו של כל משתמש יכובד במלואו ומנהל הפורום ידאג לכך, מהמשתמש יתבקש לתת את הכבוד הראוי למנהל הפורום ועל כל בעיה שתצוץ לדון איתו ע"י email או ע"י הודאת מסר אבל לא ע"ג הפורום הפומבי. הודאות הסתה (כפי שהם מכונות הודאות "flaming") משתמש אחד לשני, לא יתקבלו בברכה בפורום וימחקו. אני מוריד את הכובע לפני מנהל הפורום שטרח לקחת את הזמן ולסדר את העניין בצורה בוגרת והוגנת כפי שאדם במעמדו מסוגל. כפי שאחד ממשתמשי הפורום אמר לי היום, כשיורד גשם כולם נרטבים. כולנו יכולים להנות מהפורום, וכפי הנראה משיחה משותפת עם מנהל הפורום וכמה מהנוגעים בדבר הבלגן שהיה, עתידנו טוב יותר עם הרבה קפה ויותר חברים. סוף טוב הכל טוב.

game boy

New member
הודעה לתפארת מדינת ישראל../images/Emo104.gif../images/Emo9.gif

חן חן על הודעה זו,המנוסחת להפליא.
. הנני שמח שכל ההדורים יושרו,ונתחיל |הדגש |כולנו יחדיו ליישם את הכתוב בהודעה זו החל ממחר. הודעה על כך תפורסם ע"י מנהל הפורום בנפרד. בברכה. אמיר מנהל הפורום

sagytb

New member
אמיר הצעות לשיפור הפורום

א) בניית מדריכים - לצריבה וכדומה ב)מאגר של תוכנות (למשל צפייה ב-VCS יש לי את התוכנה) ג)דף הסבר או מדריך לסוגי ה-CHIPMOD הקיימים (יתרונות וחסרונות) ד)רשימה של אתרים בנושא CONSOLES אשמח לעזור בכל מה שתבקש.

XcalibEr

New member
מוכן לעזור בבניית מדריכים לצ´יפים

מוכן לעזור בהכנת מדריכים לצ´יפים.. לגבי גיבויים לא יודע עד כמה זה חוקי, צריך לשאול את מנהל הפורום.

sagytb

New member
כל עוד אתה מגבה את המשחקים החוקיים

כל עוד אתה מגבה את המשחקים האורגינליים שלך - הכל חוקי. הבעיה מתחילה במיסחר (מחירה החלפה והפצה) אז זה לא חוקי.

Deadpool

New member
הרשה לי לחלוק על דעתך..

אבל "החלפה" של משחקים בין אם מגובים או מקוריים כל עוד הדבר כפי שציינת, הוא לא למטרות רווח או מסחר הינו דבר "חוקי" בהחלט !

sagytb

New member
יש הבדל כין מקורי למגובה

תחליף משחקים מקוריים כמה שאתה רוצה (כל עוד זה לא למטרות רווח ואתה לא מפיץ מורשה) משחקים מגובים - לא חוקי בשום מצב להעביר להחליף או למכור (חוקי גיבוי אישי בלבד)

modchip

New member
*** הגיע הזמן ***

כל הכבוד !!!! מקווה לעתיד טוב יותר ללא הכפשות משום צד ככה יראה הפורום הרבה יותר מכובד ונקי אני מאחל לשניכם הרבה הצלחה שלום עושים קודם כל בתוך הבית
בברכה MODCHIP

ET2k

New member
אולי זה לא "חוקי",אבל...

אני יכול לעזור קצת במידע על אמולטורים ... (לפלישטיסן 1).... אלא אם כן זה לפי דעת המנהלים פוגע בישפאר או משהוא כזה :) (אבל גם הרצת משחקי NTSC פוגעת בה, אז ...) דבר ראשון,האמולטור הכי טוב זה EPSXE (את זה מותר לכתוב?), ועדיף לשחק במשחקים מקוריים כי צרובים לפעמיים עושים בעיות כי שמו עליהם כל מיני פתיחות מוזרות.

למעלה