קראו והפנימו...

ilbe182ebli

New member
קראו והפנימו...

תראו.. אני לא חושבת שהפורום הזה נועד ללרדת על אנשים שלא יודעים על כל שאר הראפרים ויותר מידי על אמינם, וגם אם הם יודעים בקושי, זה לא מה שהופך אותם לפושעים! אני גם לא חושבת שבישביל זה נטע הקימה אותו. תעשו לי טובה.. זה פרום על אמינם!!! ולא על ראפרים אחרים וכל מיני דבירם בסגנון. אם הייתי רוצה לדעת דברים על ראפ הייתי הולכת לפורום ראפ אם יש כזה ביכלל ושואלת שם שאלות. אני פה ביגלל אמינם, ביגלל שאני שומעת את המוזיקה שלו ורוצה לדעת עליו יותר! עם כל הכבוד זה לא הקטע פה שאם מישו שואל שאלה כולם יתחילו לחשוב שהוא מפגר מוחלט וצריך לנדות אותו מהחברה. זה פורום!!! פורומים בנושאים האלו נועדו כדי לעזור ולדעת כמה שיותר ואם כבר מישו יודע אז יאללה לשפוך! (אם בא לאותו אחד...) ולא לרצוח כל מי ששואל שאלה, או מנסה לענות אבל זה לא מספיק טוב...! תנסו לפרגן קצת... וטוב לא אכפת לי כמה הודעות רצח קללות ובלאגנים תרשמו לי אחרי זה אני אמרתי את שלי! (אם לא שכחתי כמה דברים...)

Psycho BuZZ

New member
פורום מוזיקה שחורה אגב...

לא פורום ראפ... אין לך מושג מה זה ראפ ועוד למלא אנשים פה... זכותי להיות פה ולהעביר ביקורת על כל אחד פה... "כי זה פורום!!! פורומים בנושאים האלו נועדו כדי לעזור ולדעת כמה שיותר ואם כבר מישהו יודע אז יאללה לשפוך"... אני יודע דבר אחד: רוב האנשים פה לא יודעים (בת´כלס) כמעט כלום על אמינם ושומעים רק כמה שירים יפים ומתחילים להתלהב... אז הפנימו את זה...

Donutz

New member
וואי!

לא נמאס לך לכתוב כל פעם אותו דבר?! אם אתה יודע כל-כך הרבה על אמינם אחלה! טוב שאתה פה! דוגרי, אתה באמת עונה פה על מלא שאלות של אנשים שלא יודעים עליו הרבה אבל למה להתעצבן?! מה אכפת לך אם יש פה אנשים ששומעים אותו להתלהב? העיקר אתה יודע מלא על אמינם אז תעזור למי שיודע פחות! אתה יכול נגיד לכתוב ביוגרפיה עליו או מה שבא לך...

Psycho BuZZ

New member
אני לא כותב שומדבר על אמינם אם...

זה לא לפורום מוזיקה שחורה... בכלל הסיבה שאני "שונא" פה כמעט כולם היא שאני שונא את הפורום ומי שפתח אותו...

I Loe EMINEM

New member
אם אתה כל כך שונא את הפורום הזה אז

למה אתה בכלל חבר בו???? אתה לא כל כך תחסר לנו פה!! הדבר היחיד שאתה עושה זה לחזור על עצמך כל היום!!!!!

ilbe182ebli

New member
זה לא משנה אם ראפ או מוזיקה

שחורה! זה אותו העיקרון.. טוב תראה אם אתה ככה סבבה, אתה שונא את הפורום ומי שהקים אותו וכו´? יופי, אז מה אתה עושה פה בעצם? כל מי שרשם מעליי צדק במה שאמר... זה באמת כבר נמאס!

למעלה