קקי של כלבים

קקי של כלבים

כמה פעמים צריך לבקש,להתחנן, לתאר ולהסביר בפני בעלי הכלבים שנותנים להם לשוטט לבד ברחבי לפיד להפסיק עם ההרגל המגונה הזה, ולהתחיל ללוות אותם, ולהרגיל אותם לעשות קקי לא בכניסה לבתים של השכנים?? אני לא יכולה לתאר במילים כמה נמאס לי לנקות את הקקי של הכלבים שלכם מהשטיח של הסלון בבית שלי, מאחר והקקי נמצא בכניסה לבית שלנו, וכשמגיעים הביתה בחושך, או עם השקיות של הקניות מהסופר, ולא שמים לב ודורכים על זה. עלה לי רעיון להתחיל ולעקוב אחר כלבים אלה ולאסוף את הקקי שלהם. להגיע אל הבתים של הבעלים שלהם ולזרוק או למרוח על השטיח, על המקרר או על כל מקום אחר שיראה לי רק כדי שיבינו במה מדובר. חבר אמר לי שאומנם זה קקי של כלבים אבל מדובר בחרא של אנשים. האם אתם מסכימים איתו? אנחנו חסרי אונים, ולכן מבקשים מכל מי שמכיר את הכלבים האלה ואת בעליהם, למסור לנו את פרטיהם. כמו כן, אשמח לקבל כל רעיון מקורי אחר שלכם איך להיפטר מהצרה המסריחה הזו, שלא שייכת אלינו בכלל. אולי מי שיקרא ויבין את המצוקה יתחיל ללוות את הכלבים שלו, והכי חשוב לאסוף את הקקי שלהם, למרות שזה בהחלט לא נוח, וכמובן למי יש סבלנות? אבל מאחר לקחתם על עצמכם בחירה תישאו בכל האחריות. תודה.

סובלת מאותה בעיה

גם ברחוב שלנו (הגליל) סובלים מאותה בעיה. אני בעצמי בעלת כלב ומאוד אוהבת כלבים מגיל קטן מאוד, אבל לא ממחזיקים כלב ונותנים לו כל היום להסתובב ברחוב. מי שרוצה לגדל כלב שיגדל אותו בבית ויצא איתו לטיול קשור ויאסוף את הצואה אחריו. לא פעם ראיתי בעלי כלבים שמטיילים איתם ,אמנם קשורים ,בערוגות רח' השקמה ,זאת ממש לא צורה. חייבים להתחיל לקנוס את התושבים הללו. כשיתחילו לשלם מכיסם אולי יפסיקו עם זה. אני אישית לא ראיתי את הכלבים "שמחרבנים" ברחוב שלנו, אבל יש לי רעיון לפתוח מקום מיוחד באתר בו יוסיפו התושבים תמונות של כלבים שנראים מסתובבים חופשי בישוב או מחרבנים. אני בטוחה שהשכנים של הכלב או ילדים מהישוב מכירים את הכלב ויוכלו לזהות אותו. התמונה גם תהיה כמו הוכחה או עדות לכך שהכלב היה משוחרר, ואז לקנוס את הבעלים. כמובן שיש צורך בשיתוף פעולה מהועד בהכנסת המטרד ואכיפתו לחוקי הישוב. בשיטה זו ניתן להשתמש בעוד נושאים כמו מטרדים או פסולת בסביבת בתים, שהתושבים משאירים בחוץ. אולי סוף סוף התושבים יבינו שהגבול שלהם והסדר והנקיון שעליהם לדאוג לו, לא נגמר בשער של הגינה, אלא נמצא גם מעבר לו. בתקווה לשיפור איכות החיים בישוב.

Lapid22

New member
תשאלי את אלה שחינוך ילדיהם חשוב להם

יותר מחינוך כלביהם....... נושאי דגל החינוך שכלביהם הרבים משוטטים ברחובותינו ומחרבנים על המדרכות!

אירילה

New member
צורת התבטאות בפורום -הודעה שנמחקה

לצערי הרב מחקתי הודעה בנושא בגין התבטאות אינה הולמת. אני מזדהה עם התופעה של "מוקשים" על המדרכות וחבל שאין אכיפה בנושא ,אבל...ישנן התבטאויות המותרות עד גבול מסויים שאינן חורגות מגבולות הטעם הטוב ,אנימזכיר שוב שישנם ילדים הגולשים גם הם וקוראים את הכתוב בפורום ובטח שהתבטאות כמו זו שנמחקה אינה ראויה להיקרא. לכן אני חוזר שוב ומרענן את תקנון הפורום ,יש להשתמש בשפה נאותה וראויה. ולך כותב ההודעה ,נא השתמש בביטויים הולמים יותר ובשפה תרבותית עד כמה שניתן. גרשון

למעלה