קקי קקי קקי קקי

אורי-

New member
קקי קקי קקי קקי

כושלאמאמאמאמא של כל המחבלים שבגללם יש מלחמה. אני יוצא ביום ראשון בצו 8. קיבינימאט! אין לי זין לזה! פתאום להיות "רציני" "סמכותי" והכי מגעיל - - - "קציני". בעעעעעעעעעעעעע אני לא יודע לאן ולכמה זמן , ופלא שזה בהתראה של שבוע. יא טפו יומט. חרא. אין לי פין גדול מספיק בשביל לדחוף לשם גם צבא. ועם המזל חרבנא שלי גם ירד עלי גשם. ויהיה לי קר. אני אתלכלך בבוץ!!!! אין לי מיתרים לנשק ואני אראה כמו טירון. אין לי דרגות אפילו!!! פיייחחחחס. וזה בלי לחשוב על זה שעוד יכולים לירות עלי , גוועלד. אההההההההה הצילוווו עוד לא עברה שנה... כבר יש לי עכשיו פלאשים של ריח של נשקיה ואפסנאות.... ולאפס נשקים ולחתום על ציוד. אם אני חותם על טנק אני מתאבד. לא רוצה טנקים עכשיו!!!! בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע פיייחחחחחחחסססססס......

שריונר 7

New member
אני ברצון מתחלף איתך.

לאיזה אזור את הולך? ( גדה, עזה ? ). קח את בקלות אחי. . . והכי חשוב תשמור על עצמך ( ותכניס איזה פגז לתוך בית של ערבים זה ייתן לך סיפוק נפשי לא נורמאלי....).

אורי-

New member
אני לא יודע איך הטנק שלי נראה...

בכלליות. לא הצ' הספציפי...

חלוש1

New member
לא נורא......

השתחררתי שבוע שעבר. היתי סמבצ"ית בצנחנים. ובבקו"ם סיפחו אותי לגדוד מילואים. והשבוע הודיעו לי שהוא גויס בצו 8. לתעסוקה מבצעית באיוש. וכנראה בשכם. ואני עוד בחורה..... מה יש לי לעשות שם.... מספיק טחנתי...

חלוש1

New member
לא נורא......

השתחררתי שבוע שעבר. היתי סמבצ"ית בצנחנים. ובבקו"ם סיפחו אותי לגדוד מילואים. והשבוע הודיעו לי שהוא גויס בצו 8. לתעסוקה מבצעית באיוש. וכנראה בשכם. ואני עוד בחורה..... מה יש לי לעשות שם.... מספיק טחנתי...

Reznik

New member
מה אפשר רק להגיד חוץ מ

שתשמור על עצמך שם ואל תעשה שטויות סדירניק אתה כבר לא תשתמש בראש שלך ועל תלך עם הראש בקיר כמו בסדיר אל תלך על עיוור כי במילואים המגד הוא לא האלוהים ובתור מילואימניקאני בתוך שתעדיך לעמוד מול שופט ולא מול האלוהים כי אני יודע שבסדיר הרבה חושבים הפוך..... שוב תשמור על עצמך וקח את הבאסה בסבבה

למרות שזה לא היה אמור להישמע

מצחיק... זה יצא מזה מצחיק ! אל תקח את זה קשה, יהיה בסיידר ! תאמין לי ( בתור אחת ששירתה בבסיס שלישות של מילואים) יצא לי לפגוש המוןןן מילואמניקים מסכנים שקיבלו צווים . תמיד זה קשה בהתחלה , אבל אח"כ תראה תכיר מילואמניקים חדשים ותעברו את זה יחד בצחוקים ובכייייף ולך תדע אולי בסוף אפילו תהנה קצת. בהצלחה !

למעלה