קצת PhUnKey און יור ears

קצת PhUnKey און יור ears

ההמלצה הזו תעניין כל מי שאוהב מוסיקה שחורה מעבר לג´ארולים. Delegation להקתFאנק\דיסקו\סול בריטית (הם לא היו משרתים למי שתהה) שהתקיימה עד לשנות ה-90 המוקדמות הם עסקו בעיקר בFאנק דיסקו וסול עד לשנות ה 90 המוקדמות. :) היא נוסדה ב1975 והייתה פופלרית באירופה בלבד הרבה שירי דאנס פאנק היופ בנויים על הסאפלים שלה, כמו tonight של phats n small ודומיהם, בגלל שאני לא אוהב את החידושי דאנס המעפנים שעושים לשירים האלה היום אני ממליץ מאוד להשיג תקליטים שלהם, ולהבין כמה רית´ם שחור יש בלהיטי דאנס עכשוויים, ובכלל להנות... אם אהבתם ג´אמירוקוואי (הע-נ-ק-י-י-ם!) תנסו אותם כנ"ל קיילי (המלכה!) וSophie Ellis Bextor מאוד שמח ומדליק, תעשו הליכת ירח וחפשו בתקליטים של אמא, יש סיכוי שתמצאו שם...באמת :) משום מה הם מזכירים לי הפלגה, אל תנסו אותי, :) המלצה של שלוש בלילה, לילה טוב,
ב-י-י-ב-י פ-ו-ר ל-י-יף ש-ב-ט!!!

tomoshe

New member
אם כבר מוסיקה כיפית ומקפיצה

אז מלבד הצטרפותי להמלצה הנ"ל אם אתם כבר מחפשים דיסקוFאנק נא להוריד כל דבר של Earth Wind & Fire מלכי הדיסקופאנק המקוריים.

אני

דווקא כן "אוהב את החידושי דאנס המעפנים שעושים לשירים האלה היום", אז אם אתם כמוני - מיד לקנות את Sophie Ellis Bextor המשובחת. ( שאגב, כרגע מתפקדת כסגנית המלכה קיילי-כפרה-עיניים.) וגם מודג´ו, כפרות. (סתם משפט, לא מקושר) ואם כבר בפאנק עסקינן.....יואו, ראיתם את השיר של ביונס´ה? אחחח.....מאז "הכתובת על הקיר" אני מחכה לזה...ולא התאכזבתי. להיפך. פשוט מדהימה הבחורה הזאת....work it out now, מותקים. זהו, בלי יותר מידי פואנטה, איי´ם אאוט.

RiRo

New member
עוד המלצה פאנקית:

אמממ להקה לא כל כך מוכרת אבל משובחת בהחלט! BT EXPRESS לא חקרתי ואין לי מושג מי הם ... אבל הם עושים מוסיקת פאנק/גרוב מדהימה אין הרבה מילים הרוב אינסטרומנטל אבל הם פשוט מדהימים הגרוב חוגג! במיוחד שווה להוריד את השיר שלהם : RIDE ON BT תהנו PZ

RiRo

New member
מה הקשר לפופ?!

תגיד לי מה אתה דפוק? מה הקשר לפופ??????? אל תאמר דברים שאתה לא מבין בהם... פאנק הוא בין הסגנונות הראשונים שהתפתחו מהג´ז והבלוז וממנו יצא ההיפ בופ והאולד סקוול ומשם יצא הראפ.. אז על איזה פופ אתה מדבר?! אתה לא אוהב תמוסיקה סבבה... כבד אביך ואמך ופאנקך.... PZ

manga child

New member
הכוונה לפופ

של בקסטור. פקח את עיניך. (חוץ מ blood on the dance floor יש שם משהו?)

RiRo

New member
אמממממ

האמת שכמה שזה יישמע מוזר אני חושב שלמרדר און דה דאנס פלוור יש אחלה גרוב שבעולם.. היא פופית לגמרה אבל הביטס שלו גרובים לאללה... עדיין פופ אבל לפחות יותר גרוב מבריטני.. חצי נחמה?

למעלה